Witam !
Otóż mam taki problem: że kiedy uprawiam biegi długo dystansowe na drugi dzień w pracy mam wyraźny spadek siły mięśniowej owszem wydolność i wytrzymałość jest ale jakby tej siły aby przenieść coś ciężkiego poprostu brakuje.Oczywiście odżywiam się dobrze więc być może ta kwestia odpada jako ew. przyczyna...
Nie wiem jak to jest u innych biegaczy?? czy potrafią biegać długie dystanse z zachowaniem siły aby poprostu iść na drugi dzień do pracy i ciężko pracować??? proszę o fachową odpowiedź z góry dziękuję.
Spadek ogólnej siły mięśniowej
- CríostóirSweeney
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 03:56:13
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A na obiad kaszę wszystko jedno jaką.
Możesz fajnie równo się naładować, bez podbijania glukozy, upichć sobie kaszę jaglaną 150g i ryż 150g lecz gotując ryż 15 minut wsyp kaszę, uwzględnij wg przepisów z paczek ilość wody aaa i nie gotuj w woreczkach bo to jest przestępstwo :D joke
potem jedz sobie taką papkę na śniadanie z owocami, albo na obiad do jogurtu lub gulaszu, będziesz czół różnicę.
pozdro
Możesz fajnie równo się naładować, bez podbijania glukozy, upichć sobie kaszę jaglaną 150g i ryż 150g lecz gotując ryż 15 minut wsyp kaszę, uwzględnij wg przepisów z paczek ilość wody aaa i nie gotuj w woreczkach bo to jest przestępstwo :D joke

pozdro
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...