KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Warto Bziuma słuchać, wie co mówi. Dzięki jego planowi treningowemu, mojej pracy, a także zajęciom dodatkowym (wczoraj było trochę boksu, siłownia i sauna) skuteczne spada mi waga. Dzisiaj osiągnąłem najniższą wagę nie notowaną u mnie od 10 lat 102 kg. Dzięki za gratulacje. Zostało mi jeszcze 10 kg do zrzucenia wg mojego założenia, a może zamiast 92 zrobię równo 90, zobaczymy. A i szczególnie ostrzegam nowe biegaczki, które go nie znają Bzium to przystojniak, uważajcie! A o sorry za miłosne zawody, bo najprzystojniejszy olotraper jet już zajęty. Godnie biegaczy reprezentuje też Xenon. Generalnie mamy świetne laski (nic tylko się zakochać) i niezłych kozaków . I jest fajna atmosfera nawet, jak mi dogryzają, niektórzy zakompleksieni, że gruby jestem . Niektóre dziewczyny lubią takie miśki, jak ja.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
jako ze wygrzeabalam sie z kontuzji, troche zaczynam sie rozbiegiwac;) to oswiadczam wszem i wobec, ze jutro mnie zobaczycie na stadionie.
Ogromnie jestem ciekawa zajec, choc moze sie zdarzyc, ze ze wzgledu na marna forme po-kontuzjowa bede musiala sie obchodzic ze soba troche delikatniej... :P
stadion AWF niedaleko Mikolowskiej, 9:30, tak?
Ogromnie jestem ciekawa zajec, choc moze sie zdarzyc, ze ze wzgledu na marna forme po-kontuzjowa bede musiala sie obchodzic ze soba troche delikatniej... :P
stadion AWF niedaleko Mikolowskiej, 9:30, tak?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Pardita! stadion AWF jest przy ul. Kościuszki, przy Mikołowskiej są główne budynki uczelni.
Do zobaczenia:)
Do zobaczenia:)
- Chester04
- Stary Wyga
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Szkoda Chester, że musiałeś zmienić plany: taki już urok transportu rowerowego (chociaz ja i tak ze wszystkich dostępnych środków transportu rower lubię najbardziej)
Pardito, super, że w końcu do nas dołączyłaś:) bardzo sie cieszę, że Cię poznałam.
Wiesiu, dziękuję, że pamiętałeś:)
Wszystkim Wam w ogóle dziękuję za aktywny udział w zajęciach (szczególnie Sylwii, której poświęcenie umożliwiło przeprowadzenie konkurencji rzutem szmatą) i gratuluję postępów w teście: macie już teraz czarno na białym, że treningi przynoszą efekty.
Za dwa tygodnie kolejny test:)
Pardito, super, że w końcu do nas dołączyłaś:) bardzo sie cieszę, że Cię poznałam.
Wiesiu, dziękuję, że pamiętałeś:)
Wszystkim Wam w ogóle dziękuję za aktywny udział w zajęciach (szczególnie Sylwii, której poświęcenie umożliwiło przeprowadzenie konkurencji rzutem szmatą) i gratuluję postępów w teście: macie już teraz czarno na białym, że treningi przynoszą efekty.
Za dwa tygodnie kolejny test:)
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
HEj ludziska......
Bilety na Brajjjjana rozdane...
Mam nadzieje, że konkurencje był trafione...
1.Rzut SZMATA...(namoczoną)...eh...co za widoki
O dziwo nie wygrał kolega Xenon..który specjalizuje się (podobno) w rzucaniu szmat...(ami)
Po dwa bilety wygrali...
Parditka..która nareszcie dotrzymała słowa i się pojawiła...i już musi się pogodzić z tym, ze bede ją męczył z tym chińskim
oraz....
nowy w ekipie..."Sąsiad"...gdybym tylko miał lepszą pamięć.
Trzecie podwójne zaproszenie trafiło do WICIA...który dzielnie dał nura do rowu z wodą...i modle się by już nigdy się nie dał podpuścić i nie skakał już przez rów z wodą...prosto do wody...serce kołatało.
Ostatni iylet otrzymała dzielna koleżanka, wygrywająć konkuręcję..."kto pierwszy u trenera po bilet"
Zdjęcia niebawem...
Buźka....
Powodzenia dla wszystkich startujących jutro w Rudawie....Trzymajcie również za mnie Kciuki...i inne części ciała...
Bilety na Brajjjjana rozdane...
Mam nadzieje, że konkurencje był trafione...
1.Rzut SZMATA...(namoczoną)...eh...co za widoki
O dziwo nie wygrał kolega Xenon..który specjalizuje się (podobno) w rzucaniu szmat...(ami)
Po dwa bilety wygrali...
Parditka..która nareszcie dotrzymała słowa i się pojawiła...i już musi się pogodzić z tym, ze bede ją męczył z tym chińskim
oraz....
nowy w ekipie..."Sąsiad"...gdybym tylko miał lepszą pamięć.
Trzecie podwójne zaproszenie trafiło do WICIA...który dzielnie dał nura do rowu z wodą...i modle się by już nigdy się nie dał podpuścić i nie skakał już przez rów z wodą...prosto do wody...serce kołatało.
Ostatni iylet otrzymała dzielna koleżanka, wygrywająć konkuręcję..."kto pierwszy u trenera po bilet"
Zdjęcia niebawem...
Buźka....
Powodzenia dla wszystkich startujących jutro w Rudawie....Trzymajcie również za mnie Kciuki...i inne części ciała...
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
DZISIEJSZA GALERIA (zdjęcia niestety nie oddają zaangażowania, z jakim walczyliście o bilety na koncert)
- Chester04
- Stary Wyga
- Kontakt:
Chodziło o samochód akurat Miałem zapasówke, lewarek, i za krótki klucz żeby ruszyć zapieczone śruby, nawet gdy na nim stanąłem - gdyby udało się wymienić od razu, to jeszcze bym spokojnie zdążył do Wasagnieszka_ pisze:Szkoda Chester, że musiałeś zmienić plany: taki już urok transportu rowerowego (chociaz ja i tak ze wszystkich dostępnych środków transportu rower lubię najbardziej)
Trudno, ale widzimy się za tydzień
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
Benita pisze:BÓL PRZEMIJA CHWAŁA POZOSTAJE
sentymenty ..............
a z tymi DZIEĆMI to super pomysł
pozdrowinka
A będziesz wpadała...?
Bzium - Forever!!!
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
Coś mi świta w pamięci...faktycznie:)Sekret pisze:Powodzenia startującym w Rudawie. Będę trzymała jutro kciuki, różańce, a z racji tego, że będę w drodze, to i ... kierownicę. Show must go on.
Panno D.
Bzium - Forever!!!
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
Ja ostatnio miałem 200 metrów więcejagnieszka_ pisze:Wszystkim Wam w ogóle dziękuję za aktywny udział w zajęciach (szczególnie Sylwii, której poświęcenie umożliwiło przeprowadzenie konkurencji rzutem szmatą) i gratuluję postępów w teście: macie już teraz czarno na białym, że treningi przynoszą efekty.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Moi Drodzy,
dziękuję za tak miłe powitanie biegowe Fajnie było i na pewno zjawię się też za tydzień
Czekam na relację z Rudawy!!!
dziękuję za tak miłe powitanie biegowe Fajnie było i na pewno zjawię się też za tydzień
Czekam na relację z Rudawy!!!
- Wito
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:42:30
- Życiówka w maratonie: 03:57:00
No to nasz Trener dowalił konkretny wynik w Rudawie!!! 5 miejsce w tak mocno obsadzonym biegu budzi poważny szacun. A jaki dumny potem chodził
Pozdrawiam, mam nadzieję, że wszyscy pobiegliście zgodnie z planami
Pozdrawiam, mam nadzieję, że wszyscy pobiegliście zgodnie z planami