jak będzie brzydka pogoda to w ramach rozruchu może sie wybiorę...jak będzie ładnie to jade na Pilskomppietia pisze:Będzie jakaś Bbl-owa reprezentacja na tej 5-tce w Łaziskach w tą sobotę?

jak będzie brzydka pogoda to w ramach rozruchu może sie wybiorę...jak będzie ładnie to jade na Pilskomppietia pisze:Będzie jakaś Bbl-owa reprezentacja na tej 5-tce w Łaziskach w tą sobotę?
No i ta dodatkowa presja...wszyscy będzie czekać co tam nabiega szefowa tego zamieszania mikołowskiegoWajOla pisze:Cześć!!!
Wszystkim startującym w Biegu Fiata serdecznie gratuluję wyników i przede wszystkim ukończenia sportowej rywalizacji:)! jestem z Was dumna.Pamiętajcie,że nie zawsze można robić życiówki ale zawsze,oczywiście w miarę swoich możliwości trzeba o nie walczyć i się nie poddawać
.Heh przede mną pierwszy start, półmaraton w Rudawie - już na samą myśl się boję
Pozdrowienia i do zobaczenia wkrótce
Ja jednak na pewno jednak nie pobiegnę...natomiast może wpadnę zobaczyć...powodzeniamarchewa28 pisze:Jade do lazisk na bieg 5km mam nadzieje ze bedzie ekipa z BBL Mikolow
Ja używam na codzien do treningów endomondo, wiem że Jasiek też wrzuca swoje treniengi z garmina...mam endo wgrane do nokii c6, i jestem z tego "zestawu" mega zadowolony, mnie się nic nigdy nie traci, pokazuje co trzeba, obsługuje muzę, i mam fajne statystyki na stronie....mogę polecić,kadil pisze:Jakiś czas temu ktoś pisał o masie krytycznej w Mikołowie. Byłem i dowiedziałem się ciekawej rzeczy. Mianowicie na rynku w ratuszu (pokój 40) są do pobrania bardzo fajne mapki rowerowe okolic Mikołowa.
Dzisiaj w ramach testowania jednej z nich udałem się pętelką na Łaziska i Wyry. Króciutko 13 km, ale wkurzyło mnie że komuś bardzo przeszkadzało nowe oznakowanie tras rowerowych i praktycznie 90% tabliczek jest pozdzieranych.
Apropos jakie macie doświadczenie z stosowanie programów typu Sport Tracker. Ja używam, akurat tego ale ma on problemy z pobieraniem mapy i zaczynam się rozglądać za czymś innym - może Endomondo , navimine.
Endomondo - super. Ale zwykle zaniżanie lub zawyżanie długości trasy i przewyższeń zależy od modułu GPS w telefonie.Lukas75 pisze:Witam,
Zdecydowanie endomondo (u mnie praktycznie zero różnic między mapą a tym co podaje endomondo), sprawdziłem raz na dziku w Panewnikach i trasa zgadzała się co do metra.
Polecam temat o endomondo: viewtopic.php?f=37&t=24100
A tak na marginesie czy są jakieś szanse na spotkania BBL w Mikołowie w tygodniu (w sobotę strasznie trudno z czasem)?
Pozdrawiam
Łukasz