Ja też się dołączę do akcji. Poniżej to co udało mi się zrobić. Osobiście preferuję wersję z EKG

Chwila minęłaPiotr Kitliński pisze:Witam !!!
deklaracje członków chwilowo dostępne są podczas spotkań na Ścieżce Biegowej, w przyszłości na stronie LSB poprzez stronę wyżej wymienioną
Powinno być bardziej poziome niż pionowe i mieć odpowiednią kolorystykęRadek1967 pisze:Michale, jaki kształt, rozmiary powinno mieć to logo aby pasowało nam do strony?
A może coś na kształt banneru na całą szerokość strony?
Witam!emstol pisze:Powinno być bardziej poziome niż pionowe i mieć odpowiednią kolorystykęRadek1967 pisze:Michale, jaki kształt, rozmiary powinno mieć to logo aby pasowało nam do strony?
A może coś na kształt banneru na całą szerokość strony?Ale witryna www nie będzie jedynym miejscem gdzie będzie widniało logo. Logo będzie również drukowane na koszulkach i plakatach. Więc trzeba wziąć to pod uwagę.
Wreszcie pierwsza osoba, która poprawnie zrozumiała moje intencjeola87 pisze:Mnie sie bardzo podobaja propozycje Michala. Wersja EKGbardziej moze sugerowac, ze to wysilek zdrowy dla serca
Tak sobie pomyślałem, że 250 głów to nie kilkaxedi69 pisze:
...Aha, bym zapomniał. Wiecie, że w szkole mojej siostrzenicy pan od informatyki zlecił całej klasie zaprojektowanie jakiegoś logo jakiemuś towarzystwu czy stowarzyszeniu.![]()
Czy wszyscy nauczyciele informatyki w Lublinie dostali jakieś wytyczne z kuratorium oświaty?...