zegarek sportowy dla amatora

rossinh
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich serdecznie, na wstepie zaznacze ze nie jestem pasjonatem biegania, ale chialbym prosic o pomoc w wyborze zegarka sportowego.
Obecnie sie odchudzam ( silownia+ treningi kardio na razie na biezni, niedlugo moze bieganie na zewnatrz)
potrzebuje jakiegos zegarka w rozsadnej cenie( ale taki zeby pomiary byly dobre) do mierzenia mojej aktywnosci w trakcie dnia, glownie chodzi o liczbe krokow, oraz dosc dokladny pomiar tetna(chce kontrolowac tetno na treningu kardio, a w przyszlosci chcialbym dorzucic rowniez trening interwalowy)
co mozecie mi polecic ?
New Balance but biegowy
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rossinh pisze: 23 sty 2023, 13:23 Witam wszystkich serdecznie, na wstepie zaznacze ze nie jestem pasjonatem biegania, ale chialbym prosic o pomoc w wyborze zegarka sportowego.
Obecnie sie odchudzam ( silownia+ treningi kardio na razie na biezni, niedlugo moze bieganie na zewnatrz)
potrzebuje jakiegos zegarka w rozsadnej cenie( ale taki zeby pomiary byly dobre) do mierzenia mojej aktywnosci w trakcie dnia, glownie chodzi o liczbe krokow, oraz dosc dokladny pomiar tetna(chce kontrolowac tetno na treningu kardio, a w przyszlosci chcialbym dorzucic rowniez trening interwalowy)
co mozecie mi polecic ?
Do dokładnych pomiarów tętna to pasek. Jak nie potrzebujesz turbo dokładnego to Garmin 45/55/245
rossinh
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hej nie potrzebuje turbo dokładnego, ale tez nie chce kupic dziadostwa. chcialbym kontrolowac tetno przy treningu kardio, i ewentualnie pozniej jak bede dodawal interwaly, plus ewentualnie taka codzienna aktywnosc ( wtedy wiadomo bez paska)
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak chcesz do kardio puls z nadgarstka to jeszcze ujdzie ale interwały to już będzie raz dobrze, raz źle. Pas albo olewasz kontrolę :)
rossinh
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

tzn chodzilo mi ze do codziennej aktywnosci liczenie krokow( to wtedy bez paska) natomiast na treningi zapewne bede zakladal
te co garminy 45/55 chodza powyzej 1000 zł, nic taniej sie nie znajdzie ?
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rossinh pisze: 23 sty 2023, 16:45 tzn chodzilo mi ze do codziennej aktywnosci liczenie krokow( to wtedy bez paska) natomiast na treningi zapewne bede zakladal
te co garminy 45/55 chodza powyzej 1000 zł, nic taniej sie nie znajdzie ?

Chyba cenniki jakieś masz dziwne :D

na eazymucie 45 -549 55 - 729
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Używany fr45 od 250 (np. olx).
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?