Sacre pisze:Czy jest możliwość, żeby M400 pokazał końcowe tętno z bieganego odcinka ? Bądź we flow polar może jest to możliwe, w zegarku tego nie widzę. Albo źle patrzę.
Sacre, jeśli pod ujęciem "odcinek" rozumiesz cały trening to przecież masz średnie tętno po wykresie zakresów tętna (w podsumowaniu danych musisz klikać caly czas przycisk przewijania ekranu w dół). Jeśli "odcinek" to autolap lub manual lap to na ostatnich danych z treningu nazwanym Podsumowanie po krótkiej chwili pojawia się opcja wyświetlenia większej ilości szczegółów poprzez kliknięcie Start (środkowy guzik). Wtedy możesz podejrzeć średnie tętno i tempo każdego lapa (auto i manual)

.
Ja mam pytanie odnośnie błędów podczas treningu. Wiem, że komuś się już zdarzyło, ja jestem kolejna

. Dzisiaj po 150 metrach biegu luknęłam na sikora a tu Sth has wrong, please restart M400. Wiedziałam już jak go zrestartować, więc po restarcie wstał. Rozpoczęłam nowy trening i niby wszystko było ok. Po niecałych 5 kmach to samo, wrrrrrrrr. Trening oczywiście się nie zapisał, restart ponowny i niby wstał. Włączyłam kolejny trening i niby udało mi się go zapisać, ale teraz zegarek nie widzi żadnego z tych trenów, dzisiejszy dzień w dzienniku jest pusty (dobrze że zawsze jakiś sports tracker włączę). Nosz do jasnej anielki, przecie tak być nie może. Odsyłać go już do serwisu czy spróbować jeszcze ze dwa razy treningu z GPSem i dopiero odesłać?