Wie ktoś gdzie można kupić "drożdże piwne" i żelatyne
- kichol
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam takie pytanie jakie działanie mają "drożdże piwne" (tak przeczytałeś dobrze) albo jak używać żelatyny i gdzie można ją nabyć i oczywiście jakie mają wpływ na biegacza, tak sobie drąże ten temat bo mam problem ze stawami a już wszystko co można robić robiłe czyli bieganie po miękkim podłożu i dobrych butach do tego ćwicze mięśnie podtrzymujące ścięgna.
Napiszcie coś jak wiecie o tym. z góry dzięki
Napiszcie coś jak wiecie o tym. z góry dzięki
Jest jedna rzecz dla której warto żyć bieganie
-
- Zaprawiony W Bojach
Kichol ty mniej biegaj i znajdz dziwczę co cy cię masowało po treningach. Artykuły o których wspominałeś można nabyć w sklepie spożywczym,ale ja bym pomyślał o usunieciu przyczyn póki jeszcze nie wylądowałeś w dziale zdrowie z kolanami w dłoni. Znam cię i wiem,że jesteś ambitna bestia. Proponuję więc zrób sobie tydzień luzu. Tylko OWB1- tętno 130-135. Staraj się biegać po miękkim. Wyskocz dwa razy w tygodniu na basen. Koniecznie tam gdzie chodzą niezłe sztuki. Cel - relaks a nie zmęczenie fizyczne.
Pamiętaj Kichol - czym bardziej pracujesz tym bardziej powinieneś odpoczywać. Brak odpoczynku prowadzi do przetrenowania i kontuzji. Nic na siłę. Trening,nawet wyczynowy przynosi przyjemność.
Pamiętaj Kichol - czym bardziej pracujesz tym bardziej powinieneś odpoczywać. Brak odpoczynku prowadzi do przetrenowania i kontuzji. Nic na siłę. Trening,nawet wyczynowy przynosi przyjemność.
- kichol
- Wyga
Dzięki za odp
Tych drożdży się nie da tak łatwo kupić a tą dziewczyną to nie takie proste gdyż kobieta wymaga dużo czasu i a kiedy trening. Chyba z tym kolanem sobie dziś poradziłem przed zawodami co dziś się odbyły się w Trzemesznie rozbiegałem się tak 10 min, a później nieźle się porościągałem :o normalnie się zdziwiłem ból kolana zniknął nie wiem chyba coś się nastawiło na swoje miejsce. Cały 15 km biegu nic mnie nie bolało ale było ślisko i nie zrobiłem życiówki.
Basemik mamy całkiem dobry (sauna gratis wliczona w cenie bilety 6 zł/godz) jeżdże tam co tydzien i do sauny też wchodze. Polecem ten rodzaj spędzania wolnego czasu
Tych drożdży się nie da tak łatwo kupić a tą dziewczyną to nie takie proste gdyż kobieta wymaga dużo czasu i a kiedy trening. Chyba z tym kolanem sobie dziś poradziłem przed zawodami co dziś się odbyły się w Trzemesznie rozbiegałem się tak 10 min, a później nieźle się porościągałem :o normalnie się zdziwiłem ból kolana zniknął nie wiem chyba coś się nastawiło na swoje miejsce. Cały 15 km biegu nic mnie nie bolało ale było ślisko i nie zrobiłem życiówki.
Basemik mamy całkiem dobry (sauna gratis wliczona w cenie bilety 6 zł/godz) jeżdże tam co tydzien i do sauny też wchodze. Polecem ten rodzaj spędzania wolnego czasu
Jest jedna rzecz dla której warto żyć bieganie
- Carrera de Fondo
- Dyskutant
LEWITAN to się nazywa
albo dromir
albo dromir
* nie ma "nie mogę" *
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
drożdże piwne wspomagają tworzenie się czerwonych ciałek krwi, ze względu na zawartość witamin grupy B.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
-
- Dyskutant
drożdże piwne:
www.browamator.pl
www.browamator.pl