Koronawirus Covid 19
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
ja jestem po dwóch szczepionkach i po dwóch przebytych covidach. Zauważyłem u siebie słabszą konducję, dluższe utrzymywanie się zakwasów, nawet 6 dni, i problem z sercem, podczas biegania serece wariuje jak oszalałe nawet przy średnim wysiłku.
-
- Zaprawiony W Bojach
Czujecie ten klimat? Typ wziął kasę za pozycjonowanie strony https://polskiepomidory.com.pl/ a potem powiązał ją z chorobami serca, zakwasami, osłabieniem, słabą kondycją, chorobami zakaźnymi itd.
Miszcz.
- pawo
- Wodzirej
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Wez jeszcze 3 szczepionkę. Ja po 3 szczepionkach. Biegam jak szalony, robię super wyniki w wieku prawie 100 lat. A zona juz sie chowa, bo wiecznie sexu nawet ona nie chce.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 2:46:06
- Kontakt:
Pytanko z innej beczki.
Czy wy również zauważacie jakie spustoszenie uczestników w zawodach spowodował Covid?
Niesamowite jak łatwo lepić masy ludzkie, bo nie sądzę, że jest to wynik chorób.
Czy wy również zauważacie jakie spustoszenie uczestników w zawodach spowodował Covid?
Niesamowite jak łatwo lepić masy ludzkie, bo nie sądzę, że jest to wynik chorób.
PB: 17:17, 36:14, 1:22:28, 2:46:06
Fotoblog+ https://bieganie.org/
Fotoblog+ https://bieganie.org/
-
- Zaprawiony W Bojach
Ale to wszystko naraz musi zaistnieć, mam nadzieję?Kangoor5 pisze: ↑21 mar 2022, 10:43 Kolejny przykład dostępu poprzez sieć zbudowaną na mniej zorientowanych jednostkach w naszym społeczeństwie.
Konto powstało podczas pandemii (kwiecień 2020)
Zagorzały antyszczepionkowiec
Liczby w nicku (anonimowość)
Udostępnia treści prorosyjskie (i anty-ukraińskie)
Brak zdjęć i wpisów neutralnych
Bo jeśli nie to liczby w nicku, a poza tym anonimowość samego nicka, skazują mnie na forumową banicję.
I nie tylko mnie
- beata
- Ekspert/Trener
No tak.
Ale cyfrę w nicku można mieć. Interesujące.
-
- Zaprawiony W Bojach
Szanowne Panie,
Te pięć punktów, obcięte przez beata do jednego, to był cytat ze strony, do której link znajduje się pod nimi, ale został wycięty przez Aniad1312 przy cytowaniu.
Gdybym wiedział kto to może czytać i jak może to chcieć zinterpretować, to zamieściłbym odpowiednią instrukcję czytania. Tymczasem zapraszam do zapoznania się z przegapionym linkiem, jeśli mają Panie ochotę wiedzieć o co chodziło:
https://twitter.com/WojtekKardys/status ... ES2WrPC%2F
- beata
- Ekspert/Trener
Dziękuję, nie skorzystam, generalnie interesują mnie jednak inne rzeczy i szkoda mi czasu i oczu.
Cytat obcięłam, a ponieważ zarzucasz mi to nie po raz pierwszy odpowiem, że nie ma w tym manipulacji bo nawet nad tym nie myślę, chcę jedynie odnieść się do konkretnej rzeczy, a przede wszystkim to nie lubię cytatów, które zajmują pół strony.
Tymczasem podobno od dziś bez maski do sklepu i środków komunikacji. Niesamowite. Podobno, bo wróciłam z gór, gdzie o masce na kilka dni zapomniałam a newsów covidowych nie śledzę.
- pawo
- Wodzirej
O masz ci los, a ja dzisiaj w żabce odbierałem zamówione asicsy i założyłem maseczkę,
I co teraz,? Umrę?
I co teraz,? Umrę?
-
- Zaprawiony W Bojach
(To ja teraz też obciąłem tak, żeby nie było wątpliwości co do zasadności mojej tezy, iż nie chcesz wiedzieć o tym, na temat czego czujesz potrzebę się wypowiadać. Też lubię konkretne rzeczy a te które nie pasują do moich tez, jakoś zawsze są za mało konkretne )
Też mnie tym zaskoczyli ale jestem prawie 2 dychy do przodu, bo właśnie wyrzuciłem starą maseczkę a nowej nie zdążyłem odpakować.