dieta do planu odchudzającego
-
- Rozgrzewający Się
Mam zamiar też stosować plan odchudzający. A patrzę że Ty już 3 tyg biegasz więc mam pytanie. Czy dużo zrzuciłeś za te 3 tygodnie ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jest taka anegdota o szybkim odchudzaniu:
- Przez 3 tygodnie byłam na diecie
- Tak, a ile straciłaś?
- 21 dni
Po trzech miesiącach to będziesz mogła zobaczyć sensowne wyniki (np. u mnie prawie 10 kg), ale nie po 3 tygodniach. Szybkie chudnięcie jest możliwe przy zastosowaniu drastycznych diet redukcyjnych, ale z wielu doświadczeń wynika że równie szybko jak się chudnie wraca się do poprzedniej wagi.
Przeczytaj wątek dla grubasów na tym forum - znajdziesz tam mnóstwo informacji i mnóstwo motywacji do rozsądnego chudnięcia z bieganiem.
- Przez 3 tygodnie byłam na diecie
- Tak, a ile straciłaś?
- 21 dni
Po trzech miesiącach to będziesz mogła zobaczyć sensowne wyniki (np. u mnie prawie 10 kg), ale nie po 3 tygodniach. Szybkie chudnięcie jest możliwe przy zastosowaniu drastycznych diet redukcyjnych, ale z wielu doświadczeń wynika że równie szybko jak się chudnie wraca się do poprzedniej wagi.
Przeczytaj wątek dla grubasów na tym forum - znajdziesz tam mnóstwo informacji i mnóstwo motywacji do rozsądnego chudnięcia z bieganiem.
-
- Rozgrzewający Się
jak niektórych z Was posty czytam to mnie ciary po plecach przechodzą...
co to w ogóle za pytanie: "ile kg zgubiłeś w 3tyg?"
zadaj sobie lepiej pytanie "co robiłam przez całą zimę i ostatni rok?".
może trzeba najpierw zrobić jakiś podkład przed wyjściem w teren...
co to w ogóle za pytanie: "ile kg zgubiłeś w 3tyg?"
zadaj sobie lepiej pytanie "co robiłam przez całą zimę i ostatni rok?".
może trzeba najpierw zrobić jakiś podkład przed wyjściem w teren...
- Ciernograf
- Stary Wyga
- Kontakt:
Taak tylko że w tym jest problem. A mianowicie ludzie myślą że po 3 tygodniach będą efekty a tu bumm... i kończą bieg mówiąc że to nie ma sensu.
-
- Rozgrzewający Się

jak się zaczyna od zera, to po trzech tygodniach tak wszystko boli, że tylko leżeć i kwiczeć można. albo ktoś prowadzi w miarę aktywny tryb życia, albo lepiej niech sobie stawów nie nadweręża na szybkie i krótkie zrywy. początkującym polecam spacery i rowerek. serio, serio.

- Fatal@Error
- Zaprawiony W Bojach
Najlepsza jest 10PŻ z lekkim doładowaniem węglami z umiarkowanym IG w postaci kasz, ryżu, chlebka razowego itd itp...
pozdro
pozdro
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
ruh hożuf pisze:Najlesza to jest dieta MŻ czyli Mniej Żreć. Dieta ta zaczyna działac samoczynnie w miarę wybieganych kilometrów.
Tak zwłaszcza gdy zaczynam biegać coraz dłużej

Pozdrawiam trochę głodny

Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
-
- Rozgrzewający Się
ja się staram pic duzo wody, unikac słodyczy i białego pieczywa. za to jem duuuużo mięsa
nie każdemu to pasuje,ale ja jestem wyjątkowo mięsożerna :)a co do wody to mam do Was właśnie takie pytanie- jaka jest najlepsza dla biegających? ja lubię aquarel i dodaję do niej te tabletki izotoniczne. a Wy? co pijecie w trakcie biegania?

- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
Ja rzadko wodę podczas biegania tylko izotoniki - jak piję wodę tylko i długo biegam tak ponad 2 godzinki to łapią mnie skurcze. Ja lubię Cisowiankę lekko gazowaną - ale pewnie każdy ma swoje preferencje na przykład Fatal lubi Muszyniankę tak mi się wydaje.
Pozdrawiam opity wodą nie wódą
Pozdrawiam opity wodą nie wódą

Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
-
- Zaprawiony W Bojach
ja troske poprzegladałem fora kulturystyczne i rankami staram sobie robic takie sniedanko. biore zwykłe płatki kukurydziane miód i odtłuszczone mlekow w proszku. mleko zawiera bardo zuo weglwoddanów i białka na start dnia w sam raz. przygotowuje kubek mleka mieszam z płatkami i miodem i wypijam. czsami dorbze ejst dodać jakis owoc np. jabłko baban czy manadrynke dla polepszenia smaku. miksuje i pije.taki niby drink a potrafi zapchać na rano. zdrowy i beztłuszczowy. i ma to co organizm optrzebuje na start dnia:D
gg 3305061
- Nagor
- Ekspert/Trener
Hm, zakładasz, że twój organizm nie potrzebuje tłuszczu? Są tłuszcze zdrowe i niezdrowe. W tłuszczu rozpuszcza się kilka witamin... Tłuszcz jest potrzebny - byle nie w nadmiarze i byle nie na kobiecych udach lub męskim brzuchu