Astraroth pisze:
Nie wiem zupelnie co oznacza stwierdzenie "automatycznego zaznaczenia lapa na końcu fazy".
normalnie, kiedy kończy się faza, zegarek zaznacza koniec lapa (lub autolapa) i wartości średnie pokazywane na ekranach liczą się od tego momentu
Astraroth pisze:
Przecież jak się kończy konkretna faza interwału to dostajesz o tym jasne info.
cóż z tego, skoro nawet nie wiem jakie miałem średnie tempo z tej fazy - bo na ekranach widać tempo od początku treningu
Astraroth pisze:
Tempo startowe jest dostępne tylko w M800 tak jak napisałam
Chodzi o tempo startowe wewnątrz fazy, tego nie ma niestety również w V800. Jak mam robić interwały w tempie 4:15 to chciałbym żeby mi zegarek pomagał, a nie żebym ręcznie musiał przeliczać sekundy.
Astraroth pisze:
Jeśli się ma jakiekolwiek wątpliwości to zawsze można zapytać przed zakupem na wątku albo ew. napisać do Sportkonsulting zapytanie (pytałam ich kiedys o jedno zachowanie a raczej różnice pomiędzy konfiguracjami w dwóch zegarkach i odpowiedzieli na moje zapytanie).
Niestety przy tak skomplikowanym sprzęcie nie jest to takie proste żeby o wszystko zapytać. Zawsze "w praniu" coś wychodzi.... Stąd np. zdziwienie wielu osób, że M400 nie ma zwykłego stopera