Wysłane z iPhone
Na razie i w sprzęcie dostępnym dla mas i nadającym się dla biegaczy. Bo ogólnie to oczywiście są dokładniejsze sprzety.Svolken pisze:Żaden gps, nawet w najlepszym sprzęcie, nie będzie dokładniejszy od czujnika![]()
Petavit pisze:Nowa beta.
Zmiany wprowadzone w wersji 3.42 do 3.44:
Inne Poprawki i ulepszenia.
Naprawiono problem, w którym niektóre typy nawigacji nie działały zgodnie z oczekiwaniami na urządzeniu.
http://www8.garmin.com/support/download ... p?id=11665
Wysłane z mojego SM-G935F .
Naciśnij LAPrafaltje pisze:Witam,
Czy istnieje w treningu interwalowym, mozliwosc przejscia do nastepnej fazy, bez jej ukonczenia? Nigdzie nie znalazlem takiej opcji, ale moze cos przegapilem.
Dzieki i pozdrawiam.
Nie mam F5 ale wyłączył bym BTmarijan pisze:Cześć wszystkim
Kupiłem dziś Fenixa 5 i mam problem - w czasie treningu cały czas szuka telefonu którego przecież ze sobą nie zabieram.
Wysuwa się od góry panel z podłączonymi urządzeniami i miga ikonka telefonu.
Zajmuje to od góry 1/4 tarczy i przeszkadza.
Da się to jakoś wyłączyć?
kuczi pisze:Nie mam F5 ale wyłączył bym BTmarijan pisze:Cześć wszystkim
Kupiłem dziś Fenixa 5 i mam problem - w czasie treningu cały czas szuka telefonu którego przecież ze sobą nie zabieram.
Wysuwa się od góry panel z podłączonymi urządzeniami i miga ikonka telefonu.
Zajmuje to od góry 1/4 tarczy i przeszkadza.
Da się to jakoś wyłączyć?
Dorobił się.kojer pisze: To ja tak tylko zapytam czy Polar wreszcie dorobił się eksportu i importu aktywności (łacznie z tętnem) z/do plików tcx/gpx/fit/czegokolwiek?
Bo jak zaglądam do Polar Flow to niestety nie mogę nic dodać (nie mam zegarka więc wyeksportować tym bardziej nie mam co).
Ten wskaźnik pokazuje różnicę między Twoim poziomem tlenowym. Czyli masz np 56 i jak pokazuje Ci -12 to znaczy że aktualnie jesteś na poziome 44 w tym aktualnym treningu. Może to być pomocne przy decyzji czy robimy ciężki trening czy nie bo widze że jak np pokaże mi plus 4 to moc będzie. Natomiast u Ciebie jest o tyle dziwna sytuacja że masz bardzo duże różnice. Do tego od minus na plus co już samo w sobie jest mało spotykane bo przeważnie jest zdecydowanie odwrotnie. Im dłuższy trening tym wydolność bardziej spada i wskaźnik raczej leci na minus. Albo trzyma się blisko początkowego poziomu. Na pewno warto bo obserwować. Z tego co pamiętam między nierwonomiernisc tętna na początku treningu a to ważny wskaźnik pozwalający pokazać stan zmęczenia. Sorry za literówki pisze z telefonu z pracyYahoo pisze:Jak wykorzystujecie w swoich treningach wskaźnik przygotowania wydolnościowego ?
Przykładowo, wczoraj jak zaczynałem miałem -12, a kończąc miałem +12. To jak to należy wykorzystać?
Przykładowo spoglądać na ten wskaźnik, jak jest bardzo wysoko, to można biec jeszcze szybciej, dochodząc do '0' ?
Czy chodzi o co innego ?
Awaria pulsu była, rzecz jasna, i podałem przykład z ostatniego treningu.Svolken pisze:Jak Ty to robisz? U mnie początek zawsze na plusie, a końcówka na minusie.
Wysłane z iPhone