Skierniewice - Zalew Zadębie - Puszcza Bolimowska
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jeżeli okaże się ze nie będę miał żadnych gości to z przyjemnościąJarStary pisze: Może ktoś ma ochotę pobiegać nad zalewem w noc sylwestrową? Myślę, że tak około pół do pierwszej może za piętnaście na początku ścieżki przy dużym moście koło kamienia można ruszyć i zrobić jedno może dwa kółka.
linkaskc
w końcu po awatarze wiem, kto to tak biega rankami nad zalewem :D
- Chrispeedy
- Wyga
- Chrispeedy
- Wyga
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
E tam, u mnie jak zwykle się coś chrzani.
Z powodu Ministerstwa Zdrowia pewnie będę musiał z żoną wprowadzać nowe, lepsze i do ... (niech sobie każdy sam powie)zmiany w chorej lekarni czyli aptece.
Jak się coś zmieni to napiszę.
Ale oczywiście Wy się nie poddawajcie i pobiegajcie.
Pozdrawiam minorowo (jeśli tak można pozdrowić )
Z powodu Ministerstwa Zdrowia pewnie będę musiał z żoną wprowadzać nowe, lepsze i do ... (niech sobie każdy sam powie)zmiany w chorej lekarni czyli aptece.
Jak się coś zmieni to napiszę.
Ale oczywiście Wy się nie poddawajcie i pobiegajcie.
Pozdrawiam minorowo (jeśli tak można pozdrowić )
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
- Chrispeedy
- Wyga
Hi! Zastanawiam sie nad połówką warszawska ale odnoszę wrażenie że to jest impreza dla warszawiaków , skoro pakiety nie można odbierać w dniu imprezy. Nie za bardzo widzę specjalnie poginać po pakiet dzień wcześniej. Może ktos pracuje i by odebrał.... Może Marek M. zamierza startowac ? Albo Piotrek S ?
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
Do Warszawy się wybieram ale się jeszcze nie zapisałem ale będę prosił kogoś by odebrał mi pakiet, więc nie m problemu by ta osoba odebrała więcej pakietów. tak myślę.
jako ze w sobotę na morsowaniu pojawili się Krzysiek i Sylwek i deklarowali chęć kąpieli w przyszłym tygodniu to coby nie przegapili: następne morsowanie w sobotę, o 15, tym razem w drugiej zatoczce. jako, że to będą ostatki to będzie ognisko, kiełbaska, piwo itd. więc przychodźcie z dziećmi, żonami, kochankami. najprawdopodobniej OSTATNIA szansa na lód w tym roku!
a na zachętę filmik z tej soboty:
http://www.youtube.com/watch?v=SHc6f1n0ILE
jako ze w sobotę na morsowaniu pojawili się Krzysiek i Sylwek i deklarowali chęć kąpieli w przyszłym tygodniu to coby nie przegapili: następne morsowanie w sobotę, o 15, tym razem w drugiej zatoczce. jako, że to będą ostatki to będzie ognisko, kiełbaska, piwo itd. więc przychodźcie z dziećmi, żonami, kochankami. najprawdopodobniej OSTATNIA szansa na lód w tym roku!
a na zachętę filmik z tej soboty:
http://www.youtube.com/watch?v=SHc6f1n0ILE
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 0:47
- Życiówka w maratonie: 3:45
Basia na Supermaratonie w Ozorkowie przeszła 50km w trochę ponad 7h, więc w zasadzie można powiedzieć, że 6.
A tak na marginesie, uważam, że na tym zdjęciu wyszedłem niezwykle korzystnie (mam w ręku żółty balon).
A tak na marginesie, uważam, że na tym zdjęciu wyszedłem niezwykle korzystnie (mam w ręku żółty balon).
- linkaskc
- Rozgrzewający Się