trza się przeprowadzić do Mikołowa, żeby żadne inne BBLe nie kusiły... :Pmar_jas pisze:w Gdyni już dawno sa zajęcia w parku a nie na stadionieLukas75 pisze:Jakieś zmiany że już nie musi BBL się odbywać na stadionie?
Ale wydaje mi się że to jakas "podróbka" naszego BBLa, na stronie BBLu nic nie ma o tym....jestem bardzo ciekaw tej inicjatywy...chociaż oczywiście ja zostaje w Mikołowie, bo wiadomo
MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:14
Radosnych Świąt Wielkanocnych
napełnionych nadzieją i obfitością łask
od Chrystusa Zmartwychwstałego
oraz smacznego Święconego spędzonego
w gronie najbliższych dla każdego/każdej z Was i Waszych rodzin.
napełnionych nadzieją i obfitością łask
od Chrystusa Zmartwychwstałego
oraz smacznego Święconego spędzonego
w gronie najbliższych dla każdego/każdej z Was i Waszych rodzin.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:11
Dla Ciebie Adamie i wszystkich pozostałych bblowiczów również chciałbym życzyć radosnych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych
10 km - 46:11 netto (13.10.2013 - VI Bieg Żorski)
21,097 km - 1:45:49 netto (15.09.2013 - II Tyski Półmaraton)
http://www.endomondo.com/profile/7880511
21,097 km - 1:45:49 netto (15.09.2013 - II Tyski Półmaraton)
http://www.endomondo.com/profile/7880511
- AvantaR
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39m:54s
- Życiówka w maratonie: 3g:28m:16s
- Kontakt:
W końcu koniec świąt! O ile leniuchowanie było fajne, o tyle objadanie się nie! Trzeba to teraz wybiegać!
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
są tacy co w Święta nie próżnowali i oprócz jedzenia jednak starali się trochę poruszać :PAvantaR pisze:W końcu koniec świąt! O ile leniuchowanie było fajne, o tyle objadanie się nie! Trzeba to teraz wybiegać!
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
A niektórzy zajmują się tylko planowaniem startów...temat już kiedyś poruszany, teraz ponawiam..może ktoś jeszcze się skusi....
http://www.festiwalbiegowy.pl/festiwal-biegowy
NA dzień dzisiejszy 6 osób z BBL Mikołów jedzie.... może ktoś jeszcze będzie miał ochotę, bylismy w zeszłym roku, 3 dni biegowego święta w górach, polecam każdemu, czasu jeszcze sporo żeby przemyśleć temat i zdecydować
http://www.festiwalbiegowy.pl/festiwal-biegowy
NA dzień dzisiejszy 6 osób z BBL Mikołów jedzie.... może ktoś jeszcze będzie miał ochotę, bylismy w zeszłym roku, 3 dni biegowego święta w górach, polecam każdemu, czasu jeszcze sporo żeby przemyśleć temat i zdecydować
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Przyznaję szczerze że kiepsko u mnie było z bieganie przez święta. Ciasta, ciasteczka, sałatki zbyt mocno kusiły.
No ale moi Drodzy już trzeba wracać do rzeczywistości. Wkrótce Bieg Korfantego a później Silesia Maraton/Półmaraton. Nie ma wyjścia, trzeba ciężko pracować
Dziękujemy za życzenia,
festiwal biegowy super imprezka jednak nie dam rady :/
No ale moi Drodzy już trzeba wracać do rzeczywistości. Wkrótce Bieg Korfantego a później Silesia Maraton/Półmaraton. Nie ma wyjścia, trzeba ciężko pracować
Dziękujemy za życzenia,
festiwal biegowy super imprezka jednak nie dam rady :/
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
najnowszy dodatek mikołowski w Dzienniku Zachodnim. O tym się pisze.....
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Kto mi podpowie w jakim stanie jest bieżnia? tzn zalega snieg czy jest czysty tartan?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak zwykle wielkie dzięki za mile spędzony sobotni poranek. Nie ukrywam że Wasza motywacja także i nas mocno nakręca na każde zajęcia. Pomimo kiepskiej pogody (a sio zimo, a sio :P) było nas 24 duszyczki. Gratuluję determinacji, uporu i siły w dążeniu do poprawy swojego życia.
Czasami ciężko jest wyjść, zmotywować się. Czasami po treningach/bieganiu/szybkich spacerach wszystko boli (patrz tzw. zakwasy). W początkowej fazie trzeba to przetrzymać i brnąć dalej. Pamiętajcie:
"Jedynym miejscem, w którym sukces pojawia się wcześniej niż praca jest słownik." (Vidal Sassoon)
Czasami ciężko jest wyjść, zmotywować się. Czasami po treningach/bieganiu/szybkich spacerach wszystko boli (patrz tzw. zakwasy). W początkowej fazie trzeba to przetrzymać i brnąć dalej. Pamiętajcie:
"Jedynym miejscem, w którym sukces pojawia się wcześniej niż praca jest słownik." (Vidal Sassoon)
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Nie sądzisz Piotrek że ten cytat nie powinien być tłumaczony? Bo w naszym słowniku praca jest przed sukcesemwandzik20 pisze:"Jedynym miejscem, w którym sukces pojawia się wcześniej niż praca jest słownik." (Vidal Sassoon)
Oryginał "Jedz i Biegnij" : The only place where success comes before work in the dictionary.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
Piotrek woli nas pozytywnie naładować więc najpierw zapewnia sukces, a dopiero potem pracęLukas75 pisze:Nie sądzisz Piotrek że ten cytat nie powinien być tłumaczony? Bo w naszym słowniku praca jest przed sukcesemwandzik20 pisze:"Jedynym miejscem, w którym sukces pojawia się wcześniej niż praca jest słownik." (Vidal Sassoon)
Oryginał "Jedz i Biegnij" : The only place where success comes before work in the dictionary.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hehe, nieźle. Rzeczywiście tak jest. Ale uwierzcie mi że serio nie zwróciłem na to uwagi
dobrze że jesteście czujni - sprawdzałem Was :P
dobrze że jesteście czujni - sprawdzałem Was :P
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2013, 11:53 przez wandzik20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hej, hej
sobota zbliża się dużymi krokami. Wraz z nią widać w parze idzie WIOSNA !!! (mam nadzieję że się nie zgubi :P )
Zapraszamy serdecznie na sobotnie zajęcia. W planach zajęcia koordynacyjne przy wykorzystaniu drabinek koordynacyjnych. Akcentem biegowym całej naszej imprezki będą biegi interwałowe.
Oczywiście zapraszamy wszystkich biegających/ dopiera zaczynających biegać i tych co jeszcze się nie odważyli.
pozdrawiam
sobota zbliża się dużymi krokami. Wraz z nią widać w parze idzie WIOSNA !!! (mam nadzieję że się nie zgubi :P )
Zapraszamy serdecznie na sobotnie zajęcia. W planach zajęcia koordynacyjne przy wykorzystaniu drabinek koordynacyjnych. Akcentem biegowym całej naszej imprezki będą biegi interwałowe.
Oczywiście zapraszamy wszystkich biegających/ dopiera zaczynających biegać i tych co jeszcze się nie odważyli.
pozdrawiam