Wofli, Krzychu - GRATULUJĘ
Państwo Trenerowie: jaki plan zajęć na dzień jutrzejszy? Coś dzisiaj zostanie ujawnione?

Bzium powinien wiedzieć.Marcin Sawuła pisze:Witam BBLowiczów, postanowiłem się wybrać w wasze strony na półmaraton w przyszły weekend(Bytom) i chciałbym zapytać czy nie znalazłby się ktoś, kto mógłby podpowiedzieć jak najłatwiej tam trafić w niedzielę rano, prawdopodobnie spod dworca autobusowego, gdyż jadę z Krakowa, a o podróży pkp wolałbym uniknąć, pozdrawiam i pewnie do zobaczenia na trasie, ubierzcie klubowe koszulki żebym wiedział komu mocniej przybić piątkę!
Pierwszego dnia jesieni podczas równonocy jesiennej startuje Bieg Nocny. 22 września (dzień równonocy jesiennej) o godzinie 20 startujemy spod Hali Wystaw Kapelusz.
Wszyscy chętni mogą pokonać 5 kilometrową trasę już po zachodzie słońca. Trasa będzie zabezpieczona i oświetlona pochodniami. Meta usytuowana pod Planetarium Śląskim sprawia, że stosunkowo krótki dystans będzie zwieńczony jednym z najbardziej wymagających parkowych podbiegów. Do pobicia czeka zeszłoroczny rekord wynoszący 00:18:09.31. Start w tego typu imprezie jest świetną inauguracją jesiennych i zimowych przebieżek gdy jesteśmy zmuszeni ćwiczyć po zmroku. Ze względu na rosnąca ilość oświetlonych alejek Park Śląski staje się coraz bardziej przyjazny sportowcom ćwiczącym niezależnie od pory dnia i nocy.
Osoby, które chcą wziąć udział w biegu prosimy o kontakt z Filipem Żokiem (filip.zok@parkslaski.pl, tel. 784 531 782).
(RED)
Bzium - wieki Ciebie nie słychać i widaćBzium pisze:Zapraszam juz za kilkanascie godzin na kolejne spotkanie Lubiacych biegac....
Godz 9:30 stadion katowickiego Awf'u.....
Bzium
No dzisiaj znow przynudzalem kiczowatymi kawalami...ekipa wymiekala...pewnie zmow za tydzien nikt nie przyjdzie...jak sie dowie ze znow ja bede...Początkująca pisze:Bzium - wieki Ciebie nie słychać i widaćBzium pisze:Zapraszam juz za kilkanascie godzin na kolejne spotkanie Lubiacych biegac....
Godz 9:30 stadion katowickiego Awf'u.....
Bzium![]()
Co BYŁO dzisiaj - mnie znowu praca zawodowa przyblokowała, więc nie mogłam się stawić na zajęciach.
Druciki do rączki, tudzież szydełko, wełenka i będzie szalik. http://www.youtube.com/watch?v=5BZ3T9MHdv0Bzium pisze: No dzisiaj znow przynudzalem kiczowatymi kawalami...ekipa wymiekala...pewnie zmow za tydzien nikt nie przyjdzie...jak sie dowie ze znow ja bede...
Tymbardziej ze dzis kazdy mial wpisowe 2zl....bo zbieram na szalik na zime...