SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- ContactLost
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58:01
- Życiówka w maratonie: brak
Faaaajnie było, zawsze taka frekwencja jest? Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień, mam nadzieję
about.me
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
- msi
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45:10
- Życiówka w maratonie: 4:32:33
Henryk Szost (WKS Grunwald Poznań) zajął w Japonii drugie miejsce w 67. maratonie Lake Biwa k. Otsu. W deszczu i przy temperaturze pięciu stopni czasem 2:07.29 poprawił rekord Polski Grzegorza Gajdusa, który 12 października 2003 r. uzyskał w Eindhoven 2:09.23.
www.maratonypolskie.pl
Najlepsi znowu uciekają... Czas wracać do treningów
Do zobaczenia za tydzień.
www.maratonypolskie.pl
Najlepsi znowu uciekają... Czas wracać do treningów
Do zobaczenia za tydzień.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Dowcipasekmsi pisze: Najlepsi znowu uciekają... Czas wracać do treningów
Ja chyba na kolejne zajęcia (a byłem w sobotę po raz pierwszy i bardzo mi się podobało) dopiero jakoś w drugiej połowie kwietnia sią stawię. Muszę przede wszystkim długie biegi robić, żeby wypracować bazę na maratoński debiut w Dębnie, przynajmniej tak mi nasz trener zasugerował. A sobotnie doświadczenie uczy, że BBL (w wersji "mocniejszej") z długim bieganiem słabo się w moim przypadku łączy. Po zajęciach pojechałem jeszcze na Głębokie, żeby nawinąć parę luźnych kilometrów na buty, ale po dwóch kółkach zwątpiłem. Te przebieżki na stadionie trochę mnie wymęczyły (wprawienie w ruch moich 100kg nie jest takie łatwe, hehe) i po zrobieniu może z kilometra trzeciego okrążenia z poczuciem "ołowianych nóg" zawróciłem do samochodu (w sumie ok. 12 km mi na Głębokim wyszło; mało).Do zobaczenia za tydzień.
Chociaż nie wiem - może warto byłoby w sobotę porobić te biegowe rozmaitości serwowane na BBL (bądź, co bądź to zupełnie inny impuls dla organizmu jest, no i biegowa samoświadomość się człowiekowi poprawia) a długi spokojny bieg zrobić w niedzielę, kosztem jednego dnia zupełnego odpoczynku?
Sent from my ENIAC
- rav_tk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:32
Wpadaj na BBL, takie zróżnicowane treningi nie są złe.
W ferworze przygotowań do maratonu nie zapominaj o dniach odpoczynku bo bieganie bez przerw najczęściej prowadzi do kontuzji i pożegnania z upragnionym startem !
BBL w wersji mocniejszej to także serie skipów, ćwiczenia z piłkami lekarskimi, płotki - sól biegacza . Ostatni trening to była tylko próbka tego co robimy.
Pzdr i do zobaczenia!
W ferworze przygotowań do maratonu nie zapominaj o dniach odpoczynku bo bieganie bez przerw najczęściej prowadzi do kontuzji i pożegnania z upragnionym startem !
BBL w wersji mocniejszej to także serie skipów, ćwiczenia z piłkami lekarskimi, płotki - sól biegacza . Ostatni trening to była tylko próbka tego co robimy.
Pzdr i do zobaczenia!
- rav_tk
- Stary Wyga
- ContactLost
- Wyga
A kiedy ten test "kupera" bo mnie nie będzie na następnym treningu. I fotki pokażcie
about.me
- ContactLost
- Wyga
To jeszcze zdjęcia pokażcie i będę szczęśliwy
about.me
- rav_tk
- Stary Wyga
Zdjęcia z sobotniego treningu? Jeżeli o nie chodzi to Rafał musi wrzucić. Będą tutaj: https://picasaweb.google.com/105314028317720937648
- rav_tk
- Stary Wyga
Jesteśmy na stronie głównej! Pierwsze zdjęcie z tych co się zmieniają w tle. Wystarczy wcisnąć f11 aby powiększyć okno i przesunąć trochę w dół stronę aby zobaczyć twarze :D
http://biegambolubie.com.pl/
http://biegambolubie.com.pl/
- ContactLost
- Wyga
To widziałem, dlatego pytam gdzie reszta Ale fotka wyszła nieźle
about.me