http://vimeo.com/56754600

Dawid powinieneś to troszeczkę inaczej zareklamować może na przykład takDa_Vido pisze:Wczoraj zostało zorganizowane spotkanie związane z kursem samoobrony. Niestety z przykrością muszę napisać, że z powodu pojawienia się zbyt małej ilości chętnych zajęcia te nie będą się na razie odbywać. Jeżeli jednak z czasem pojawią się chętni to może zorganizowanie takiego kursu dojdzie do skutku. Czas pokaże.
Lubię sobie popatrzeć na kobiety tańczące na rurzeDa_Vido pisze:Kobiety wolą tańczyć niż biegać.![]()
Faktycznie dobry pomysł.Tym bardziej że w czwartek będę w Urzędzie Miasta na spotkaniu w sprawie pólmaratonu i Iza powiedziała mi że zapozna mnie z Panią ,która zajmuje się rejestracją sportowych stowarzyszeń,więc zaczerpnę języka.Wydaje mi się że dobra była by sobota po bieganiu gdyż wtedy przychodzi najwiecej ludzi na trening.Jeżeli nie będzie jakiś sprzeciwów to robimy wstępne nieformalne spotkanie 09.02.2013 r. na ,którym omówimy sprawy organizacyjne itp. związane z powstaniem stowarzyszeniaamator76 pisze:Mam pytanko - propozycję. Projekt statutu jest, wstępny plan zebrania założycielskiego jest (swoją drogą dobra robota Andrzej), padł też pomysł, żeby wszystko przedyskutować najpierw na nieformalnym spotkaniu. Może więc ustalimy termin takiego spotkania? Np. sobota lub niedziela po bieganiu w restauracji na plaży przy herbacie? Co Wy na to?