https://public.tableau.com/views/Mortal ... VizHome=no

Wysłane z mojego DUK-L09 .
Pewnie masz rację. Zastanawiam się czy coś nie zostało w tej sprawie powiedziane. Typowe samokreacje i przykłady na to, jak to lęk budzi agresję,...beata pisze:Ryszard, a kogo interesuje bieganie? Poza początkującymi? Przecież to nuda (dodajęRyszard N. pisze:Ten wątek jest idealną wskazówką dla redakcji, co tak naprawdę interesuje biegaczy. Raczej nie bieganie. W sumie, to nawet podziwiam dyskutantów.).
Podobnie jest na pewnym forum górskim, gdzie zdaje się, bywałeś - obecnie całe forumowe życie toczy się w wątkach okołokoronawiruowych i okołopolitycznych i bywa znacznie ostrzej, niż tu. A góry? Relacje? Kogo to interesuje?
Ja jak w lutym bylem chory, to musialem czekac 6 tyg aż mi ubezpieczenie zaplaci reszte zarobku okolo 1000€.Tomaszrunning pisze:Od dzisiaj druga faza we Włoszech
Mogę wychodzić z domu dalej niż 200m
Ale co najważniejsze, mogę otworzyć warsztat
Obiecane 600€ z włoskiego zusu za marzec jeszcze nie przyszło.... Całe szczęście, że nie mam żadnych rat do spłacania ani czynszu
Albercie einsteinie, jest tam rok 2020 zrozum te tabelkę. Pomysl odrobine. Wskazówki ci podaje. Nje sroluj mi tutaj.Arturrito pisze:Fenomen, trollu
Fajna tabelka, tylko czego dowodzi-skoro porównywane są dane z 2018 i 2019 ? że rok i dwa lata temu było podobnie: ale jak jest teraz, (eu)geniuszu?
He, he, he. Kangur, ale ty się do tego zadania zupełnie nie nadajesz!Kangoor5 pisze:Może było by warto poszerzyć grono moderatorów? Jacyś 2 albo 3 dodatkowi?
W kolumnie dot. roku 2020 podane sa tylko zgody przypisane COVID, a dla lat 2018/219 wszystkich zgonow.Fenomen pisze:Albercie einsteinie, jest tam rok 2020 zrozum te tabelkę.