A może jak są jeszcze wolne miejsca na wyjazd do stolicy to wystawimy jedną drużynę z AB na maratonie warszawskim składająca się z tych co jeszcze maratonu nie maja w planach albo ich takie dystanse nie kręcą. koszt tańszy bo po ok 67 zł.
Sztafeta Maratońska czyli 3 osoby : 12km,9,5km, 21 km
Jeżeli chcesz być czyimś przyjacielem, to po prostu nim bądź :uuusmiech: . Wystarczy, że pojawisz się o 18.00 przed plażą miejską na wspólnym treningu Akademii Biegania, bo każdy z nas ma w naszej grupie nie jedną bratnią duszę :uuusmiech: . Pozdrawiam i życzę miłego dnia Andrzej.
Ważniejsze jest, co Ty myślisz o sobie samym, niż to, co o Tobie myślą inni . Ja myślę, że trening był dla mnie jak zawsze udany, bo w doborowym towarzystwie przyjaciół z AB :uuusmiech: . Na początek w ruch poszła rolka w ramach mojej wersji aerobiku a później bieganie, czyli wracam do formy, bo rano 12km i wieczorkiem 8 km. Dziękuję i życzę miłej nocy :uuusmiech: . Widzimy się ponownie w sobotę Andrzej.
Jest lato, więc i fajna pora na dodatkowe zajęcia sportowe. Wielu z naszych biegaczy a właściwie biegaczek wybrało aerobik. Zajęcia prowadzone przez Anetę w ramach wakacji z MORiW gdzie możecie znaleźć, kiedy co i jak.
Witajcie drodzy kochani biegacze :uuusmiech: . To, czego szukasz, poszukuje ciebie . Dwukrotnie z rana potknąłem się w przedpokoju o moje buty biegowe, więc jak dla mnie to znak, aby je ubrać i wyjść pobiegać . A jak u was to wygląda czyżby adidaski,najeczki niubalansy asiski były pochowane w szafce . Pozdrawiam i życzę miłego dnia Andrzej.
Propozycja na lato z AB
Padło hasło: „SPŁYW KAJAKOWY” :uuusmiech: , który chcemy zorganizować 22 sierpnia ( sobota) w ramach naszej Akademii Biegania. Wracamy ponownie na czarną rzekę z Tleniem w tle, przygodą, zabawą i dobrym humorem . Na początek zbieramy chętne osoby, aby się zorientować w ilości. W komentarzu piszemy czy jesteście na TAK i ile osób. Pozdrawiam Andrzej .
[quote="maratończyk"]Witajcie drodzy kochani biegacze :uuusmiech: . To, czego szukasz, poszukuje ciebie . Dwukrotnie z rana potknąłem się w przedpokoju o moje buty biegowe, więc jak dla mnie to znak, aby je ubrać i wyjść pobiegać . A jak u was to wygląda czyżby adidaski,najeczki niubalansy asiski były pochowane w szafce . Pozdrawiam i życzę miłego dnia Andrzej.
U mnie w wiatrołapie panuje porządek. Nie potykam się o porozrzucane obuwie. Butki do biegania czekają na honorowym miejscu w szafie na kolejny trening.
Witajcie drodzy kochani biegacze :uuusmiech: . Najciężej jest się ruszyć . Nie dojść, ale ruszyć. Bo ten pierwszy krok nie jest krokiem nóg, lecz naszego serca. To serce najpierw rusza a dopiero potem nogi za nim zaczynają iść. Tak wiec, jeśli kochacie swoich przyjaciół z Akademii Biegania i uwielbiacie biegać to serce wam podpowie, że jutro sobota i warto się ruszyć na nasz trening nawet o tak wczesnej porze. Zapraszam przed plażę miejską wszystkich chętnych na godzinę 09.00. Pozdrawiam i życzę miłego rozpoczęcia weekendu. Andrzej.
Skieruj mnie losie tam, dokąd pobiec trzeba. Bo dokąd nie trzeba to ja sam pobiegnę. Witajcie kochani :uuusmiech: . Zapraszam na nasz poranny trening. Widzimy się o godzinie 09.00 przed plażą miejską w Rudniku.
Czasem warto pobiegać z rana nawet w wakacje po naszym miejskim lesie w doborowym towarzystwie :uuusmiech: . Spojrzeć, dostrzec, przemyśleć, zrozumieć. Dziękuję za dzisiejszy trening w ramach naszej Akademii Biegania. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Andrzej.
Wiele chorób, jedna recepta - "B i e g a j” :uuusmiech: . Pomimo upału zaliczyliśmy sobie czarny niedzielny szlak w cieniu sosenek, dębów i leszczyn . Nie zabrakło również podbiegów, piasku i przerwy pod krzyżem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Andrzej.
Cieszmy się życiem, cieszmy bieganiem, bo wszystko tak szybko zapie…dala… Kolejny tydzień minął i kolejny przed nami jak i nasze przebiegnięte kilometry . Oczywiście Akademia Biegania nie zwalnia tempa i regularnie się spotyka :uuusmiech: . Zapraszamy w środy na godzinę 18.00 oraz soboty na godzinę 09.00 a kto twardziel to i w niedzielę na dłuższe kilometry . Pozdrawiam i życzę miłego dnia Andrzej.