Cel: 30 minut ciągłego biegu - Plan 6-cio tygodniowy

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czekamy zatem na news'y :D
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Kiprun
Awatar użytkownika
darek12
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:20
Życiówka w maratonie: 03:46:20
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wieści z bardzo szczęśliwej Zielonej Góry. Trening pumy w 100% zrealizowany.
JESTEŚMY BIEGACZAMI !
BRAWO, BRAWO, BRAWO BRAWO, BRAWO, BRAWO.
Chyba największy stres to ja miałem :bum: ... Reszta z uśmiechem pobiegła 30min .
No i ta telewizja.... ;). No nie wypadało pęknąć :hej: .
Na żadnej wypasionej imprezie takich wspaniałych dyplomów nie widziałem, a lizaki dużo bardziej smakują niż medale... :ble:
TVN popsuło trochę rozgrzewkę i nasza Ruda fitnessWomen musiała improwizować.
I najważniejsze - BYLIŚCIE SZCZĘŚLIWI
Do zobaczenia na ścieżkach biegowych.
ps
02.03.2013 o 9,30 rozpoczynamy kolejny "trening Pumy". Zapraszamy.
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Brawo, gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych 30-minutowców!
o
genzos
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Minely 2 tygodnie od moich pierwszych 30 minut.... i chyba nabralam formy. Wczoraj postanowilam zmienic trase i sprobowac przebiec 5 km (przetruchtac dla scislosci). Zainstalowalam sobie endomondo, ale strasznie sie wieszal i przy muzyce wcale nie mowil mi ile km robilam, wiec sobie bieglam przed siebie. Co jakis czas w mojej glowie mysli kazaly mi zawracac, bo niby za duzo, ale stwierdzilam ze pobiegne jeszcze dalej i najwyzej zadzwonie do meza zeby po mnie przyjechal jak juz naprawde nie dam rady. O dziwo dobieglam do wyznaczonego punktu, powrot byl troche pod gorke, ale bylam dobrze rozgrzana i naprawde bieg dawal mi przyjemnosc. Spokojnie wrocilam do domu i wydawalo mi sie ze moglabym jeszcze wiecej.
Wynik: 7,5km 51 minut biegu!!!!!! Mnostwo endorfiny i zadowolenia.
A dzis wcale nie czuje ani miesni ani zadnego bolu! Az trudno uwierzyc ze sie udalo, tym bardziej ze jeszcze pare tygdni temu dyszalam!!!
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Endorfiny i samozadowolenie to najlepsza nagroda za wysiłek włożony w bieganie. Jest się czym cieszyć. Ba! A nawet chwalić.
Coś co jawiło się jako nieosiągalne, nagle stało sie osiągalne. Czyż to nie piękne uczucie? :) Dla tego uczucia warto wyjść z domu i biec przed siebie.
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
darek12
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:20
Życiówka w maratonie: 03:46:20
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zakończenie Treningu Pumy. 31minut i 17s :hej:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ogromne, serdeczne GRATULACJE dla bohaterów z Zielonej Góry!!! :taktak: :taktak:
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Zielona Góra - gratulacje!!! Ale macie fajną ekipę, no i sama akcja super!!! REWELACJA!!!
genzos pisze:Minely 2 tygodnie od moich pierwszych 30 minut.... i chyba nabralam formy. Wczoraj postanowilam zmienic trase i sprobowac przebiec 5 km (przetruchtac dla scislosci). Zainstalowalam sobie endomondo, ale strasznie sie wieszal i przy muzyce wcale nie mowil mi ile km robilam, wiec sobie bieglam przed siebie. Co jakis czas w mojej glowie mysli kazaly mi zawracac, bo niby za duzo, ale stwierdzilam ze pobiegne jeszcze dalej i najwyzej zadzwonie do meza zeby po mnie przyjechal jak juz naprawde nie dam rady. O dziwo dobieglam do wyznaczonego punktu, powrot byl troche pod gorke, ale bylam dobrze rozgrzana i naprawde bieg dawal mi przyjemnosc. Spokojnie wrocilam do domu i wydawalo mi sie ze moglabym jeszcze wiecej.
Wynik: 7,5km 51 minut biegu!!!!!! Mnostwo endorfiny i zadowolenia.
A dzis wcale nie czuje ani miesni ani zadnego bolu! Az trudno uwierzyc ze sie udalo, tym bardziej ze jeszcze pare tygdni temu dyszalam!!!
No super, gratulacje :taktak: 7,5km to już coś! I to piękne uczucie po biegu :taktak: A masz jakiś konkretny plan na teraz?
"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nie ma to jak niedzielę zacząć od truchtania :taktak: Fajnie się biegło, jedynym dyskomfortem dla mnie jest to że strasznie się pocę :echech: kurcze masakra, dobrze że na razie biegam w domu (choć na bieżni strasznie nudno) ale na trasie byłaby mi siara biegnąć i pocić się jak świnia. Mam nadzieję że do wiosny stracę choć kilka kilogramów i mniej się będę pocić. Ciężko z tą dietą jak się gotuje dla całej rodziny ale muszę zacisnąć zęby i sobie radzić.
Oldies
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla Zielonej Gory!
Genzos - dla Ciebie rowniez.

Polcia, a ja uwielbiam ten pot, czuje wtedy, ze daje czadu. Im wiecej sie leje od czola po brzuch, tym lepiej mi :hej:

U mnie na razie pas. Chwilowy katar oraz male przeciazenie chyba po wczorajszej kilkugodzinnej pieszej wedrowce, bo dzis boli mnie z tylu nad pieta ...jakby ta chrzastka albo po jej bokach, czy cokolwiek to jest (Achilles??). W kazdym razie, z nosem bym pobiegla, ale z ta noga to juz nie chce przesadzac. Podmucham na zimne lepiej.

Udanej sportowej niedzieli dla Wszystkich!
no run no fun
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Oldies pisze:Polcia, a ja uwielbiam ten pot, czuje wtedy, ze daje czadu. Im wiecej sie leje od czola po brzuch, tym lepiej mi
Dzięki Oldies to mnie pocieszyłaś, mam nadzieję że jak będę biegać w terenie to spotkam samych takich ludzi jak Ty, którym pot nie straszny :taktak:
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

polcia2000 pisze:Nie ma to jak niedzielę zacząć od truchtania :taktak: Fajnie się biegło, jedynym dyskomfortem dla mnie jest to że strasznie się pocę :echech: kurcze masakra, dobrze że na razie biegam w domu (choć na bieżni strasznie nudno) ale na trasie byłaby mi siara biegnąć i pocić się jak świnia. Mam nadzieję że do wiosny stracę choć kilka kilogramów i mniej się będę pocić. Ciężko z tą dietą jak się gotuje dla całej rodziny ale muszę zacisnąć zęby i sobie radzić.
Ja to właśnie się wkurzam, że się nie pocę. Taki pot na treningu informuje o dobrze wykonanej pracy :-) Tak przynajmniej ja go odbieram :-)
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:Ja to właśnie się wkurzam, że się nie pocę. Taki pot na treningu informuje o dobrze wykonanej pracy Tak przynajmniej ja go odbieram
Mały teraz to masz super wagę i nie masz tłuszczu to się nie będziesz pocił ale przypomnij sobie jak zaczynałeś z dużą wagą, na pewno pot się lał. A widząc Twoje wyniki sportowe to na pewno swoją pracę wykonujesz dobrze nawet jak się nie pocisz :taktak:
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

polcia2000 nie przejmuj się tym potem. Ja to nawet za uszami jestem mokra :) Widziałaś kiedyś człowieka, którym pod wpływem wysiłku fizycznego w ogóle sie nie poci, nawet w tych newralgicznych miejscach? :) Bo ja nie :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Oldies
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Polcia, ale to nie moze zalezec od tuszy...Ja waze dobrze, jestem szczupla, a poce sie przy wysilku bardzo.

Wiec nie sadze, zeby to od kilogramow zalezalo.
no run no fun
ODPOWIEDZ