Poznań
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Asfalt. Średnio chyba 6% mi wychodziło z obliczeń, więc jest konkretna praca mięśniowa, ale też konkretna redukcja przeciążenia.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Moi drodzy,
właśnie skończyła się moja współpraca z bbl.
Po siedmiu latach prowadzenia zajęć dostałem nieprzyzwoite wypowiedzenie. Teraz muszę się jakoś pozbierać i rozpoczynam kolejny projekt. Myślę o czymś na kształt sub coś tam, bo to teraz modne jest bardzo. Może na początek sub12/5k.
Po siedmiu latach prowadzenia zajęć dostałem nieprzyzwoite wypowiedzenie. Teraz muszę się jakoś pozbierać i rozpoczynam kolejny projekt. Myślę o czymś na kształt sub coś tam, bo to teraz modne jest bardzo. Może na początek sub12/5k.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nic z tych rzeczy.
Powody i forma ich przekazania są żałosne na tyle, że z litości przemilczę.
Powody i forma ich przekazania są żałosne na tyle, że z litości przemilczę.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:59:50
Przykro mi to slyszec.
To, z dzialalnoscia konkurencyjna to byl zart, w sensie szukania dziury w calym przez "malych ludzi".
Ale na stronie jeszcze figurujesz:
http://biegambolubie.com.pl/category/trenerzy/poznan/
To, z dzialalnoscia konkurencyjna to byl zart, w sensie szukania dziury w calym przez "malych ludzi".
Ale na stronie jeszcze figurujesz:
http://biegambolubie.com.pl/category/trenerzy/poznan/
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie wierzę!yacool pisze:Moi drodzy,

Jacku, jestem z Tobą i jeśli tylko będziesz prowadził jakieś zajęcia to chętnie się przyłączę

- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ostatnio byłem na poznańskim parkranie, bo mi teraz nic nie koliduje w sobotnie poranki. Tak się złożyło, że była to 250 edycja biegu. Muszę przyznać, że ta impreza jest naprawdę strzałem w dychę. Społeczność jaka się wokół parkranu utworzyła i żyje nim jest godna odnotowania. Będę tam teraz zaglądał częściej.
Główną zaletą tego biegu oraz wszystkich innych organizowanych w Polsce i na świecie jest przede wszystkim nielimitowana liczba uczestników. Można przyjść w sobotę i za darmo pobiec. W obecnych czasach, gdy trzeba się rejestrować z kilkutygodniowym wyprzedzeniem i płacić po kilkadziesiąt złotych za bieg, taka alternatywa wydaje się bardzo atrakcyjna.
Oczywiście nie ma medali, nie ma nagród, ale nie ma też rozbuchanej komercji.
Główną zaletą tego biegu oraz wszystkich innych organizowanych w Polsce i na świecie jest przede wszystkim nielimitowana liczba uczestników. Można przyjść w sobotę i za darmo pobiec. W obecnych czasach, gdy trzeba się rejestrować z kilkutygodniowym wyprzedzeniem i płacić po kilkadziesiąt złotych za bieg, taka alternatywa wydaje się bardzo atrakcyjna.
Oczywiście nie ma medali, nie ma nagród, ale nie ma też rozbuchanej komercji.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W środę o 6 rano zapraszam na interwał w Marcelinie. Spotykamy się na parkingu przy Węgorka.
-
- Zaprawiony W Bojach
Wielokreotnie zalowalem, ze nie mam mozliwosci wpadania do Poznaniu (na zajecia), ale nawet jakbym mieszkal tuz obok to na interwaly o 6:00 bym nie przyszedl. Stad pewnie brak progresu w moich wynikach 

- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Coś w tym jest. Czarni wychodzą na trening o świcie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No cóż, znaczynalismy to w 2010 roku, z naszej czwórki ostał sie tylko Krzysiek w Krakowie.yacool pisze:Moi drodzy,
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na jesieni organizuję treningi w Kenii, a tam będziesz wręcz prosił o 6 rano.