WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

bennykuleczka pisze:nuda.
pada deszcz.
omijam kaluże, chlupie w butach, garmina trzeba chronić, po podobno przemakalny, więc za często nie spoglądam.
fajnie jest spotkać kogoś biegnącego z przeciwka i pomyśleć sobie - wariat, że mu się chce biegać w takich warunkach :hahaha:
Nie no, jest fajnie :hej: !
Serio, wczoraj biegało się super, choć na otwartej przestrzeni przeszkadzałby trochę porywisty wiatr. Ale w lesie było spokojnie, cicho, pusto i zielono. I mokro :hejhej: . Na trasie spotkałam jednego z uczestników naszych sobotnich spotkań - Cezarego :).

Gratuluję tym, którzy startowali gdzieś w miniony weekend. Widzę, że forma rośnie :hej: .
Do zobaczenia niebawem :)!
New Balance but biegowy
artur1996
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:45:34
Życiówka w maratonie: ERROR

Nieprzeczytany post

Witam!
Mam nadzieję, że w ten weekend uda mi sie dotrzeć na zajęcia.
W zeszłym tygodniu nie byłem, ponieważ startowałem w Biegu Ursynowa (22:14) :ble: :ble: :ble: :ble:
Jedno pytanie: Czy mamy sie szykować w sobote na jakiś hardcore'owy trening??
Pozdrawiam :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

kri100f pisze: A propo's treningos pod maraton - za karę, że nie byłem na BBL zaliczyłem start w Garwolinie na 10 km z wynikiem 46:46 (netto). Czy mogę prosić o uwzględnienie w gronie przetestowanych? Czy mam jeszcze szansę, aby przygotować się na jesień na "złamanie" 4 godzin?
Jasne, że masz szansę. Przyślij ankietę.

artur - trening na Stadionie zazwyczaj zawiera jakiś trudniejszy akcent - oczywiście dla tych którzy są gotowi go wykonać, przymusu nie stosujemy. :)
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:48:20
Życiówka w maratonie: 04:26:40

Nieprzeczytany post

Dzięki. Ankietkę przesłałem - zdezaktualizował się max dystans w ostatnich 2 tyg. dziś pękło 2/3 maratonu tj. 28 km z haczykiem :)
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
Awatar użytkownika
bennykuleczka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:46

Nieprzeczytany post

kri100f pisze:Obowiązki rodzinne przyczyniły się do mojej nieobecności w sobotę na SKRZE, czego szczerze żałuję. /Mam przy okazji pytanie - tydzień temu zapomniałem zabrać ze stadionu siatki z ręcznikiem asicsa, przy sznurku była mała przywieszka reklamowa ASTER - może ktoś znalazł zgubę?)
A propo's treningos pod maraton - za karę, że nie byłem na BBL zaliczyłem start w Garwolinie na 10 km z wynikiem 46:46 (netto). Czy mogę prosić o uwzględnienie w gronie przetestowanych? Czy mam jeszcze szansę, aby przygotować się na jesień na "złamanie" 4 godzin?
cześć,
siatki nie widziałem.
co do czasu jaki mialeś na 10k to jest to idealny wynik na złamanie 3:40 w maratonie :). i do tego biegasz 30ki. więc czym się martwisz?
własnie pomyślałem, że moglibyśmy 'dogadać się' co do tempa i pobiec przynajmniej większą część razem - zawsze to raźniej :)
oczywiście jeśli masz na myśli Maraton Warszawski.
Pozdrawiam,
Tomek
Awatar użytkownika
bennykuleczka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:46

Nieprzeczytany post

Kas pisze:a ja dziś rano pobiegałam w podeszczowych, kapiąco - parujących, słonecznych Łazienkach - było pięknie (mam na myśli i trening i okoliczności przyrody :hej: )
Kas, o której biegałaś? mi się zdarza często robić długą prostą (od wejścia przy Gagarina do stadionu na Agrykoli) o dosyć wczesnej porze.
no ale skoro o 10tej piszesz ze biegałaś rano to zakładam, żeb byla to 7?

Pozdrawiam,
Tomek
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

tak, biegałam koło 7. ale poranny trening zdarza mi się niezbyt często, więc w okolicy Łazienek i Agrykoli łatwiej spotkać mnie wieczorami. Choć ostatnio niestety rzadziej niż bym chciała bo pochłonęły mnie inne zajęcia (na szczęście też ruchowe, więc przynajmniej ogólna sprawność jest utrzymana na jako takim poziomie).
Wypych
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam biegających.
O jak fajnie, pierwsze przeczytane posty i już wymieniona moja miejscówka do biegów. (Gagarina-Agrykola)
Tyle, że nie o tak szalonych porach.
Do zobaczenia w sobotę bladym świtem.
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Tak, tak, do zobaczenia jutro o 9.30 na Skrze :hej: .
Kto nie wyjechał z miasta na weekend, nich śmiało przychodzi :hej: .
Zapraszamy wszystkich :hej: !
Awatar użytkownika
Kinka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:06

Nieprzeczytany post

a mi się wczoraj wydawało, że była sobota.
Obudziłam się o 11:00 i przez kilka minut przeklinałam siebie, że zaspałam na BBL.

Na całe szczęście chwilę później przypomniałam sobie, że to czwartek :)
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:48:20
Życiówka w maratonie: 04:26:40

Nieprzeczytany post

@ Benny, "co do czasu jaki mialeś na 10k to jest to idealny wynik na złamanie 3:40 w maratonie :). i do tego biegasz 30ki. więc czym się martwisz?"
w moim przypadku tabelka się sprawdza max do półmaratonu. Kiedyś już maraton zaliczyłem i martwię się, bo po 30 km naprawdę boli "cały człowiek".
Na dziś dzień maratonu bym nie przebiegł, ale liczę na to, że długie wybiegania pomogą mi się nauczyć biegać "na zmęczeniu" a marzeniem jest czas 4:00
czyli tempo ok. 5:40 min/km. Łatwo nie będzie, to wiem już dziś :sss:
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

oj Kinka, czyżbyś jednak zaspała? Żałuj, Beata wycisnęła dziś z nas siódme poty (hm, dla większości ludzi, to byłaby chyba kiepska rekomendacja ;), ale my wiemy swoje - im ciężej, tym fajniej :hej: ).

A Reaktor to chyba całkiem nas już porzucił :echech:
artur1996
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:45:34
Życiówka w maratonie: ERROR

Nieprzeczytany post

Rozleniwił sie... Ma dziewczyne i nie ma czasu na bieganie :)
Obrazek
Wypych
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

To był bardzo fajny początek dnia. Byłem pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Jak pogoda, czas pozwoli, a lenistwo nie ogarnie mam nadzieję stać się kolejnym stałym bywalcem treningów akcji BiegamBoLubię.
Dziękuję za dziś i do zobaczenia za tydzień

P.S: szkoda, że to tylko raz w tygodniu
Awatar użytkownika
rudiger
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wypych pisze: P.S: szkoda, że to tylko raz w tygodniu
:usmiech: Ale jest na co czekać przez następne dni.
Ja też dzisiaj pozytywnie nastrojony zostałem zajęciami na resztę dnia - jak zwykle zresztą.
Dzięki Beata za serię ćwiczeń rozciągających. Często po bieganiu na tygodniu robię je w mocno okrojonej formie, ale przynajmniej w soboty trochę bardziej się przykładam :oczko:
ODPOWIEDZ