Maraton za 14 dni - chory

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
F@E
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jeżeli dobrze zrozumiałem to będąc lekko zarobionym przez wiruska czy tam nadkażenie poszedłeś grać jeszcze w kosza, "nasrane" odnosiło się tylko do tego... Zamiast siedzieć w domu i kurować się to ty zachowujesz się jak hero...TO byś przemyślał nic więcej... @Iwan nadinterpretacja mówi Tobie to coś ? Po flegmie i objawach wiesz dużo, np. w jaki sposób podejść do leczenia by w szybki łatwy sposób pozbyć się świńskiego stanu chorobowego. Każda choroba ma swoje stany: początek, zenit i spadek, przewlekłość. Chciałem zrozumieć w jakiej on jest sytuacji. W jego sytuacji wystąpiło lekkie nadkażenia, organizm sam sobie poradził, lecz jak by go wspomóc blokerem H1 i przeciwzapalnymi dawno by już było ok.

Może zrób sobie inhalacje pod ręcznikiem z rumianku i soli, powinno pomóc i szybciej przywrócić zdrowie...

pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
PKO
Awatar użytkownika
Herflick
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

F@e - inhalowałem się według twoich zaleceń i w sumie infekcja przeszła, niestety w piątek wieczorem do soboty do 21 godziny męczyła mnie ostra biegunka... ale i tak pobiegłem. Nie uniknąłem niestety tzw. ściany.
gg: 212072
Obrazek
Awatar użytkownika
F@E
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hej
Wiesz biegunki mają najczęściej taka samą etiologię i tak samo się je leczy niekiedy robi się rozpoznanie czy to adeno czy rota wirusy i to wszystko...

pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
Awatar użytkownika
Herflick
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Uważam, pocieszam się, że zarówno przewlekłe (z mojej winy) chorowanie na dwa tygodnie przed maratonem oraz dobicie organizmu biegunka na dzień przed maratonem miało negatywny wpływ na wynik.
gg: 212072
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ