KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Zapraszamy:) Darek będzie pewnie wcześniej:)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bardzo, bardzo Wam dziękuję za pierwszy (oficjalny) wspólny trening w tym sezonie:)
Cieszę się, że tak licznie dziś przybyliście i mam nadzieję że zostaniecie z nami na dłużej.
Wkrótce wrzucę ze dwa zdjęcia na facebooka a większą galerię zdjęć Magdy pewnie w przyszłym tygodniu.
Już: DZISIEJSZA LISTA OBECNOŚCI
Cieszę się, że tak licznie dziś przybyliście i mam nadzieję że zostaniecie z nami na dłużej.
Wkrótce wrzucę ze dwa zdjęcia na facebooka a większą galerię zdjęć Magdy pewnie w przyszłym tygodniu.
Już: DZISIEJSZA LISTA OBECNOŚCI
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Dziekuje r ównież wszystkim za tak liczne przybycie. Pierwszy dzień Akcji 2012 i odrzu najwyzsza frekwencja bo 0 osób jeszcze nie mieliśmy. Mamy nadzieje, ze będzie nas jeszcze więcej z kazdym tygodniem...to dla WAS dzisiaj tak ładna pogoda była...
Do zobaczenia za tydzień...pozdrawiam
Do zobaczenia za tydzień...pozdrawiam
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
-
- Dyskutant
Witam wszystkich lubiących biegać,
dzięki za sobotnie spotkanie. Jestem, jak wy to mówicie "świeżakiem". Biegam od dwóch tygodni i szybko się to nie zmieni.
Ze względu na dziwne godziny pracy również w soboty czasem przyjdzie mi opuścić trening, choć będę starał sobie wszystko tak poukładać, żeby do pracy pojechać po bieganiu.
Także do zobaczenia na bieżni
Mirek.
dzięki za sobotnie spotkanie. Jestem, jak wy to mówicie "świeżakiem". Biegam od dwóch tygodni i szybko się to nie zmieni.
Ze względu na dziwne godziny pracy również w soboty czasem przyjdzie mi opuścić trening, choć będę starał sobie wszystko tak poukładać, żeby do pracy pojechać po bieganiu.
Także do zobaczenia na bieżni

Mirek.
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Kontakt:
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jako dowód http://run-log.com/profiles/profile/olotraper/olotraper pisze:Ja już zacząłem się rozkręcać na własną rękę od tygodnia, ale obowiązki mi nie pozwoliły się zjawić. Aga i Bzium trzymajcie dla mnie jedno wolne miejsce.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:45:50
Dzień dobry
Szanowni Państwo Trenerowie -
Bzium
- czy mam wnioskować, że nieprawidłowo wykonuję trening rytmu?
Właśnie przeczytałam połowę artykułu 'Rytm według Jana Mulaka' ze strony http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=2&id=3782 - i...
i wnioskuję, że nieprawidłowo ćwiczę ten zakres. 'Rytm jest biegiem bez kompensacyjnych ruchów skrętowych (...) ' - i wspomniane jest tutaj o ruchu rąk. /cytat z artykułu ww/
na najbliższym spotkaniu BBLu, na którym będę, i nie w sobotę 24 marca, proszę o instrukcję biegania rytmów.
Podobno lepiej późno niż wcale...
Sympatycznie było na pierwszym oficjalnym spotkaniu BBL '2012. Ponad 25 osób!! było tak już u nas?

Szanowni Państwo Trenerowie -
Bzium

- czy mam wnioskować, że nieprawidłowo wykonuję trening rytmu?
Właśnie przeczytałam połowę artykułu 'Rytm według Jana Mulaka' ze strony http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=2&id=3782 - i...
i wnioskuję, że nieprawidłowo ćwiczę ten zakres. 'Rytm jest biegiem bez kompensacyjnych ruchów skrętowych (...) ' - i wspomniane jest tutaj o ruchu rąk. /cytat z artykułu ww/
na najbliższym spotkaniu BBLu, na którym będę, i nie w sobotę 24 marca, proszę o instrukcję biegania rytmów.
Podobno lepiej późno niż wcale...
Sympatycznie było na pierwszym oficjalnym spotkaniu BBL '2012. Ponad 25 osób!! było tak już u nas?

- nefreeo
- Wyga
- Życiówka na 10k: 53m:52s
Ja niestety pracuje w soboty ale jestem z wami myślami. Sam zacząłem niedawno przygodę z bieganiem .... mam nadzieję , że jak się trafi jakaś sobota wolna to poznam was osobiście LUDZISKA. Pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
A Ja mam pytanie do naszych BiegamBoLubiaczy z okręgu Tyskiego
Zna ktoś okolice Osiedla B i miał sposobność Truchtania w tych rejonach? najbliżej są lasy Kobiórskie... Pytanie Co Wy robicie wieczorem ? w Katowicach są oświetlone Parki... a Tychy?... być może bede sie przeprowadzał, stąd moje pytanie 
Jak sie wyniosę z Katowic to chętnie się bede zabieral w sobote na BBLa z kimś z Tychów:)

Jak sie wyniosę z Katowic to chętnie się bede zabieral w sobote na BBLa z kimś z Tychów:)
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
Mamy tu innych ekspertów, ale z tego ci się orientuje, to masz super do biegania lasy kobiórskie(kup se czołówkę:)), chyba Park Miejski jest niedaleko, a na Paprocany gdzieś tyle co teraz do WPKiW.
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A na jakimś Gymie nie będzie bieżni elektrycznejxenon1981 pisze:A Ja mam pytanie do naszych BiegamBoLubiaczy z okręgu TyskiegoZna ktoś okolice Osiedla B i miał sposobność Truchtania w tych rejonach? najbliżej są lasy Kobiórskie... Pytanie Co Wy robicie wieczorem ? w Katowicach są oświetlone Parki... a Tychy?... być może bede sie przeprowadzał, stąd moje pytanie

A co Damian usidliła Cię jakaś i się przeprowadzasz?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:57:34
- Życiówka w maratonie: 04:54:07
ech to będzie ciekawie bo my mieszkamy na Bxenon1981 pisze:A Ja mam pytanie do naszych BiegamBoLubiaczy z okręgu TyskiegoZna ktoś okolice Osiedla B i miał sposobność Truchtania w tych rejonach? najbliżej są lasy Kobiórskie... Pytanie Co Wy robicie wieczorem ? w Katowicach są oświetlone Parki... a Tychy?... być może bede sie przeprowadzał, stąd moje pytanie

W Tychach jest tak: póki widno - lasy kobiórsko-paprocańskie, które uwielbiam. Jeszcze wszystkich nie wybiegałam, ale zjeździłam na rowerze jakieś 80%.
A jak się ściemni

W razie czego zapraszam na Endomondo tam są wszystkie moje trasy:D