Poznań
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
może
- ROLL4LIFE
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hejka
Mam na zbyciu numer startowy na półmaraton , chętnych proszę o kontakt 782544215 pozdrawiam Mariusz
Mam na zbyciu numer startowy na półmaraton , chętnych proszę o kontakt 782544215 pozdrawiam Mariusz
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kto pamiętał serialowego shoguna z połowy lat '80, ten wiedział jak będą przebiegać dzisiejsze zajęcia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Niech mocz będzie z wami!
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Doszły mnie słuchy, że połówka w Poznaniu miała znacznie mniej niż 21km. To by mi się nawet zgadzało, bo wyniki beblowiczów odbiegają od moich szacunkowych wyliczeń. No niestety, trza będzie pobiec jeszcze raz, ale na dobrze wymierzonej trasie.
Pozdrawiam wszystkich nieszczęśników i życzę szybkiego powrotu do pełnej dyspozycji.
Trener
Pozdrawiam wszystkich nieszczęśników i życzę szybkiego powrotu do pełnej dyspozycji.
Trener
-
- Dyskutant
Czyli, że co półmaraton na bieżni ?yacool pisze:Doszły mnie słuchy, że połówka w Poznaniu miała znacznie mniej niż 21km. To by mi się nawet zgadzało, bo wyniki beblowiczów odbiegają od moich szacunkowych wyliczeń. No niestety, trza będzie pobiec jeszcze raz, ale na dobrze wymierzonej trasie.
Trener
-
- Zaprawiony W Bojach
Łukasz, po prostu zrobilimy dobrą robotę
-
- Zaprawiony W Bojach
Po tylu kółkach na stadionie, błędnik już chyba nigdy nie powróciłby do "pełnej dyspozycji"lukas80 pisze:oj, na taki challenge to ja sie nie pisze :P
Bieg był świetny! Fajna trasa (tylko ten podbieg na 20-stym kilometrze... ), dopingujący kibice i wymarzona pogoda
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:53
Półmaratończycy jak co roku blokowali miasto, dezorientowali kierowców i więzili niewinnych mieszkańców, nie pozwalając im pojechać samochodem na zakupy do centrum handlowego http://www.epoznan.pl/news-news-39760-P ... orystow%22
Wstydźcie się!
Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda mi się dojść do perfekcji i złapię wszystkich w locie
Wstydźcie się!
Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda mi się dojść do perfekcji i złapię wszystkich w locie
noga wypoczęta a noga zmęczona to są dwie różne nogi.
- Marakuja
- Rozgrzewający Się
Nieska, śmiało większe foty!