Poznań
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W sandałach byśmy sie pozabijali:)
Szczecin- fajne miasto, sporo osob z Poznania biegalo(choc nie tyle ile szykuje sie na Piłe), na trasie 3 podbiegi w tym jeden kilometrowy a ze robi sie 2 petle czyli6 podbiegow to to troche męczy...
ja ubiegalem 1:51 , robert w debiucie 1:48
Pila na szczescie ma tylko jeden podbieg na 14km :DD
Szczecin- fajne miasto, sporo osob z Poznania biegalo(choc nie tyle ile szykuje sie na Piłe), na trasie 3 podbiegi w tym jeden kilometrowy a ze robi sie 2 petle czyli6 podbiegow to to troche męczy...
ja ubiegalem 1:51 , robert w debiucie 1:48
Pila na szczescie ma tylko jeden podbieg na 14km :DD
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Zarąbisty film. Robi wrażenie. Ja tez chce spróbować. W przyszłym roku jadę z Wami. Łukasz jesteśmy na równym poziomie, więc ramię w ramię się pociągniemy.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 58,04
Dla zaintereswoanych zajeciami z doskonalenia plywania to zmienil sie ich termin beda w czwartki od 20:45-21:30 na plywalni Olimpia. Szczegoly jak zwykle na www.zostanratownikiem.pl
-
- Rozgrzewający Się
Dobry wieczór wszystkim,
melduję się na forum po pierwszym treningu jak tylko udało mi się doczołgać do komputera. To normalne? Czy jeszcze kiedyś ...będę mogła...chociaż pomyśleć...o bieganiu? Mam się przygotować na więcej? a raczej ałałała. Po wczorajszym trzeba było dzisiaj zapomnieć o bieganiu.Jedyne na co było mnie stać to zanurzenie zbolałego ciała w lodowatej wodzie pobliskiego jeziora - wiadomo - zimno znieczula.
Ale i tak było fajnie. To do zobaczenia...
melduję się na forum po pierwszym treningu jak tylko udało mi się doczołgać do komputera. To normalne? Czy jeszcze kiedyś ...będę mogła...chociaż pomyśleć...o bieganiu? Mam się przygotować na więcej? a raczej ałałała. Po wczorajszym trzeba było dzisiaj zapomnieć o bieganiu.Jedyne na co było mnie stać to zanurzenie zbolałego ciała w lodowatej wodzie pobliskiego jeziora - wiadomo - zimno znieczula.
Ale i tak było fajnie. To do zobaczenia...
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Z pierwszym razem zawsze boli za drugim też, tyle że mniej. To jednak znaczy , że dobrze trafiłaś. Zakwasy najlepiej delikatniutko rozbiegać. Po kilku dniach wszystko przejdzie. Łatwo radzić, gorzej zrobić, ale każdy z nas to przeszedł, a może prze... kuśtykał. Ha, ha, ha
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 21:13 przez Dorotka Gonitwa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Jak przed burzą, ale zajęcia są jak zawsze. Ponoć są jakieś zawody, więc jakby co to szukaj nas na boisku żużlowym.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jarek/ Bartek,
czy zajęcia na basenie będą też obejmowały ćwiczenie Yacoolowej "sprężynki"?
Np w takim wydaniu:
http://www.youtube.com/watch?v=w9P4r_E1 ... re=related
?
czy zajęcia na basenie będą też obejmowały ćwiczenie Yacoolowej "sprężynki"?
Np w takim wydaniu:
http://www.youtube.com/watch?v=w9P4r_E1 ... re=related
?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
najlepsze sprężynki wychodzą w internecie...
-
- Stary Wyga
spreżynka i basen jakos dziwnie mi sie kojarza... http://www.joemonster.org/filmy/37895/Wczasy_oglupiaja