GRUPA GÓRNOŚLĄSKA 2004
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Będzie bieg w Mikołowie, szczegóły pewnie poda Lecho.
Zdjęcia z Jaworzna do ściągnięcia (spakowane)
www.frog.texasnet.pl/Jaworzno04.rar
Zdjęcia z Jaworzna do ściągnięcia (spakowane)
www.frog.texasnet.pl/Jaworzno04.rar
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
14.8 o 11 odbędzie się drugi bieg Mikołowski dystans około 11km.Oczywiście będe startował będzie też MacGor.Ponoć po biegu tradycyjnie już poczęstunek lampką wina domowej produkcji:)
-
- Rozgrzewający Się
W tym roku to chyba już startować nie bedę Żona z małą mnie nieco steroryzowały (to za tą wypowiedź o poznawaniu fajnych dziewczyn na biegach ) Żonka wróciła do pracy no i spadła na mnie część obowiązków związanych z pilnowaniem małej Mileny. Obecnie to chyba tylko Poznań się jeszcze broni, reszta biegów poległa.
Jak tam udała się impreza w Jaworznie?
Przed zawodami w prasie czytałem że zarejestrowało się 600 zawodników
Ulka widze że coraz większe dystansy zaliczasz na zawodach? Jeszcze jakiś półmaraton i Poznań w październiku
Jak tam udała się impreza w Jaworznie?
Przed zawodami w prasie czytałem że zarejestrowało się 600 zawodników
Ulka widze że coraz większe dystansy zaliczasz na zawodach? Jeszcze jakiś półmaraton i Poznań w październiku
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Lacert, zastanawiam się nad półmaratonem w Skarżysku Kamiennym. Ale w tym terminie odbywają się koncerty i pokazy pirotechniki w Ogrodzieńcu, i znajomi mnie namawiają.
Maraton w tym roku to odpuszczę, boję się, że przeciążę nogi, już tego miałam przykład i nie chcę powtórki. Może nie wiesz, ale już przebiegłam dwudziestkę w Imielinie
Lacert, musisz zabierać żonę na zawody.
Impreza w Jaworznie jak zwykle udana. Bieg ukończyło 451 osób, ale ile startowało , tego nie wiem.
Bieganko w słońcu, chociaż wcześniej popadało, i te górki dawały w kość.
Maraton w tym roku to odpuszczę, boję się, że przeciążę nogi, już tego miałam przykład i nie chcę powtórki. Może nie wiesz, ale już przebiegłam dwudziestkę w Imielinie
Lacert, musisz zabierać żonę na zawody.
Impreza w Jaworznie jak zwykle udana. Bieg ukończyło 451 osób, ale ile startowało , tego nie wiem.
Bieganko w słońcu, chociaż wcześniej popadało, i te górki dawały w kość.
-
- Wyga
Witam wszystkich. Widze, ze dobrze sie znacie. Ja jestem tu dosc nowy, choc biegam po gornoslaskich lasach od dosc dawna. Kto powie mi o której jest ten bieg w Mikolowie 14.08 i ew. jakas strone www. poda.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Witaj Frosty
Miło nam będzie Ciebie poznać.
Co do biegu w Mikołowie, to start o 11:00 z Rynku, biuro zawodów na ul.Żwirki i Wigury 56.
Miło nam będzie Ciebie poznać.
Co do biegu w Mikołowie, to start o 11:00 z Rynku, biuro zawodów na ul.Żwirki i Wigury 56.
-
- Wyga
Dzieki Ulka - a masz tam jakis numer telefonu chociaz? Dystans to 10km?
Czy Grupa Gornoslaska spotyka sie gdzies i biega razem, czy kazdy sam sobie i miejscem spotkania jest tylko internet?
Czy Grupa Gornoslaska spotyka sie gdzies i biega razem, czy kazdy sam sobie i miejscem spotkania jest tylko internet?
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Tel. 7380672
Dystans to ponoć pomiędzy 10 a 11 km, nie ma atestu.
Biegamy razem w lesie Mikołowskim naszą tzw. Pętelkę Mikołowską, w soboty. Umawiamy się wcześniej na forum.
Ale teraz w okresie startowym spotykamy się głównie na zawodach. W Mikołowie teraz na zawodach się spotkamy i zapraszamy, jak oczywiście będziesz.
Dystans to ponoć pomiędzy 10 a 11 km, nie ma atestu.
Biegamy razem w lesie Mikołowskim naszą tzw. Pętelkę Mikołowską, w soboty. Umawiamy się wcześniej na forum.
Ale teraz w okresie startowym spotykamy się głównie na zawodach. W Mikołowie teraz na zawodach się spotkamy i zapraszamy, jak oczywiście będziesz.
-
- Wyga
Dzięki raz jeszcze. Wygląda na to, że będę. Mam w każdym razie kosmiczna ochotę znów się z kimś pościgać. Już tydzień się nie ścigałem (poza samym sobą) i zaczyna mnie bardzo coś uwierać. Nie wiem tylko jak Waszą grupę rozpoznam. Ilu uczestników się spodziewacie?
Zapraszam też na moją pętelkę ochojecko-murckowską.
Pozdrowienia
Zapraszam też na moją pętelkę ochojecko-murckowską.
Pozdrowienia
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Cześć Frosty - ja biegam z Giszowca i na tyle długo, że podbiem do Ochojca czy też Murcek.
Może kiedyś uda się spotkać, albo i umówić i coś razem przebiec.
Z tym, że mnie, jako separatystę, można częściej zastać na biegajznami.pl. Choć - jak dawno, dawno temu pisałem - zglądam i tutaj:)
Może kiedyś uda się spotkać, albo i umówić i coś razem przebiec.
Z tym, że mnie, jako separatystę, można częściej zastać na biegajznami.pl. Choć - jak dawno, dawno temu pisałem - zglądam i tutaj:)
Któż jak Bóg!
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Ponieważ biegnę w Mikołowie pierwszy raz, to może ktoś poda jakieś sensowne miejsce, abyśmy się z Frosty`m spotkali? Z tego co zrozumiałam, biuro zawodów jest w innym miejscu niż start.
Wstępnie się umówmy na godz.10:00 przed biurem zawodów. Czekam na ewentualne inne propozycje
Wstępnie się umówmy na godz.10:00 przed biurem zawodów. Czekam na ewentualne inne propozycje
-
- Wyga
Dzwoniłem pod podany mi przez Ulkę numer tel. Biuro (albo start), albo oba są na ul. Żwirki i Wigury 56, 1km od rynku, na terenie firmy EWROWIA POLSKA (mam nadzieję, że nie przekręciłem).
Może trzeba będzie wziąć ze sobą bukiet róż jako znak rozpoznawczy
No to do jutra.
Może trzeba będzie wziąć ze sobą bukiet róż jako znak rozpoznawczy
No to do jutra.