Mazowiecki Park Krajobrazowy
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Ależ cisza w naszym wątku!
Zupełnie inaczej niż na ścieżkach biegowych. W Falenicy tyle wartościowych wyników padło, treningi wrą , a tu cisza....
Gratuluję przede wszystkim Piotrkowi udanego debiutu na wydmie. Na pierwszy rzut 2 kółka, ale na pewno się rozkręcisz. Sorki, że nie pogadałem z Tobą za długo, ale musiałem zebrać dzieciaki i szybko wracać do domu.
Może oprócz standardowego składu, jeszcze jest ktoś chętny na jutrzejszą Marysię o 19?
Zupełnie inaczej niż na ścieżkach biegowych. W Falenicy tyle wartościowych wyników padło, treningi wrą , a tu cisza....
Gratuluję przede wszystkim Piotrkowi udanego debiutu na wydmie. Na pierwszy rzut 2 kółka, ale na pewno się rozkręcisz. Sorki, że nie pogadałem z Tobą za długo, ale musiałem zebrać dzieciaki i szybko wracać do domu.
Może oprócz standardowego składu, jeszcze jest ktoś chętny na jutrzejszą Marysię o 19?
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Piotrek, po godzinie wysłania Twojego posta widać, ze dzień triathlonisty trwa i trwa
Przygotowania do triathlonu zabierają cały wolny czas, wczoraj rozpisaliśmy tydzień i nie wygląda na to, że będziemy się nudzić.
Od dziś zaczynamy przygotowania siłowe z programem, który wrzucił Darek Sidor na swojego bloga. Program pochodzi od jednostek specjalnych marynarki wojennej Stanów Zjednoczonych
Jak nie padniemy to oczywiście będziemy o 19 w Marysi. A tak w ogóle jak wygląda las, nie ma za dużo błota?
Przygotowania do triathlonu zabierają cały wolny czas, wczoraj rozpisaliśmy tydzień i nie wygląda na to, że będziemy się nudzić.
Od dziś zaczynamy przygotowania siłowe z programem, który wrzucił Darek Sidor na swojego bloga. Program pochodzi od jednostek specjalnych marynarki wojennej Stanów Zjednoczonych
Jak nie padniemy to oczywiście będziemy o 19 w Marysi. A tak w ogóle jak wygląda las, nie ma za dużo błota?
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Chyba jakaś pomyłka w poście! Program siłowy jednostek specjalnych marynarki USA i Ktoś sie martwi błotem? Chyba miał na myśli czy nie za mało błota!!!darek284 pisze:Program pochodzi od jednostek specjalnych marynarki wojennej Stanów Zjednoczonych
A tak w ogóle jak wygląda las, nie ma za dużo błota?
PS. Biegaliśmy z Piotrem w niedzielę i da sie biegać.
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
henley
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jacek, ja się nie martwię błotem tylko zbieram dane. Program podniósł poprzeczkę i nie wypada być nie przygotowanym.
Dziękuję za informację!
Dziękuję za informację!
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Tak myślałem . Jak będzie za mało błota na standardowej trasie poszukam alternatywnych tras z jego dostateczną ilością do robienia "specjalistycznej siły biegowej" .darek284 pisze:Jacek, ja się nie martwię błotem tylko zbieram dane. Program podniósł poprzeczkę i nie wypada być nie przygotowanym.
Dziękuję za informację!
pzdr
henley
henley
-
- Dyskutant
dzieki Piotrek za pogratulowanie debiutu.
2 kółka miały ten plus że dobiegłem na metę na drugim miejscu (netto niecałe 33 minuty),a tak na 3 kółka byłbym ok 70 miejsca (ale i tak sie dowartościowałem )
Darek: jesli chodzi o błoto to go prawie nie ma. Dziś biegałem po Marysi ok 9 rano. trasa delikatnie zmrożona (ale się ugina - pracuje). Kałuże z cienką warstwą lodu. Temperatura była +1 ale przy gruncie ok 0 st C.
Pozdrawiam i życzę miłego biegania.
Piotrek
2 kółka miały ten plus że dobiegłem na metę na drugim miejscu (netto niecałe 33 minuty),a tak na 3 kółka byłbym ok 70 miejsca (ale i tak sie dowartościowałem )
Darek: jesli chodzi o błoto to go prawie nie ma. Dziś biegałem po Marysi ok 9 rano. trasa delikatnie zmrożona (ale się ugina - pracuje). Kałuże z cienką warstwą lodu. Temperatura była +1 ale przy gruncie ok 0 st C.
Pozdrawiam i życzę miłego biegania.
Piotrek
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
To wynik, tego, ze organizm się domaga regeneracji. Usiadłem na chwilę z dziećmi przy dobranocce i zasnąłem. Żona powiedziała, że nie dawałem się obudzić, więc położyła dzieci sama. Obudziłem się przed północą i jakoś nie chciało mi się spać, więc jeszcze chwilę pobuszowałem w sieci...darek284 pisze:Piotrek, po godzinie wysłania Twojego posta widać, ze dzień triathlonisty trwa i trwa ...
Potwierdzam, że Marysia jest bardzo zdatna do biegania, a szczególnie dla przyszłej elity Grom'u, Formozy, czy innych czerwonych beretów...
A na poważnie, to bardzo uważajcie. I tak robicie dużo siły, a jak przegniecie, to dużo czasu się zmarnuje...
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za informacje. Widać, że "marysińscy" biegacze to elita, ledwo napomknąłem o siłach zbrojnych, a mam na stole już trzy bardzo interesujące raporty od wywiadowców
W takim razie nie pozostaje nam nic innego, jak stawić się o 19 pod szlabanem. Temat na bieg już mamy: "Jak nie przeholować z ćwiczeniami siłowymi ?" Do zobaczenia
W takim razie nie pozostaje nam nic innego, jak stawić się o 19 pod szlabanem. Temat na bieg już mamy: "Jak nie przeholować z ćwiczeniami siłowymi ?" Do zobaczenia
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- Renata
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Była lekka mgła i przemknęliśmy przez las prawie niezauważeni. Prawie, bo byliśmy głośni, zwłaszcza jak wpadliśmy na odcinek specjalny (błotko, aż miło), tak że inni wywiadowcy na pewno nas usłyszeli. Trasę głównej pętli dla niepoznaki pokonaliśmy w odwrotnym kierunku, więc jednak elementy maskowania zostały zachowane. Musimy jeszcze tylko poćwiczyć bezgłośne bieganie po błocie .
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Renata
- Yogi!
- Zaprawiony W Bojach
Biegowe Formacje Starej Miłosnej pozdrawiają Biegową Formację Marysin
Wczoraj po dziewiątej podreptałem do naszego lasku. Tym razem samotnie, Emlika pobiegła wcześniej po osiedlu. W pewnym momencie i odległości zaczęły wyłaniać się z ciemności dwie postacie. Po chwili oceniłem, że jedna o płci męskiej a druga zupełnie przeciwnie. Niby nic niezwykłego dla biegacza z trzeciej zmiany, ale proszę ja Was, w nocy w środku lasu nie szły blisko siebie, tylko w bocznym oddaleniu około dwóch-trzech metrów. Zaintrygowało mnie to: Jak to tak?! Nie powiem, niosłem na sobie nową podwatowaną czołówkę o wciąż jeszcze mocnej baterii paluszków. Choć mgła już nie tak spowijająca jak w poniedziałek, prewencyjnie ustawiona była na pierwszy stopień zasilania. Tako ukułem tezę, coby postacie musiały skonstatować, iż pociąg coraz bliżej i zawczasu należy się rozstąpić. Pewnie nakazuje im to służbowa instrukcja Dz-8.
Wniosek: Doskonała czujność . Wzorowe zachowanie. Ech... Oni są wszędzie i do tego zauważą nas wcześniej niż my ich.
Wczoraj po dziewiątej podreptałem do naszego lasku. Tym razem samotnie, Emlika pobiegła wcześniej po osiedlu. W pewnym momencie i odległości zaczęły wyłaniać się z ciemności dwie postacie. Po chwili oceniłem, że jedna o płci męskiej a druga zupełnie przeciwnie. Niby nic niezwykłego dla biegacza z trzeciej zmiany, ale proszę ja Was, w nocy w środku lasu nie szły blisko siebie, tylko w bocznym oddaleniu około dwóch-trzech metrów. Zaintrygowało mnie to: Jak to tak?! Nie powiem, niosłem na sobie nową podwatowaną czołówkę o wciąż jeszcze mocnej baterii paluszków. Choć mgła już nie tak spowijająca jak w poniedziałek, prewencyjnie ustawiona była na pierwszy stopień zasilania. Tako ukułem tezę, coby postacie musiały skonstatować, iż pociąg coraz bliżej i zawczasu należy się rozstąpić. Pewnie nakazuje im to służbowa instrukcja Dz-8.
Wniosek: Doskonała czujność . Wzorowe zachowanie. Ech... Oni są wszędzie i do tego zauważą nas wcześniej niż my ich.
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Ten ma w nogach ;)
- Renata
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Człowiek na jeden dzień pojedzie biegać na Ochotę, a tu w MPK już tory wybudowali . Leśna kolejka wąskotorowa?
A B&B wciąż na pierwszej stronie uśmiecha się z Haile .
A B&B wciąż na pierwszej stronie uśmiecha się z Haile .
Pozdrawiam,
Renata
Renata
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Czyżby w lesie powstała jakaś dziwaczna konstrukcja? Cóż to się dzieje???Renata pisze:Człowiek na jeden dzień pojedzie biegać na Ochotę, a tu w MPK już tory wybudowali . Leśna kolejka wąskotorowa?
...
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Spokojnie, nic się jeszcze nie dzieje. To Yogi bawił się w pociąg i został na tym przyłapany w lesie
Ja to wszystko rozumiem, małe dzieci wpływają na nas w różnym stopniu.
Ja to wszystko rozumiem, małe dzieci wpływają na nas w różnym stopniu.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- Yogi!
- Zaprawiony W Bojach
Fajne relacja, Beauty
Darku, prawie się zgadza: sapie i dyszy. Tylko nie dmucha. Nawet jakby zjadł tysiąc kotletów.
Darku, prawie się zgadza: sapie i dyszy. Tylko nie dmucha. Nawet jakby zjadł tysiąc kotletów.
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Ten ma w nogach ;)
-
- Dyskutant
Darek, ciekawy program znalazłeś (znasz moje zainteresowania siłowe). Który masz zamiar stosować? Na uwgę zasługuje moim zdaniem program Rangersów. Tylko zastanawiam się co z relacją pompek do podciągania. Wydaje mi się, że tutaj wiele osób może mieć pewne siłowe ograniczenia.
Ale Autor trochę mnie zaskoczył dołożeniem do planu pracy z dzwonem katalana (sugeruje 1 pudowy). Podoba mi się. Ale uwaga na kontuzje.
Czy ktoś z Was wybiera się w niedzielę na Falenicę?
Ale Autor trochę mnie zaskoczył dołożeniem do planu pracy z dzwonem katalana (sugeruje 1 pudowy). Podoba mi się. Ale uwaga na kontuzje.
Czy ktoś z Was wybiera się w niedzielę na Falenicę?