Czy lubicie strzelic sobie guarane ?? xD
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Kiedyś stosowałem guarane w proszku, nie powiem daje kopa ale takze ma własciwosci przeczyszczajace po zazyciu 

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 53 minuty
Ja też chwalę sobie Yerbę - z rana 1 lub 2 porcje i energii tyle aż miło a i umysł czysty..coś wspaniałego ! ..no i ziele to świętym jest chociażby dlatego,że przez indian wyczarowane..poza tym na dłużej wystarczają mi zasoby energii..Fajna sprawa ale tej z guaraną jeszcze nie piłam - zamierzam niebawem...
-
- Zaprawiony W Bojach
nie, yerbę kupisz raczej w sklepach z żywnością z różnych stron świata, niż w aptece. Alternatywą jest internet, składasz zamówienie i masz w domu po dwóch dniach.
Cena -ok.15-20 złotych za pół kilo.
Cena -ok.15-20 złotych za pół kilo.
-
- Rozgrzewający Się
wystarczy wpisać w google yerba mate - sklepów mnóstwo.Najlepiej i najtaniej przez internet.w moim mieście jest jeden tylko sklep i kupuję tam tylko kryzysowo- nie piję kawy..Proponuję na początek słabą - nawet jakąś smakową,Ja sama po raz pierwszy wypiłam najmocniejszą (same listki) i nosiło mnie nieziemsko.Yerba ma ogromną MOC.Nie każdy sobie z nią poradzi,ale niesamowicie oczyszcza umysł i ciało..sorry - jeśli brzmi to jak reklama:)
-
- Rozgrzewający Się
przesyłka za pobraniem -prawie każdy sklep ma taką opcję - z reguły 2/3 zł drożej