HME w lekkoatletyce Turyn
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja tam najbardziej lubię ogladać płoty.
- Nagor
- Ekspert/Trener
Coś mu się musiało stać, 1:49, które wystarczało do wejścia do finału, Czapi biega normalnie od niechcenia. Może choroba, może zatrucie, może jakiś błąd treningowy, ale strasznie to wyglądało.
Adam pobiegł jak rutyniarz, perfekcyjnie, a co do Marcina, to mam nadzieję, że Tomek go zdrowo opieprzy - po co on się pchał tymi wirażami? Nie mógł odczekać do prostej i wtedy przesunąć sie do przodu zdecydowanym ruszeniem, jak w końcu zrobił? Te przepychanki na wirażu musiały go kosztować sporo sił, a swoją drogą, to Węgier ocierał się według mnie o dyskwalifikację, bo wyraźnie utrudniał Marcinowi bieg.
Lidka perfekcyjnie umie wykorzystać swój skromny w tej chwili zasób sił i nie zdziwię się, jeśli mimo słabszej formy będzie wysoko, to rutyniara, pobiegła taktycznie bardzo dobrze, odpuściła pierwszy wiraż i związane z tym przepychanki, potem na prostej wejście w czub - i tak dobiegła do końca.
Adam pobiegł jak rutyniarz, perfekcyjnie, a co do Marcina, to mam nadzieję, że Tomek go zdrowo opieprzy - po co on się pchał tymi wirażami? Nie mógł odczekać do prostej i wtedy przesunąć sie do przodu zdecydowanym ruszeniem, jak w końcu zrobił? Te przepychanki na wirażu musiały go kosztować sporo sił, a swoją drogą, to Węgier ocierał się według mnie o dyskwalifikację, bo wyraźnie utrudniał Marcinowi bieg.
Lidka perfekcyjnie umie wykorzystać swój skromny w tej chwili zasób sił i nie zdziwię się, jeśli mimo słabszej formy będzie wysoko, to rutyniara, pobiegła taktycznie bardzo dobrze, odpuściła pierwszy wiraż i związane z tym przepychanki, potem na prostej wejście w czub - i tak dobiegła do końca.
-
- Rozgrzewający Się
To prawda Nagor - ten Węgier w biegu z Marcinem chamsko zastawiał drogę rękami,tym bardziej ucieszyl mnie fakt gdy przybiegl trzeci i nie awansowal dalej. Jutro nasi biegna w dwoch roznych pólfinalach ,Adam Kszczot w jednym z Borżakowskim. Trzymam kciuki aby obaj znalezli sie w finale.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale nuda.bebej pisze:Ja tam najbardziej lubię ogladać płoty.
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Pawel Czapiewski (POL) - not qualified
800m Men Round 1 Heat 2
"I was a little bit ill, a cold. But I do not think that this was my problem today. I completely lacked power. I had trained very, very hard for two weeks until Monday. And today I felt too hard and tough. It was a risk to train so hard until Monday but I had done the same thing seven years ago when I won in Vienna. But I guess, with 30 years, I am too old now to do so."
Z tej strony: http://www.sportresult.com/sports/la/fr ... sh&lang=en[/url]
800m Men Round 1 Heat 2
"I was a little bit ill, a cold. But I do not think that this was my problem today. I completely lacked power. I had trained very, very hard for two weeks until Monday. And today I felt too hard and tough. It was a risk to train so hard until Monday but I had done the same thing seven years ago when I won in Vienna. But I guess, with 30 years, I am too old now to do so."
Z tej strony: http://www.sportresult.com/sports/la/fr ... sh&lang=en[/url]
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
http://sport.onet.pl/0,1248733,120167,8 ... ortaz.html
łane zdjęcie, to z biegu płotkarskiego.
łane zdjęcie, to z biegu płotkarskiego.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 37.40
- Życiówka w maratonie: 3:55.50
Jasiu Ciepiela bardzo pozytywny występ! mam nadzieje ze nie zrobią mu numeru i wystawią w sztafecie.. Kszczot pobiegł jak profesjonalista. Karolina Tymińska niestety znów na docelowej imprezie zawodzi.. Dzisiaj będzie polski dzien
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Kontakt:
- Chojecka została zgłoszona do dwóch konkurencji i gdyby nie wystartowała na 3000 m, nie mogłaby wystąpić w wieczornym finale 1500 m - powiedział prezes PZLA Jerzy Skucha.
- Gawron
- Stary Wyga
czyli odpusciala wzgledem 1500m, trzymam kciuki.
moze nie jest az taka mocna ale szanse sa przy madrym biegu.
moze nie jest az taka mocna ale szanse sa przy madrym biegu.
Run 4 Fun
Biegam w Joma Carrera VI /
Puma Complete Infinitus
Biegam w Joma Carrera VI /
Puma Complete Infinitus