Polar M400
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Panowie i Panie jest gdzieś jakaś promocja na Footpoda? gdzie najtaniej dostać?(tylko ceneo czy jakaś zabłąkana firma ma gdzieś coś taniej) 

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:44
Jeśli dobrze pamiętam to chyba specyfikacja h7 mówi że żywotność to 200 godzin, ale jak się ma to do rzeczywistości to już nie wiem 
Druga sprawa że nie wiadomo w jakim stanie jest bateria już momencie kupna.

Druga sprawa że nie wiadomo w jakim stanie jest bateria już momencie kupna.
-
- Zaprawiony W Bojach
A jakie ceny do tej pory wyczaiłeś ?puchatek391 pisze:Panowie i Panie jest gdzieś jakaś promocja na Footpoda? gdzie najtaniej dostać?(tylko ceneo czy jakaś zabłąkana firma ma gdzieś coś taniej)
Wpiszę tu swoje wyniki gdy:
5k będzie poniżej 1? minut
10k będzie poniżej 4? minut
21k będzie poniżej 1h i ?? minut
42k będzie poniżej 3h i ?? minut
Na razie takich wyników nie ma więc siedzę cicho.
5k będzie poniżej 1? minut
10k będzie poniżej 4? minut
21k będzie poniżej 1h i ?? minut
42k będzie poniżej 3h i ?? minut
Na razie takich wyników nie ma więc siedzę cicho.
-
- Zaprawiony W Bojach
najtaniej 235
, pytam bo może komuś udało się wyhaczyć taniej

-
- Rozgrzewający Się
Zaczęło się. Zegarek przestał się łączyć przez usb, ani ładować. Pewnie uszkodzone gniazdo usb. Oczywiście naprawią na gwarancji, tylko co z tego, skoro jutro wyjeżdżam na kajaki i miałem sobie zapisywać trasę. Jednym słowem d...
A w ostatnią niedzielę biegłem bieg na 10km i zawiesił się po pierwszym kilometrze. Something went wrong.
Czyli dwa razy już mnie zawiódł, a mam go dopiero od końca maja. Nie cały miesiąc. Szkoda.
A w ostatnią niedzielę biegłem bieg na 10km i zawiesił się po pierwszym kilometrze. Something went wrong.
Czyli dwa razy już mnie zawiódł, a mam go dopiero od końca maja. Nie cały miesiąc. Szkoda.
-
- Zaprawiony W Bojach
może je jakoś zresetujcie do ustawień fabrycznych, kurde ja nie mam takich problemów
-
- Rozgrzewający Się
Ja kupiłam w Sferis.pl i wszystko działa jak należy. Sprzęt sprawuje się naprawdę dobrze, nie miałam z nim żadnych problemów, mało tego zdecydowanie spełnia moja potrzeby. Jeżeli szukacie sprzętu do codziennych biegów zdecydowanie polecam.
Gdyby ktoś szukał podsyłam link z którego ja kupiłam:
www.sferis.pl/szukaj/filtr-dzia%C5%82+I ... tml?q=M400
Gdyby ktoś szukał podsyłam link z którego ja kupiłam:
www.sferis.pl/szukaj/filtr-dzia%C5%82+I ... tml?q=M400
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:!2
- Życiówka w maratonie: 3:10:31
Czy oni codziennie po 21 robią konserwacje tego serwisu? Za każdym razem to samo...
Na oficjalnym (nie tym polskim) profilu Polara ludzie wylewają swoje smutki. Wszyscy mają ten problem. Teraz nie piszcie, że u mnie działa, bo kupiłem w sklepie X. :P
Aj, jednak losowo rzucają komunikaty. Teraz dostałem lepszy:Chwilowa przerwa w dostępności FlowSync związana z konserwacją. Przepraszamy za niedogodności. Spróbuj ponownie później.
\Problem dotyczący komunikacji między oprogramowaniem i serwerem. Spróbuj ponownie. Jeśli problem nie został rozwiązany, skontaktuj się z działem obsługi klienta Polar.
Na oficjalnym (nie tym polskim) profilu Polara ludzie wylewają swoje smutki. Wszyscy mają ten problem. Teraz nie piszcie, że u mnie działa, bo kupiłem w sklepie X. :P
-
- Wyga
Oczywiście, że nie działa. W moim przypadku v800 i jest dokładnie tak jak mówisz. Synchronizacja po 19 graniczy z cudem (i to ostatnio za każdym razem :/). Z kolei przez telefon się boje bo parę razy się zdarzyło, że wywalił jakiś błąd i trening wziął w łeb.matti775 pisze:Czy oni codziennie po 21 robią konserwacje tego serwisu? Za każdym razem to samo...Aj, jednak losowo rzucają komunikaty. Teraz dostałem lepszy:Chwilowa przerwa w dostępności FlowSync związana z konserwacją. Przepraszamy za niedogodności. Spróbuj ponownie później.\Problem dotyczący komunikacji między oprogramowaniem i serwerem. Spróbuj ponownie. Jeśli problem nie został rozwiązany, skontaktuj się z działem obsługi klienta Polar.
Jestem zwolennikiem polara i uważam, że v800 to świetny produkt, ale cholera jasna ostatnio to wszystko zaczyna mnie już irytować....
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja też jestem zadowolony z m400. Jedyne czego mi brakuje to wyraźniejsze powiadomienie o autolapie. Ty masz wibracje - mam nadzieję, że ona nie jest równie "cicha" co pisk w m400 i faktycznie idzie ja wyczuć w biegu. :D
Myślę, że mimo wszystko powinniśmy się cieszyć z sytuacji - widać, że coś robią. Choć wyłączanie codziennie tego serwisu i brak widocznych poprawek znanych bugow świadczy o niekompetencji. Oby im sie udało zanim ludzie sie zniechęca.
Myślę, że mimo wszystko powinniśmy się cieszyć z sytuacji - widać, że coś robią. Choć wyłączanie codziennie tego serwisu i brak widocznych poprawek znanych bugow świadczy o niekompetencji. Oby im sie udało zanim ludzie sie zniechęca.
-
- Zaprawiony W Bojach
Polar zaczyna czytać komentarze na ich globalnym profilu i odpisuje. Są mili i dociekliwi, być może nawet spisuja sobie bugi, które im wypisują ludzie. Jak ktoś chce dodać coś od siebie, to zapraszam. Na ich oficjalny profil mozna się dostać za pomocą tego linka:
https://www.facebook.com/PolarGlobal?br ... ir=DISABLE
Okazuje się, że błędów jest więcej niż tutaj wypisaliśmy.
https://www.facebook.com/PolarGlobal?br ... ir=DISABLE
Okazuje się, że błędów jest więcej niż tutaj wypisaliśmy.

- Tomasz
- Zaprawiony W Bojach
W pokar flow w notyfikacjach miałem wiadomość, że obecnie jest problem z wolną synchronizacją. Rzeczywiście wlecze się, jednak z zegarka jestem zadowolony nawet przy takich tymczasowych problemach.
-
- Wyga
Żeby była jasność, też jestem zadowolony... chociaż wcześniej miałem większą tolerancję do ich błędówmatti775 pisze:Ja też jestem zadowolony z m400. Jedyne czego mi brakuje to wyraźniejsze powiadomienie o autolapie. Ty masz wibracje - mam nadzieję, że ona nie jest równie "cicha" co pisk w m400 i faktycznie idzie ja wyczuć w biegu. :D

Odnośnie wibracji to jest ona odczuwalna. Mogłaby być jeszcze mocniejsza, ale ogólnie mieści się w granicach akceptacji.
Swoją drogą zastanawiające jest dlaczego te wszystkie powiadomienia i dźwięki są takie słabe. W v800 jest podobnie.