https://forums.garmin.com/outdoor-recre ... ublic-beta
Ja myślę, że trzeba mieć coś z głową, żeby wydawać 4 klocki na zegarek do biegania na amatorskim poziomie lub być bardzo bogatymcichy70 pisze:ta "recenzja" (...)
to jakiś koszmar nie tekst.
jak widać, tutaj też zaczyna panować coraz bardziej tendencja, że czytelnicy to idioci.
@Pixa nie wiem czy chciałeś tym wpisem kogoś obrazić czy co?Pixa pisze: Ja myślę, że trzeba mieć coś z głową, żeby wydawać 4 klocki na zegarek do biegania na amatorskim poziomie lub być bardzo bogatymPodejrzewam jednak, że mój pogląd jest tu w zdecydowanej mniejszości
Pixa pisze:Ja myślę, że trzeba mieć coś z głową, żeby wydawać 4 klocki na zegarek do biegania na amatorskim poziomie lub być bardzo bogatymcichy70 pisze:ta "recenzja" (...)
to jakiś koszmar nie tekst.
jak widać, tutaj też zaczyna panować coraz bardziej tendencja, że czytelnicy to idioci.Podejrzewam jednak, że mój pogląd jest tu w zdecydowanej mniejszości
Obrazić na pewno nie. Jeśli ktoś się czuje urażony, to przepraszam, ale nie bierzmy wszystkiego tak bardzo do siebie. Po prostu w kraju, gdzie średnia pensja oscyluje w okolicach 1000 euro netto wydawanie jej równowartości na zegarek wydaje mi się niezrozumiałą ekstrawagancją. Do poziomu amatorskiego niekoniecznie trzeba mieć komputer NASAkeiw pisze:Pixa pisze:
@Pixa nie wiem czy chciałeś tym wpisem kogoś obrazić czy co?
Świadczy to tylko o tym jak swój punkt widzenia próbujesz przełożyć na innych i uważasz, że mają coś nie tak z głową.
Popełniasz zasadniczy błąd, traktujesz go jako zegarek do biegania. A to coś więcej, i za te bajery się płaci więcej. (jak muzyka, NFC, mapy, ładowanie)Pixa pisze:Ja myślę, że trzeba mieć coś z głową, żeby wydawać 4 klocki na zegarek do biegania na amatorskim poziomie lub być bardzo bogatym
Slawcio pisze: Popełniasz zasadniczy błąd, traktujesz go jako zegarek do biegania. A to coś więcej, i za te bajery się płaci więcej. (jak muzyka, NFC, mapy, ładowanie)
A czy to komuś potrzebne, musi już odpowiedzieć sobie sam.
Hehe dobre porównanie Stratos 3.do 6x Solar.Pixa pisze:Slawcio pisze: Popełniasz zasadniczy błąd, traktujesz go jako zegarek do biegania. A to coś więcej, i za te bajery się płaci więcej. (jak muzyka, NFC, mapy, ładowanie)
A czy to komuś potrzebne, musi już odpowiedzieć sobie sam.
A ja myślę, że płacimy głównie za bycie fanbojem i małą konkurencję na tym polu. A NFC, muzykę i nawigację po mapie, to i Garmin za tysiaka ma
I już trochę off topic, ale taki Amazfit Stratos 3 (czyli top model od Xiaomi) niewiele ustępuje w zakresie możliwości Fenixowi (no brakuje mu platformy z prawdziwego zdarzenia), a kosztuje 1/5 tego co Garmin...