Grudziądz - Rulewo, 03 maja 2013 r.bo zapisałem sie i chcialem zaplacic online i wyszlo mi ze do zaplaty mam 0,01 a z regulaminu wynika ze 30 zl.

Widziałem że ktoś już ma opłacone jak wchodziłem na liste zapisanych. Poczekaj z wpłatą moze jakiś błąd jest albo sprawdź ponownie później.Bo jak coś jest nie tak to dzisiaj mamy spotkanie z tą firma ,która obsługuje zapisy i powiem im o tym.
Może popełnileś błąd bo żeby zaplacić to trzeba być zalogowanym ( zakładka Edycja ) i wtedy platnosci oline z tego co widzialem to nie wyskoczyło u ciebie że opłaciłeś.Jak bedziesz wchodził w edycje to popraw też najpierw nazwisko i imię.
No nie całkiem ja przecież mam maraton przed sobą...Fakt mam podobne plany,ale plany pozostają w dalszym ciągu planami i różnie z tym bywa:-)maratończyk pisze:Również przeczytałem artykuł i tak jakbym czytał historię Zbyszkadejw pisze:Bardzo ciekawy artykuł.Można po dwóch latach biegania przebiec maraton poniżej 3 godzin??? Można
http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=14&id=976Zaczynanie od diety,później lekkich treningów i w końcu plany.
Jednak zgadzam się równiez z jednym biegaczem ,który napisał że trzeba mieć do tego predyspozycje. Taki wynik 2.57 to w Polsce ma około 100 -200 zawodników i przypuszczam że wiekszość biegaczy ,którzy mają wynik w granicach 3.30 nigdy nie dotrą do bariery 3 h.Nawet stosując plany to bez uwarunkowań genetycznych ciężko będzie.Gość z artykułu napisał w pewnym momencie że tentno spoczynkowe ma 37 ja osobiscie ok.57 i już tu widać różnicę.Pewnie nawet nie wiedział iż ma on talent i wytrzymałość ale jak pisaliśmy w wcześniejszych postach-artykułach szkoła nie potrafi wyłowić talentów i dopiero na "starość" gdy chcemy poprawić swoją sylwetkę i formę zaczynając jakiś sport dowiadujemy się że jednak nie jesteśmy tacy słabi jak nam wmawiali w szkole. Mam nadzieję że nasz Zbyszek jest takim talentem i uda mu się po realizacji zamierzonych planów zaliczyć pierwszy maraton z ładnym czasem.
Atest trasy będzie.Właśnie wróciłem z objazdu trasy gdzie firma od zabezpieczenia i organizacji pomiaru robiła rekonesans.Dowiedziałem się fajnych rzeczy w tym między innymi na czym polega i jak się wykonuje atestację.Jednak trzeba z tym poczekać bo na drodze nie może być śniegu.Nawet nie wiedziałem że jest mierzona po wszystkich skrótach po ,których biegnie biegacz a ja myślałem że środkiem drogi.Mariuszowi Giżyńskiemu który prowadzi tą firmę i jest ciągle czynnym zawodowym biegaczem bardzo się przebieg półmaratonu podobał jak rownież sam pomysł śladami Bronka.Podsunął dodatkowe pomysły i zapewnił ciekawostki na mecie ale o tym na mecie jak wystartujecie.Mają rownież poprwić błąd w płatności online.Adrian26 pisze:Trzeba byłoby chyba też rozważyć kwestię atestu PZLAWiele osób startuje tylko na takich trasach i w razie gdyby takowego nie było (a bylaby informacja w regulaminie, ze jest), to mogłoby mieć pretensje później