Zioła wpływające na wydolność sportowca - Legalny DOPING!

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

No luzik luzik :) Dobry, a czasami nawet brutalny, stand up'owy dowcip nie jest zły :hahaha:
PKO
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:54
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:No luzik luzik :) Dobry, a czasami nawet brutalny, stand up'owy dowcip nie jest zły :hahaha:
Masz racje. Nie ma co sie napinać.
Svolken powiedz jak tam nastawienie do Orlen Maraton. Jest forma?
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
Awatar użytkownika
Chatson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:09
Kontakt:

Nieprzeczytany post

apaczo pisze:Chatson zobacz co wczesniej pisałem. Jest zioło które możesz mieć za darmo i sam możesz sobie ukopać. Zresztą, kto jeszcze kupuje w tradycyjnych sklepach? Mamy XXI wiek i nie wiem jak Ty ale ja jestem tak zapracowany i często w podróżach, że wszystko kupuję w sieci. Nie wieże w bajki, że nie możesz sobie poradzić z takim drobiazgiem.
apaczo powtarzam moją prośbę raz jeszcze: proszę o podesłanie mi na PW linku do sklepików internetowych gdzie mogę nabyć wymieniane w tym temacie przez Ciebie ziółka. :spoko:

PS. Tylko proszę bez arogancji tym razem! Szanujmy się wzajemnie, odrobina kultury... :oczko:
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Chatson, olej te zioła, bo widzisz co się z niektórymi od nich robi ...
Go Hard Or Go Home
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Chatson pisze:
apaczo pisze: PS. Tylko proszę bez arogancji tym razem! Szanujmy się wzajemnie, odrobina kultury... :oczko:
Czasami zdarza się, że jestem troszeczkę arogancki (jestem tylko człowiekiem ) ale bez skrajności.
Młody jesteś to sobie poradzisz. Wpisz w wyszukiwarkę nazwy ziół to sklep sam się pojawi. Nie będę za Ciebie tego robił. Ja daję wędkę, nie rybę.
Jeżeli chcesz sprawdzonych i pewnych opinii o poszczególnych ziołach to zapraszam na forum sportacademy.pl , tam są ludzie którzy znają temat od podszewki, startują i mają swoje teorie co z czym łączyć i co jak działa.
Ja Ciebie również szanuje jak i każdego innego usera z tego czy innego forum.
Temat uważam za zakończony
...i kulturalnie pozdrawiam :usmiech:
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

apaczo pisze:
Svolken pisze:No luzik luzik :) Dobry, a czasami nawet brutalny, stand up'owy dowcip nie jest zły :hahaha:
Masz racje. Nie ma co sie napinać.
Svolken powiedz jak tam nastawienie do Orlen Maraton. Jest forma?
Wszystko zagrało jak trzeba :)
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chatson - roszczeniowa postawa typu proszę mi podać na talerzu, to doprawdy żenada, więc sam się prosisz. Nie umiesz grzebać w wyszukiwarce? Takie to trudne? Poszukaj, a jak będziesz miał wątpliwości to popytaj o szczegóły. Proste jak drut. Szanuj innych i ich czas.
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

...
Wykorzystajmy energię na coś twórczego i nie dajmy sie ponieść emocjom.
Svolken powiedz jak było na trasie maratonu i jak ogólne wrażenia z imprezy.
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

apaczo pisze:Co by tu napisać żeby rozładować powstałe napięcie?
Może tak..
Zima była długa, brak słońca, stres itp.
W związku z tym w naszych organizmach mamy braki dopaminy i grubą nadprodukcję kortyzolu (hormonu stresu) Proponuje zaaplikować sobie Rhodiola lub Schizandra , Holy Basil też da rady i o depresji zapomnimy :ble:
Ja już długo jestem żonaty i lubię pocieszyć oko zgrabnymi tyłeczkami, ale i tak moja żona jest nie do przebicia.
PS. Zgadzam sie z teoria, że zdrowy facet ma ochotę czasami na skok w bok. Ja tez tak mam. To naturalne. Jednakże nie chciałbym bym żeby mnie żona zdradziła, dlatego też jej nie zdradzam. Na inne kobiety patrze tak jak sie patrzy na dzieło sztuki na wystawie. Patrzę, oceniam ale nie dotykam :spoko:
dokładnie tak jest co innego na co sie ma ochotę co innego co sie robi gdy jest sie odpowiedzialnym i dojrzałym mężczyzną
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chatson pisze:
apaczo pisze:Chatson zobacz co wczesniej pisałem. Jest zioło które możesz mieć za darmo i sam możesz sobie ukopać. Zresztą, kto jeszcze kupuje w tradycyjnych sklepach? Mamy XXI wiek i nie wiem jak Ty ale ja jestem tak zapracowany i często w podróżach, że wszystko kupuję w sieci. Nie wieże w bajki, że nie możesz sobie poradzić z takim drobiazgiem.
apaczo powtarzam moją prośbę raz jeszcze: proszę o podesłanie mi na PW linku do sklepików internetowych gdzie mogę nabyć wymieniane w tym temacie przez Ciebie ziółka. :spoko:

PS. Tylko proszę bez arogancji tym razem! Szanujmy się wzajemnie, odrobina kultury... :oczko:
kupowałem w http://www.magicznyogrod.pl/ duzy wybór ekstrakty dobrej jakości
albo tabletki na allegro ale wiele rzeczy tam nie ma
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

Wywaliłem kilka nic nie wnoszących, poza wzajemnym obrażaniem się, postów. Starajcie się dyskutować o ziołach, chyba po to jest ten wątek.

pozdrawiam i życzę więcej luzu ( w stylu yacoola oczywiście ;) )
Krzysiek
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jeszcze ostatni raz wróce do arogancji i czepialstwa, ktos zartuje (mnie sie przytrafiło ostatnio :) robi to ogólnie całkowicie bezosobowo kierując to do swojej rodziny (a uwierzcie mi ze i nie na takie zarty sobie z zona pozwalamy, a tu sie spotykamy z agresją wyłacznie personalna ocenianiem człowieka PO JEDNYM P0ŚCIE co jest niezykle nierozsadne, trzeba kogos poznac żeby wyglaszac o nim opinie typu jest chamem i arogantem to powazne deklaracje ponadto kazdy z nas ma gorsze dni i chwile, co do ocen morlanych nikogo nie oceniam smutne ze Polacy staraja sie byc tak smutnie poprawni i popisywac sie ta poprawnościa która pokazuje nic innego jak małostkowość, niecierpie poprawności, a tu takie ładne słoneczko za oknem :spoko: a jak sie teraz trenuje
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Buniek pisze:Wywaliłem kilka nic nie wnoszących, poza wzajemnym obrażaniem się, postów. Starajcie się dyskutować o ziołach, chyba po to jest ten wątek.

pozdrawiam i życzę więcej luzu ( w stylu yacoola oczywiście ;) )
:spoczko: luz brachu
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

apaczo pisze:... Svolken powiedz jak było na trasie maratonu i jak ogólne wrażenia z imprezy.
apaczo - całkiem dobrze jest do podsumowane na pierwszej stronie portalu. Miasteczko profesjonalne jak nigdy wcześniej, ale trasa...a przecież to jest gwóźdź imprezy. Pomysł, żeby ulicę dzielić na pół i mijać się z biegnącymi na 10km to paranoja. Pierwsze 2-3km biegłem w tłoku, bo wąsko. Nie było szansy na szybkie rozciągnięcie się biegaczy, więc tutaj zanotowałem największe stracy czasowe. ktoś nie pomyślałem, że maratończycy biegną jednak troche wolniej i to trwa w czasie, więc zakorkowali nas na początku. Oznaczenie kilometrów to już jakaś fantazja była :) Mam wrażenie, że jeden podmiot zajmował się miasteczkiem biegowym, a trasę oddano komuś innemu i wyszło jak wyszło. Ale bardzo dobrze, że było. Dwa maratony w roku w jednym mieście, to jest coś :) Ciekaw jestem jak będzie we wrześniu w Berlinie, bo udało mi się tam zapisać i będę miał porównanie. Z tego co słyszałem, to Berlin wymiata pod każdym względem mimo ponad 40 tysięcy biegnących :)
Daniel_90
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam, jakie jest zdanie ekspertów o tym preparacie -----> http://www.yerbamarket.com/product-pol- ... winki.html

Czy mogą po tym wystąpić efekty nadprodukcji czerwonych krwinek, tak jak chociażby po treningu na dużych wysokościach? Wojtek wspominał już kiedyś w tym temacie o pozytywnych skutkach stosowania samego buraka. Generalnie czy może mieć stosowanie tego preparatu jakikolwiek wyraźny wypływ na wydolność organizmu? Pozdrawiam
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ