Debiut w maratonie w 2009
- Bartess
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 999:99
- Życiówka w maratonie: 999:99
Rapacinho chyba lepiej pobiegać w sprawdzonym sprzęcie.
Pikkot na mapmyrun na tyle bystrzacko jest zrobione, że można sobie zmienić z mil na km jednym kliknięciem. No dobra - dwoma. Spróbuj to zrobić na mapce silesiamarathon.pl
.
Prognozy TV i z pogodynki na sobątę są obiecujące: 8*C, słonecznie. Na accuweather.com już nie bardzo... (3*C i deszcz. Wojna algorytmów?
).
Godzinę później...
Tak sobie na dzisiejszym treningu uświadomiełem, że teraz przed startem w Powitaniu Wiosny zastanawiam się tylko nad tym, jaki czas zrobię. Przed wcześneijszymi startami zastanawiałem się czy w ogóle dobiegnę do mety...
Pikkot na mapmyrun na tyle bystrzacko jest zrobione, że można sobie zmienić z mil na km jednym kliknięciem. No dobra - dwoma. Spróbuj to zrobić na mapce silesiamarathon.pl

Prognozy TV i z pogodynki na sobątę są obiecujące: 8*C, słonecznie. Na accuweather.com już nie bardzo... (3*C i deszcz. Wojna algorytmów?

Godzinę później...
Tak sobie na dzisiejszym treningu uświadomiełem, że teraz przed startem w Powitaniu Wiosny zastanawiam się tylko nad tym, jaki czas zrobię. Przed wcześneijszymi startami zastanawiałem się czy w ogóle dobiegnę do mety...
- tomek87
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Może być deszcz, może być słońce - nie ważne i tak będzie fajnie:) Dzisaj spróbowałem jak to jest biegać rano(o niewybrażalnej dla studenta porze czyli o 6) i było bardzo fajnie, jak wracałem to zaczynał padać śnieg, czym wszyscy chyba we Wrocławiu byli mocno zaskoczeni.
Co do właśnie postępów, to jest to świetne że tak bardzow wyraźnie widać własny progres, czasy czy dystanse które kiedyś wydawały się wyobrażalne, w dość krótkim okresie stają się na wyciągnięcie ręki.
Co do właśnie postępów, to jest to świetne że tak bardzow wyraźnie widać własny progres, czasy czy dystanse które kiedyś wydawały się wyobrażalne, w dość krótkim okresie stają się na wyciągnięcie ręki.
- jakub738
- Zaprawiony W Bojach
Tylko jak klikam w- platnosci- wyskakuje mi termin i ogolne informacje a numeru konta nie widac o co chodzi organizatorom bo juz nic z tego nie rozumiem. Na wszystkich innych biegach jest jedno konto widoczne,wszystko jasno okreslone a tutaj same zagadki:trasa modyfikowana do ostatniej chwili,nocleg nie wiadomo gdzie ,konta brak. Szczerze musze przyznac ze nie lubie takich zagadek i chyba zamiast SM pojade do Lodzi ale moze po biegu Powitania Wiosny gdzie bedzie mozna spotkac sie z SM moje watpliwosci sie rozwieja. Pozdrawiam.Rapacinho pisze:Ponoć każdy ma swój numer konta, ale nie wiem dokładnie o co chodzi bo jeszcze nie próbowałem wpłacać. W każdym razie jak się ktoś zaloguje to tam jest dokonaj płatności, może tam jest ten numer konta?

-
- Stary Wyga
Dzisiaj 6km+7x20s 42:43 (7'7")
SKiB
1,9km - 14:55 (7'51") (PROSTA)
KLAPS
4,1km - 27:48 (6'47")
KLAPS + ĆSO
Generalnie jest dobrze
, ale denerwują mnie te przyśpieszenia.
Po każdym jednym jakby mnie zatrzymywała ściana. Puls spada do ok. 130 i dopiero wtedy mogę przyśpieszać. Wczoraj byłem na siłce robiłem klatkę i barki i po tych przyśpieszeniach boli mnie ręka prawa w barku
SKiB
1,9km - 14:55 (7'51") (PROSTA)
KLAPS
4,1km - 27:48 (6'47")
KLAPS + ĆSO
Generalnie jest dobrze

Po każdym jednym jakby mnie zatrzymywała ściana. Puls spada do ok. 130 i dopiero wtedy mogę przyśpieszać. Wczoraj byłem na siłce robiłem klatkę i barki i po tych przyśpieszeniach boli mnie ręka prawa w barku

[url=http://runmania.com/rlog/?u=elendil1985][img]http://runmania.com/f/a0c3688d1943badea960989bf40d702b.gif[/img][/url]
- Jakub Osina
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja dziś po 2-dniowej przerwie bardzo spokojne rozbieganie - 10 km w tempie 5:40 ze średnim pulsem 135. Przyjemnie, ze znów biegam. Kolana wyleczone, przywodziciel czuję dalej, ale mrożę 

- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
ja ostatnie spokojne bieganko w czwartek z rana sobie zrobilem teraz tylko kompensacja na niedzielny bieg, fatalna pogoda, masakra jak sniegiem bedzie walic na tym powitaniu to bedzie nieciekawie i po dobrym wyniku ehhh
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
- jakub738
- Zaprawiony W Bojach
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
kurczę, ja zapłaciłem już dawno, nawet potwierdzili mi meilem wpłatę, tylko nie do końca już pamiętam co tam trzeba było zrobić... Chyba nie było zbyt wielkiej filozofii, bo zrobiłem przelew w kilka minut, po prostu postępowałem zgodnie z podanymi krokami.jakub738 pisze:Tylko jak klikam w- platnosci- wyskakuje mi termin i ogolne informacje a numeru konta nie widac o co chodzi organizatorom bo juz nic z tego nie rozumiem. Na wszystkich innych biegach jest jedno konto widoczne,wszystko jasno okreslone a tutaj same zagadki:trasa modyfikowana do ostatniej chwili,nocleg nie wiadomo gdzie ,konta brak. Szczerze musze przyznac ze nie lubie takich zagadek i chyba zamiast SM pojade do Lodzi ale moze po biegu Powitania Wiosny gdzie bedzie mozna spotkac sie z SM moje watpliwosci sie rozwieja. Pozdrawiam.Rapacinho pisze:Ponoć każdy ma swój numer konta, ale nie wiem dokładnie o co chodzi bo jeszcze nie próbowałem wpłacać. W każdym razie jak się ktoś zaloguje to tam jest dokonaj płatności, może tam jest ten numer konta?
- Bartess
- Zaprawiony W Bojach
Widzę Jacuś, że Ty to już ostro się nastawiasz na SM. No, no, no...
Mój dzisiejszy trening poszedł się paść. Boli mnie gardło i trochę kaszelek męczy. Kuruję się jakimiś syropkami i płukaniem paszczy solanką. Mam nadzieję, że do niedzieli przynajmniej się nie pogorszy.
Na prognozy na niedzielę to już nie ma co patrzeć. Od wczoraj zmieniają się co kilka godzin diametralnie. Cuś ściymniajóm te elektonicne bace.
Mój dzisiejszy trening poszedł się paść. Boli mnie gardło i trochę kaszelek męczy. Kuruję się jakimiś syropkami i płukaniem paszczy solanką. Mam nadzieję, że do niedzieli przynajmniej się nie pogorszy.
Na prognozy na niedzielę to już nie ma co patrzeć. Od wczoraj zmieniają się co kilka godzin diametralnie. Cuś ściymniajóm te elektonicne bace.
-
- Stary Wyga
a u nas na Mzurach pogoda dziś wiosenna....aż sie nie chciało wracac z biegu....dobija mnie jedynie fakt że w tygodniu ciągle muszę jeszcze biegać po 18 godzinie...a wtedy jest już ciemno....dośc mam tej ciemnoty bo już myślę ze debiut w maratonie bede robił w Gdyni właśnie w nocy...haha...jak biegacz ćma...
biegam teraz spokojnie na luzie bez obciązeń i powiem że mnie to cieszy...dyszki robie w pierwszym zakresie w 50 min...najbliższy start w Łomży na 10km...kameralny bieg sie zapowiada,okolo kilkudziesieciu biegaczy....a 29 marca warszawski pólmaraton....ale o tym pózniej...powodzenia panowie...aby do przodu jak mówi Krzynówek...my ciągle do przodu do przodu
biegam teraz spokojnie na luzie bez obciązeń i powiem że mnie to cieszy...dyszki robie w pierwszym zakresie w 50 min...najbliższy start w Łomży na 10km...kameralny bieg sie zapowiada,okolo kilkudziesieciu biegaczy....a 29 marca warszawski pólmaraton....ale o tym pózniej...powodzenia panowie...aby do przodu jak mówi Krzynówek...my ciągle do przodu do przodu
- jakub738
- Zaprawiony W Bojach
- Bartess
- Zaprawiony W Bojach
Mój jutrzejszy start poszedł się walić. Chory jestem
. Bawcie się dobrze, kręcie życiówki.
Pozdrawiam.
Ps.: Jeśli poczuję się lepiej to może wpadnę Was dopingować.

Pozdrawiam.
Ps.: Jeśli poczuję się lepiej to może wpadnę Was dopingować.
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
Panowie!
Jutrzejsza zbiórka i jej miejsce aktualne?
Dajcie znać kto będzie!
Tymczasem pędzę na mały rozruch!
Bartess - szybkiego powrotu do zdrowia no i fajnie by było gdybyś wpadł pokibicować a może i jakieś zdjęcia zrobić.
Jutrzejsza zbiórka i jej miejsce aktualne?
Dajcie znać kto będzie!
Tymczasem pędzę na mały rozruch!
Bartess - szybkiego powrotu do zdrowia no i fajnie by było gdybyś wpadł pokibicować a może i jakieś zdjęcia zrobić.