Ale nie mamy kucharza.wojtek pisze:Ponawiam postulat wprpwadzenia dzialu Zywienie Sportowca .
Co prawda, ze dwa razy miałam przyjemność kosztowania Fredziowej pasty, owszem, owszem
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Ale nie mamy kucharza.wojtek pisze:Ponawiam postulat wprpwadzenia dzialu Zywienie Sportowca .
Tompoz.tompoz pisze:wmyśl twej teorii że wszystkie subtancje co podnosza poziom wydolnosci to koks to ten ser który zjadłęś to jest koks
Hmmmmm to jak to ma się do tego ,że Jurek Skarżyński poleca Vitargo a i Michał Bartoszak również to zachwala w stosowaniu w trenowaniu.FREDZIO pisze:Tompoz.tompoz pisze:wmyśl twej teorii że wszystkie subtancje co podnosza poziom wydolnosci to koks to ten ser który zjadłęś to jest koks
Najpierw proponuję Ci zajęcia z czytania ze zrozumieniem.
Potem - być może się orientujesz ale mam tutaj na stronie pewne "układy" i jeśli jesteś w stanie dostarczyć wiarygodny artykuł na temat supli z naukowym podłożem (a przynajmniej jakoś lepiej umotywowany niż "skoro kolega bierze kg tabletek dziennie to ja też będę" ) to pewnie mógłbym załatwić żeby on się jawił na stronie głównej żeby sobie wszyscy poczytali.
Bo ja nie mam własnego zdania w tym temacie oprócz tego, że nie lubię takich "zaleceń typu kolega koledze" jeśli to dotyczy zdrowia.
To jak to ja mam zrozumieć?FREDZIO pisze: Z Jurkiem Skarżyńskim rozmawiałem i u niego było przedewszystkim dobre jedzenie i witaminy.
Jak się ktoś uśmiecha że "że dzisiaj na dobrym jedzeniu" się duzo nie pobiegnie to przypominam że Jurek biegał 2:11:40 co w zeszłym roku byłoby najlepszym wynikiem w Polskim maratonie.
To jeszcze raz to zacytuję....FREDZIO pisze: Bo ja nie mam własnego zdania w tym temacie oprócz tego, że nie lubię takich "zaleceń typu kolega koledze" jeśli to dotyczy zdrowia.