Poznań
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
niezły artykuł!
najbardziej podoba mi się fragment o hasaniu po mieście jak faszystowscy okupanci.
od dzisiaj to moja ulubiona figura retoryczna
najbardziej podoba mi się fragment o hasaniu po mieście jak faszystowscy okupanci.
od dzisiaj to moja ulubiona figura retoryczna
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Panu Robertowi życzę więcej luzu, bo się spinka wylała z jego listu.
A propos luzu, to w tym sezonie oczywiście motywem przewodnim będzie luz. Zagadnienie luzu zawężę jednak do bioder.
Zatem nowym motywem przewodnim jest luz w dupie, co będzie dobrze prezentować się na przykład na koszulkach członkowskich.
Dobór haseł nawiązujących do motywu pozostawiam indywidualnej inwencji twórczej każdemu zainteresowanemu.
Moje propozycje to: mam luz w dupie - jako opcja dla zaawansowanych i mam w dupie luz - jako opcja dla znudzonych.
A propos luzu, to w tym sezonie oczywiście motywem przewodnim będzie luz. Zagadnienie luzu zawężę jednak do bioder.
Zatem nowym motywem przewodnim jest luz w dupie, co będzie dobrze prezentować się na przykład na koszulkach członkowskich.
Dobór haseł nawiązujących do motywu pozostawiam indywidualnej inwencji twórczej każdemu zainteresowanemu.
Moje propozycje to: mam luz w dupie - jako opcja dla zaawansowanych i mam w dupie luz - jako opcja dla znudzonych.
-
- Zaprawiony W Bojach
widzę to oczyma dupy... to znaczy duszy.
zawody. bblowicze biegną. treser stoi obok trasy i krzyczy: LUŹNO DUPA! LUŹNO DUPA!!!
inni treserzy pod nosem mruczą: do dupy z tym luzem.
a treser promieniejąc na twarzy do nich: wszystko czego potrzebujesz, kryje się schowane w twojej dupie.
kurtyna, oklaski.
zawody. bblowicze biegną. treser stoi obok trasy i krzyczy: LUŹNO DUPA! LUŹNO DUPA!!!
inni treserzy pod nosem mruczą: do dupy z tym luzem.
a treser promieniejąc na twarzy do nich: wszystko czego potrzebujesz, kryje się schowane w twojej dupie.
kurtyna, oklaski.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No teatralnie wyszło nawet.
Jeszcze w kwietniu ma być test na 1000 metrów więc będzie okazja na jakieś klapsy albo inne oklaski.
Jeszcze w kwietniu ma być test na 1000 metrów więc będzie okazja na jakieś klapsy albo inne oklaski.
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
A kiedy tysiak? Bo 28. jest dycha we Wrześni, więc może dałoby radę zrobić 20 IV?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Osobiście wolę indywidualne podejście do kwestii organizowania testów tak jak było do tej pory, bo taka ogólnopolska mobilizacja na pewno będzie kolidowała z różnymi miejscowymi zawodami. Tego tysiaka chcę zrobić jeszcze w kwietniu. Zgodnie z datą pospolitego ruszenia albo tydzień wcześniej. Czekam na wasze propozycje, bo muszę odpowiednio wcześnie zakwaterować Janka Rozuma i całą ekipę eurosportu.Dżasta pisze:27.04 - ogólnopolski test BbL na 1000 m
18.05 - test Coopera AZS - będziemy włączać się w jego promocję, ale nie będziemy fizycznie go organizować
8.06 - ogólnopolski test BbL na 100 m - tutaj potrzebne będą bloki startowe
ogólnopolski test Coopera BbL - wrzesień/październik
Kto za terminem z pompą, medalami, dyplomami i gratulacjami z rąk p.o. Prezesa Rady Ministrów, pani Muchy?
Kto za terminem lokalnym w klimacie niewybrednych poufałości wiejskiej potańcówy, proponowanym przez Szymona S?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Wkraczamy w taki sezon biegowy, że pewnie trudno będzie się wstrzeliwać z terminami testów, by nikomu w niczym nie kolidowały.
Też jestem zwolenniczką spontanu, choć pewnie zupełnie scentralizowanej władzy nie umkniemy...
Dlatego może zróbmy 27.04 zgodnie z grafikiem test na 1000m, a 20.04 samozwańczy bieg na 800m?
Wpisuję się na obydwa terminy.
Też jestem zwolenniczką spontanu, choć pewnie zupełnie scentralizowanej władzy nie umkniemy...
Dlatego może zróbmy 27.04 zgodnie z grafikiem test na 1000m, a 20.04 samozwańczy bieg na 800m?
Wpisuję się na obydwa terminy.
-
- Stary Wyga
Podobnie jak Szymon planuje udział w dyszce we Wrzesni wiec skłaniam sie by tysiaka machnac 20.04
...ewentualnie kto chce pobiegnie 20.04 a potem juz w tej oficjalnej wersji bedzie szansa poprawienia wynika. Bo zakładam ze jak hasło jest ogolnopolskie to przyjda na zajecia 27-04 osoby własnie w celu przebiegniecia tego i bieg ten i tak sie odbedzie...
a swoja droga nie bedzie samozwanczego/nieoficjalnego coopera na wiosne?:P
...ewentualnie kto chce pobiegnie 20.04 a potem juz w tej oficjalnej wersji bedzie szansa poprawienia wynika. Bo zakładam ze jak hasło jest ogolnopolskie to przyjda na zajecia 27-04 osoby własnie w celu przebiegniecia tego i bieg ten i tak sie odbedzie...
a swoja droga nie bedzie samozwanczego/nieoficjalnego coopera na wiosne?:P
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:53
Przy tak obfitym w imprezy biegowe sezonie, każdy termin będzie kolidował z innym biegiem. Za tydzień jest Orlen i ekonomiczna piątka...
Tym niemniej proszę się ładnie ubrać na test na 1000m, można na galowo
Do zobaczenia w sobotę
Tym niemniej proszę się ładnie ubrać na test na 1000m, można na galowo
Do zobaczenia w sobotę
noga wypoczęta a noga zmęczona to są dwie różne nogi.
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
Kapitalnie.
Rzeczywiście kalendarz imprez jest napięty, ale z tego można się tylko cieszyć
Rzeczywiście kalendarz imprez jest napięty, ale z tego można się tylko cieszyć
-
- Zaprawiony W Bojach
A' propos kalendarza biegowego - w niedzielę jest crossowa piątka w marcelinku.
Trasa fajna, płaska, ale pewnie przez te roztopy i deszcz będzie niezła jatka.
Wybiera się ktoś?
Trasa fajna, płaska, ale pewnie przez te roztopy i deszcz będzie niezła jatka.
Wybiera się ktoś?
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Biegałem tam w środę...będzie jatka
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
Ja tam lubię jatkę, więc mnie nie zabraknie
im gorzej tym lepiej, jak mawiali różni tacy...
im gorzej tym lepiej, jak mawiali różni tacy...