Ja również jestem ciekaw czy ktoś zakupił adidaski z Lidla. W razie czego można pomyśleć o Nike -"każdy orze jak może"damian_91 pisze:Witam,
Czy ktoś z Was już był w Lidlu po buty do biegania w promocji? Są rozmiary 43 lub 44?
Pozdrawiam

Ja również jestem ciekaw czy ktoś zakupił adidaski z Lidla. W razie czego można pomyśleć o Nike -"każdy orze jak może"damian_91 pisze:Witam,
Czy ktoś z Was już był w Lidlu po buty do biegania w promocji? Są rozmiary 43 lub 44?
Pozdrawiam

Melduje że Prezes zagłosował i odpowiedział na pytanieAdrian26 pisze:W chwili obecnej trwa konkurs: Idee Kaffee Challenge, który ma na celu promocję aktywności sportowej i zdrowego trybu życia. Jest to już druga edycja, a do finałowej rozgrywki zakwalifikowało się 10 osób, w tym znany pewnie większości nasz kolega biegacz, Bartosz Mazerski, który walczy o to, aby zrealizowac swoje marzenie i przebiec maraton na Antarktydzie. Pomóżmy mu w tym, bądźmy solidarni jako grupa biegaczyWystarczy oddać głos na stronie:
http://www.konkurs.ideekaffee.pl/testin ... suj/events
Z tego co wiem, to można głosować codziennie. Każdy kto zagłosuje ma szanse wygrać kamerę i zestaw kaw, jeżeli odpowie się na pytanie, które dotrze do niego drogą mailową.

W końcu a już myślałem, że nie doczekam się relacji z dzisiejszego treninguDa_Vido pisze:Dzisiejsza pogoda jednak nie wystraszyła biegaczy z Akademii, w sumie było nas 7. Przebiegliśmy spokojnym tempem znaną ósemkę w lesie przez lotnisko. Na treningu CrossFit została Asia, Daria i Jacek. Po rozgrzewce dobraliśmy się w pary i wykonywaliśmy wyznaczony, praz Sylwie Reichel-Wilczewską oraz Dawida Wilczewskiego, zestaw ćwiczeń. Mnie osobiście spowolnił piasek na plaży ale jestem zadowolony, że razem z Asią wykonywaliśmy wszystkie ćwiczenia dokładnie i po sto powtórzeń. Dziękuje wszystkim za dzisiejszy trening i obiecuje, że jeżeli jeszcze nie odczuwacie zmęczenia oraz mięśni po tak intensywnym wysiłku to jutro na sto procent poczujecie.Życzę powodzenia reszcie Akademii w Skórczu i stałych bywalców oczekuję jutro na czarnym szlaku, start oczywiście o 9:00 pod plażą miejską. Pozdrawiam i do zobaczenia.