bol glowy

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
F@E
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

maneater1 pisze:Fatal: Chyba trochę się przeceniasz. Ja nie recenzuję ja co najwyżej komentuję twoje pseudonaukowe wypociny.
Ale do rzeczy : Konstruktywne to były rady kierujące pytającego do lekarza.A twoje pomysły leczenia bólu głowy wodą są co najmniej śmieszne...
To zostaw sobie komentarze i traktuj rozmowę jak okrągły stół, a odbiorca wybierze sobie dla siebie najlepszą formę.
New Balance but biegowy
maneater1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fatal : Nie każdy z nowych użytkowników wie że masz problemy zdrowotne ( delikatnie to ujmując ). A więc może nie być w stanie prawidłowo ocenić wartości twoich pseudo porad...
Awatar użytkownika
F@E
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trochę się w tym nie zgadzamy to nie porady wciskane na siłę w brzuch tylko alternatywy i tylko on będzie o tym decydował, nie demonizowałbym takich objawów. Przypuszczam że kolega ma nadmiar płynów, mówiąc że bardzo się poci, organizm oddaje wodę wtedy kiedy ma jej nadmiar w taki właśnie sposób a oszczędza kiedy ma deficyt tego płynu. Ja szukałbym przyczyny bliżej niż u lekarza na początku, źle zrozumiałem wcześniej i dla tego pozwoliłem sobie wybrać taką myśl.

ps. Myślę że większego wpływu na zycie mrówek nie będzie to miało, kolega prawdopodobnie nie uchylił nam całej prawdy o jego poczynaniach z H2O.

pozdro
ODPOWIEDZ