Są świetne. Taka seria "inside the team"puella pisze:lipton pisze:A w ogole, to jak wam się podobają / nie podobaja moje foty?

Są świetne. Taka seria "inside the team"puella pisze:lipton pisze:A w ogole, to jak wam się podobają / nie podobaja moje foty?
Krotko mowiac sa zaje...fajneFilipO pisze:Są świetne. Taka seria "inside the team"puella pisze:lipton pisze:A w ogole, to jak wam się podobają / nie podobaja moje foty?. Szkoda tylko, że newsy z Twoimi zdjęciami często giną w natłoku strony głównej.
Rewelacja, co tu dużo mówićpuella pisze:A w ogole, to jak wam się podobają / nie podobaja moje foty?
Asia Jóźwik wrzuciła na swój fanpage 17 Twoich zdjęć z jej biegu półfinałowego. Są kapitalne, te emocje na mecie!puella pisze:A w ogole, to jak wam się podobają / nie podobaja moje foty?
albo reklamująlipton pisze:Rewelacja, co tu dużo mówićpuella pisze:A w ogole, to jak wam się podobają / nie podobaja moje foty?
A jak już przy zdjęciach jesteśmy, to jeszcze jedno pytanko do zorientowanych, bo przy okazji zdjęć Asi mi się przypomniało. Sporo biegaczy, nawet sprinterów, biega w zegarkach. Mierzą puls?
Kenijczycy i Etiopczycy chyba się tego nigdy nie naucza. Tchórze!!!Yahoo pisze:Wyglądało jak Farah cierpi na 2 ostatnich okrążeniach a ostatnie metry imponujące, zaskakująco przyspieszył