potrzebna rada...

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
komac
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

witam.jestem po zabiegu artroskopii kolana.Usunięto mi łękotkę.Od zaabiegu minęły 2tygodnie27.09.2004) a moje kolano jest wciąż opuchnięte.Czy to normalny objaw? Jak długo może utrzymywać się opuchlizna?
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
joe
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

czesc stwierdzono u mnie chondromolacje rzepki w obydwu kolanach dodatkowo w lewym kolanie torbiel Bakera, szukalam czegos na ten temat i natrafilam na wasze forum i potrzebuje rady bo nie wiem co powinnam robic....
wiec: od roku odczuwam bole w kolanach chodze do ortopedy ktory wymysla coraz to nowe leki na odbudowe chrzasti i przeciw zapalne juz dwa razy mialam fizykoterapie po ktorej nie ma poprawy ostatnio pojechalam prywatnie do ortopedy ktory skierowal mnie na rezonana magnetyczny no i okazalo sie ze mam ta chondromolacje zaproponowal mi zastrzyki w kolana za duzo pieniazkow albo artroskopie (ale niemaja wolnych miejsc na odziale) i na razie chodze znowu na fizykoterapie, pomozcie bo jade do niego za tydzien i nie wiem czy mam sie zgodzic na artroskopie(ile lezy sie w szitalu i czy to wogole mi pomoze) czy da sie to wyleczyc bez operacji dzieki
ODPOWIEDZ