witam jestem po ekstrakcji zatrzymanej 3 , przez 7 dni brałem ketonal forte ..jestem drugi dzień jak go już nie biorę tj. (wczoraj i dzis) i zarówno wczoraj jak i dziś bylem na delikatnym rozruchu po 5 km..wczoraj moje samopoczucie było dobre ale dziś już fatalne bylem wstanie tylko przebiec 3 km po czym poczułem bardzo duże osłabienie i przeszedłem do marszobiegu i ogólnie czułem się po biegu źle..(tętno było dobre nie przyspieszone tylko samopoczucie fatalne)
Czy jest ktoś z Was kto również wracał do biegania po np. tygodniowym przyjmowaniu ketonalu ? jak długo trwał powrót do normalnego biegania(treningów), czy również źle się czuliście przez pierwsze dni na treningu ?
12 kwietnia Maraton Debno i wiadomo każdy dzień się liczy i troszkę obawiam sie tego jak bardzo mógł owy ketonal spustoszyć mój organizm i jak on wpłynie na dalszy etap przygotowań ..
Powrot do biegania po przyjmowaniu ketonalu
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja myślę, że znajdą się tacy, którzy na ketonalu - czasem - biegają ...
A Twoje złe samopoczucie może wynikać po prostu z całej "operacji", niby to tylko ząb, ale szok dla organizmu na pewno nie mały.
A Twoje złe samopoczucie może wynikać po prostu z całej "operacji", niby to tylko ząb, ale szok dla organizmu na pewno nie mały.
- banan85
- Zaprawiony W Bojach
jestem przekonany, że to jest przyczynąbeata pisze:
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Stawiam na alveolitis purulenta 

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 36
- Życiówka w maratonie: 3.19
Dziękuje za odpowiedzi .. Dzis było z samopoczuciem wszystko dobrze , generalnie biegało się dobrze..wiec może porostu było tak jak pisaliście plus organizm może musiał wskoczyć na odpowiednie tory.. jako ze przed zabiegiem trenowałem prawie codziennie a po zabiegu tydzień siedzenia w domu ..
(ale martwiłem się bo te samopoczucie było naprawdę ,,tragiczne,,
)