GRUDZIĄDZ BIEGA

Awatar użytkownika
dejw
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:03
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wynik super :-) Ja o taki powalczę na Biegu Malinowskiego.Graty :-)) No i fajne foty.
New Balance but biegowy
lukaszleszczynski5
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Witam,

Mam jedno miejsce wolne na półmaraton do Pucka za tydzień w sobotę (28.07.2012)

Obecnie są 3 osoby, oczywiście ze mną:)

Zapisy na obniżonej opłacie 20 PLN są do jutra (23 lipca)

chętnych proszę o informacje na maila:

lukaszleszczynski5@wp.pl

lub 792 238 349

pozdrawiam,
Łukasz Leszczyński
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35min
Życiówka w maratonie: 2h45min

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim.W końcu pogoda jak na lato przystało i to co najmiej przez cały tydzień więc wykorzystajmy to i na treningi i na opalanie i pływanie i rower i małe bara bara na łonie natury :hejhej: :hejhej: :hejhej:

David wchodząc do baru zauważył Johna siedzącego przy stoliku uśmiechniętego od ucha do ucha.
- John, coś ty taki zadowolony?
- Wczoraj woskowałem łódź, tylko woskowałem... i nagle podeszła do mnie ruda piękność... mówię Ci, stary... z taaakim biustem. Stanęła i spytała "Mogę popływać z Tobą łodzią?". Powiedziałem: "Pewnie, że możesz". Wziąłem ją więc ze sobą, Dave. Odpłynęliśmy dość sporo od brzegu. Wyłączyłem silnik i mówię do niej: "Albo sex, albo płyniesz do brzegu wpław". I wiesz co, stary? Ona nie umiała pływać. Rozumiesz? Nie umiała pływać!!
Nazajutrz Dave wchodzi do baru i widzi Johna jeszcze bardziej zadowolonego niż wczoraj.
- Widzę, że humor Cię nie opuszcza...
- Ech, stary... muszę Ci opowiedzieć... woskowałem wczoraj łódź, tylko woskowałem... i podeszła super-blondyna, z ... no wiesz... z taaakim biustem... Spytała, czy może popływać ze mną łodzią. "Jasne" - mówię. Odpłynąłem jeszcze dalej niż ostatnio. Wyłączyłem silnik i mówię do niej: "Albo sex, albo płyniesz do brzegu wpław". Stary... nie umiała pływać, ta też nie umiała pływać!!
Parę dni później, w znanym już nam barze, Dave znowu spotyka Johna. Tym razem jednak widzi, że John sączy piwko i popłakuje.
- Hej, John, coś Ty dzisiaj dla odmiany taki smutny?
- Ech, Dave, wczoraj znowu woskowałem swoją łódź, wiesz, tylko woskowałem... i nagle staje przede mną ponętna brunetka... piersi... stary! Taaakie miała. No i pyta, czy może popływać ze mną łodzią. Więc jej mówię: "Jasne, że możesz". Popłynęliśmy daleko, jeszcze dalej niż poprzednio... Wyłączyłem silnik, popatrzyłem na jej biust i powiedziałem: "Albo sex, albo płyniesz wpław do brzegu". Ona ściągnęła figi... Dave! Ona miała członka! Miała ogromnego członka, stary! A ja... ja nie umiem pływać. Rozumiesz? Nie umiem pływać!!!
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 15:15 przez maratończyk, łącznie zmieniany 1 raz.
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 g:m:s
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z cyklu trening biegacza - Międzyczasy

Tabela międzyczasów-ja osobiście mam coś takiego wydrukowane i wtedy nie muszę sobie przeliczać w jaki czasie przebignę jakis dystans tylko zerkam w tabelkę i ewentualnie przeliczam sobie z jaką prędkoscią powinienem biec aby uzyskać pożądany wynik.

http://www.wszystkoobieganiu.com.pl/bie ... -Tabela-międzyczasów-w-maratonie.html
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 15:15 przez maratończyk, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Serdeczne dzięki dla naszych forumowiczów w tym Marcina i Łukasza za to że informują innych biegaczy za pośrednictwem naszego forum o możliwościach wspólnego wyjazdu na zawody,wspólnego biegania, informacjach o biegach itp. Właśnie o coś takiego mi chodziło jak zakładałem wątek Grudziądz Biega- tak trzymać.

Przeglądałem regulamin półmaratonu w Pucku oraz relacje z poprzednich lat i widać że to też spora impreza z prawie 700 biegaczami.Osobiście jeszcze nie brałem w niej udziału ale kto wie w przyszłym roku trzeba będzie ją ująć w grafiku startów.W tym roku już nie upchnę dłuższych biegów bo i tak terminarz napięty a szkoda bo dzięki Łukaszowi możliwy jest wyjazd.Pamiętajcie kto pierwszy się do niego zgłosi ten lepszy
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Właśnie wróciłem z treningu.Dzisiaj była dla mnie idealna pogoda na długie wybieganie słonecznie ,lekki wietrzyk i temperatura ok.20 stopni.Zrobiłem 34 km w jakieś 2h30' a na koniec zamiast jak normalny człowiek wjechać na 7 piętro windą to ja musiałem po schdach wejść :hej: Spaliłem ponad 1700 kal. i teraz muszę to jakoś nadrobić.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 15:15 przez maratończyk, łącznie zmieniany 1 raz.
damian_91
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam!
Właśnie przed chwilą wysłałem mail do organizatorów Biegu przez świat. Jak dostanę info, dam znać o której chłopacy będą w Grudziądzu i jakimi ulicami przebiegną. Zapewne pokonają most im. Bronisława Malinowskiego, bo jakoś muszą się dostać do Nowego ;)

Może ktoś jeszcze z AB pobiegnie ze mną? (o ile nie za późno się do nich zgłosiłem)

Pozdrawiam
:usmiech:
Nie od razu Rzym zbudowali, prawdopodobnie nigdy żaden człowiek nie przejdzie Mount Everest w jeden dzień - pewnych spraw w mgnieniu oka nie przeskoczysz, dlatego trenuj, a kiedyś przyjdzie Twój dzień chwały.
Awatar użytkownika
amator76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53

Nieprzeczytany post

Może ja dam radę, nawet służbowo hehe, w końcu to dobry temat na materiał. czekam na przybliżone godziny. Marcin.
Obrazek
Adrian26
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:14
Życiówka w maratonie: 2:57:08
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Też bym z chęcią pobiegł :oczko: Tylko czy to będzie wtorek, czy środa?
Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Marcin masz rację dobry materiał by był szczególnie jak Akademia Biegania by sie przyłączyła do nich, można by jescze kogoś z gazet poinformować.Dla mnie problem to transport powrotny z Nowego ale jak Damian dowie się czegoś więcej i da nam znać na forum to ja też bym pobiegł ewentualnie mozna do nich zadzwonić i ustalic szczegóły ich biegu,o której byli by w środę w Grudziądzu itp.Na wszelki wypadek dzisiaj nie zrobię treningu i poczekam do jutra.
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim.Dzisiaj dla mnie czas odpoczynku i może jakieś opalanko na działce , poczytanie ciekawej książki i działkowy obiad a wymyśliłem pierś z kurczaka z grila w sosie z kurkami zakupionymi na rynku.Nie ma to jak emerytura i wolny czas na labę. A dla wszystkich pracujacych jak zawsze kawał.

Facet odwiedza swojego kolegę I widzi dziwną maszynę, stojącą po środku jego salonu, pyta:
- Co to jest?
- To jest sex maszyna - odpowiada kolega.
- A jak to działa? - pyta znów facet.
- Po prostu wsadzasz w nią swego wacka wrzucasz ćwierć dolara i tyle - instruuje kolega.
Więc facet chce od razu wypróbować maszynę, kolega się zgadza i mówi mu, że będzie w kuchni.
Nagle kolega słyszy krzyki dobiegające z salonu, wbiega z powrotem i pyta się:
- Co się stało, czy wrzuciłeś ćwierć dolara?
- Nie - odpowiada facet - nie miałem ćwierć dolara, więc wrzuciłem dziesięć centów.
- O, ale za dziesięć centów to tylko ostrzy ołówki - wyjaśnia kolega.
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z cyklu dieta biegacza - Nowa moda: zielone koktajle podbijają serca!

http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,1059 ... erca_.html
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pamiętajcie o jutrzejszym treningu- godzina 18.00 przed plażą miejską w Rudniku.Pogodę zapewniamy wyśmienitą jak również miłą atmosferę i krople potu na koszulce.Proponuję zabrać kąpielówki to po treningu zaliczymy kąpiel w jeziorze.Jeżeli dziewczyny też będą chętne na kąpiel to kąpielówki nie będą nam potrzebne.Wybierzemy ustronne miejsce i zrobimy nasze "CHAŁUPY " w Grudziądzu. :hejhej: :hejhej: :hejhej:
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 15:16 przez maratończyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Icenty
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Czołem wszystkim z Akademi,

Niestety urlop się skończył i czas powrócić do reala. Na szczeście jutro trning.

Pozdrowionka
Obrazek
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam ponownie w dniu dzisiejszym.
Pierwsza sprawa jaką mam wam do przekazania to informacja od Damiana który Rozmawiał z Karolem, jednym z organizatorów biegu przez świat http://www.biegiemprzezswiat.pl/index.p ... apy-i-daty. Prosił aby ktoś z AB poprowadził ich po Grudziądzu. Około godz. 13.30 powinni być na Szosie Toruńskiej. Następnie chcieli przebiec przez Rudnik. Ok. Godz. 14 chłopacy będą na moście. Na moście Bronka Malinowskiego. Potem trasa powiedzie wzdłuż wałów wiślanych przez Mątawę.

Druga sprawa to jutro na wspólnym treningu będę miał dla was zaległe medale do odbioru dla tych ,którzy jeszcze ich nie otrzymali za ukończenie Biegu Trzech Plaż

Trzecia sprawa jezeli ktoś będzie mógł sie przyłączyć do biegu chłopaków przez Grudziądz to niech da znać na forum albo do mnie dryndnie 505 088 940
ODPOWIEDZ