Podpowiedzcie-
mając plan treningowy, wykonujecie zadane w nim poszczególne punkty.
Co robić w sytuacji, gdy organizm odmawia posłuszeństwa- do ukończenia jeszcze np. 1000m, a mózg woła 'nie dam rady!!!'
A co mówią płuca i nogi? Ja bym zafundowała sobie chwilę marszu i skończyła plan.Początkująca pisze:Dzień dobry![]()
Podpowiedzcie-
mając plan treningowy, wykonujecie zadane w nim poszczególne punkty.
Co robić w sytuacji, gdy organizm odmawia posłuszeństwa- do ukończenia jeszcze np. 1000m, a mózg woła 'nie dam rady!!!'
Nogi jakoś jeszcze ciągnęły, płuca nie piekły...Angua pisze: A co mówią płuca i nogi? Ja bym zafundowała sobie chwilę marszu i skończyła plan. (...)
Bez "więcej nie mogę" to będzie bieganie dla biegania, a nie treningPoczątkująca pisze:Nogi jakoś jeszcze ciągnęły, płuca nie piekły...Angua pisze: A co mówią płuca i nogi? Ja bym zafundowała sobie chwilę marszu i skończyła plan. (...)
Ogólny stan organizmu jakby wykończony.
Przed tym ostatnim tysiącem miałam pięćset marszu.
Pobiegłam.
Ale nie wiem, jak poukładać trening, by organizmu nie doprowadzać do stanu myśli 'więcej nie mogę'.
chyba pod nim. Zdaje się, że jutro tam nie wejdziemy...agnieszka_ pisze: (...)
A jutro o 9.30 tradycyjnie czekamy na stadionie AWF.
Do zobaczenia:)
Początkująca pisze:chyba pod nim. Zdaje się, że jutro tam nie wejdziemy...agnieszka_ pisze: (...)
A jutro o 9.30 tradycyjnie czekamy na stadionie AWF.
Do zobaczenia:)
Chester04 pisze:Krzychu i tak będzie marudziłwolfi pisze:A teraz w weekend całkiem spora gromadka od nas wybiera się do Krynicy. Jedna osoba jest nawet solidnie przygotowana
Myślałam, że tylko ja.Madalein pisze:(...) Ja nadal pauzuje i czekam na cud...
Bliżej nieokreślona kontuzja łydki, chyba bez lekarza się nie uda wyleczyćPoczątkująca pisze:Myślałam, że tylko ja.Madalein pisze:(...) Ja nadal pauzuje i czekam na cud...
Co się stało?