WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- rudiger
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szkoda trochę, bo liczyłem na to, że kogoś w żółtych barwach spotkam jutro przy Moście SiekierkowskimKas pisze:SKRA jednak. Jakoś nie mam ochoty na zawody. Poza tym chcę wyjechać w weekend, a BBL się wcześniej kończy
Ja spróbuje jutro się zmierzyć z 10km
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Zdecydowałem się odpuścić jutrzejszy trening. Mój stan zdrowia trochę mnie martwi. W niedzielę wrócę do standardowego planu treningowego i zobaczymy co będzie dalej. Po raz kolejny wygórowane ambicje dały mi w kość.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
-
- Wyga
a u mnie chyba wreszcie wraca moc! poszłam dziś biegać i było !@#$%, nogi same mnie niosły
są jednak również złe wieści - zmieniły mi się plany i jednak jutro nie wpadnę na BBL.
wszystkim życzę powodzenia na teście, a za naszego dzielnego kapitana będę trzymać kciuki (pogoda ma być bardziej sprzyjająca do bicia życiówki niż na Ekidenie, a tam poszurałeś aż miło )
są jednak również złe wieści - zmieniły mi się plany i jednak jutro nie wpadnę na BBL.
wszystkim życzę powodzenia na teście, a za naszego dzielnego kapitana będę trzymać kciuki (pogoda ma być bardziej sprzyjająca do bicia życiówki niż na Ekidenie, a tam poszurałeś aż miło )
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Przyjemnych, owocnych zajęć i udanego startu w teście Coopera!
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- gaata
- Rozgrzewający Się
Cześć wszystkim,
Dziś byłam pierwszy raz na treningu na Skrze - i na pewno nie ostatni!
Miło, że akurat test coopera robili, bo nie dość że mam wynik, to jeszcze każdy dostał dyplom i koszulkę pamiątkową.
Melduje się zatem w wirtualu
Pozdro
Agata
Miło, że akurat test coopera robili, bo nie dość że mam wynik, to jeszcze każdy dostał dyplom i koszulkę pamiątkową.
Melduje się zatem w wirtualu
Pozdro
Agata
- kri100f
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
- Życiówka w maratonie: 04:26:40
Cześć Agata, test Coopera to był przy okazji przez inną ekipę organizowany, a co tydzień od 9.30 mamy wypasione treningi z Beatą Adamem i Pawłem. Zapewniam - warto przychodzić! Witamy w gronie szczęśliwych wybrańców
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
- kri100f
- Wyga
@ Adamie, że się tak przypomnę o flimikach ze slo-mo camera... Chyba, że było jakieś info a ja przegapiłem.
- rudiger
- Rozgrzewający Się
Agata, witamy w gronie radośnie biegającychgaata pisze:Cześć wszystkim,
Krótko na temat dzisiejszego Grand Prix Warszawy na Mokotowie: bardzo przyjemna impreza. Słońce trochę się jednak dawało we znaki, ale tragedii nie było. Kas, dzięki za dobre słowo: udało się przebiec w 49min, a więc debiut uważam za udany i kolejne doświadczenia zdobyte. A przy tym kolejne pytania się pojawiają: jak pić w trakcie biegu z podawanych plastikowych kubeczków? Próbowałem, ale prawie całość wody wylądowała na koszulce Do tego jakaś specjalna technika jest chyba potrzebna.
- kri100f
- Wyga
a teraz film poglądowy a propos dzisiejszych zajęć: trening siły biegowej z elementami skipu B:
http://www.youtube.com/watch?v=hsPY9s1vVSE
p.s.
czuję że trening był solidny, dodawszy sobie jako wisienkę na torcie test coopera po tych wszystkich skipach, słaniam się na nogach
http://www.youtube.com/watch?v=hsPY9s1vVSE
p.s.
czuję że trening był solidny, dodawszy sobie jako wisienkę na torcie test coopera po tych wszystkich skipach, słaniam się na nogach
- rudiger
- Rozgrzewający Się
Chodzi mi bardziej o sam fakt picia niż akurat o ten dystans. Odwodnienia dzisiaj się nie bałem, ale dla dłuższych dystansów temat pozostaje.piotr_j pisze:Na dyszce szkoda czasu na picie w 49 min. się nie odwodnisz raczej
Swoją drogą warto popróbować takich startów przed czymś dłuższym. Na każdym coś się można nauczyć: po pierwszej piątce zapamiętałem sobie dobrze naukę, że buty to trzeba wiązać solidnie