Run Forrest Run ;)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
kojot19922
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:15
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

jezeli teraz biegasz ponizej godziny to na zawodach na pewno nabiegasz jeszcze szybciej, zawody maja to do siebie ze czlowiek daje sie poniesc emocjom, tlumowi i biegnie szybciej niz na treningu. Tak ze spokojnie dasz rade, trzymam kciuki i czekam na recenzje z zawodow :)
PKO
Awatar użytkownika
Sammi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Przeczytałam cały wątek i jestem pełna podziwu i bardzoo zazdroszczę! :) czekam kiedy mi się uda :hahaha:

Proszę kontynuuj wątek, fajnie się go czyta.

Sammi ;)
Awatar użytkownika
guerlainn
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Od poniedziałku niestety krótka przerwa, lekki ból nogi poniżej kolana, wolę więc nie przeciążać. Trochę roweru i basenu i mam nadzieję we wtorek zrobić krótki dystans i jak wszystko będzie ok to trenować dalej. Tyle tylko, że w takim układzie z tej piątkowej dyszki w Krakowie raczej zrezygnuję, nie ma sensu IMO przeciążać sięstartem. Zaplanuję sobie coś na jesień, jak już trochę wiecej pobiegam.
Obrazek
Awatar użytkownika
guerlainn
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Przerwa trwała do czwartku, niestety, w trakcie czwartkowych 6 km ból powrócił. Widać przerwa była za krótka. W takim układzie, żeby nie stracić tego kawałka formy który zyskałem przez te dwa miesiące, od wczoraj kręcę na rowerze. Co najdziwniejsze po przejechaniu wczoraj 20, a dziś 30 km ból w nodze w okolicach golenia całkowicie odpuścił. Zastanawiające. Pokręcę trochę na rowerze i za jakiś czas wrócę do biegania. Co prawda to tylko dwa miesiące ale uzależniłem się od ruchu i ten tydzień bezczynności mnie dobijał ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
guerlainn
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nareszcie, pierwszy normalny bieg od miesiąca :) Ale mi tego brakowało :) Na początek spokojne 7 km, wszystko wydaje się być w porządku. Trzeba zmienić tylko kilka rzeczy związanych z techniką i najprawdopodobniej buty, ale o tym już w innym temacie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sammi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czyli widzę, miałeś tradycyjne bóle piszczeli ? Skoro bolało "pod kolanem"

Do mnie też przypałętało się to cholerstwo, ale chyba już odpuściło, bo nic nie boli :oczko:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ