Różnica jest taka, że zegarek po podpięciu do kompa widziany jest jako pamięć masowa (jak pendrive)
Na portalu jest mniej danych niż w Geonaute software ale zawsze można wyeksportować dane np do run-loga programem Maćka :D
Drużyna mam pytanie, jak się ma kwestia długości działania na jednym ładowaniu. Jakie macie doświadczenia, niby ma mieć do 14 godzin, ale to w laboratorium chyba. Czy ktoś biegał z tym jakieś ultra? Czy wibracja (bez której nie wyobrażam sobie zegarka) mocno wpływa na zużycie baterii?
Gomes możesz naładować czym chcesz ,oby miało wyjście usb. Co do czasu działania ...kiedyś sprawdzałem wytrzymał około 14h - już bateria nie nowa , niebawem test:)
kupiłem zegarek, wszystko śmiga tak jak w starym. tylko portal mygeonaute to straszna bieda w porównaniu do geonaute software. no i mam mały problem z godziną. na zegarku jest ok, ale po eksporcie gpx i wrzuceniu na endo czas rozpoczęcia treningu jest przestawiony o 2 godziny. ktoś się z tym spotkał?
Biegam od listopada 2011. PB: Półmaraton Warszawski 2014 - 1:34:46. Toruń Maraton 2016 - 3:25:11.