Poznań
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja już biegałem w zeszłym tygodniu, ale dla towarzystwa i trochę z ciekawości czy tym razem byłbym w stanie lepiej rozłożyć siły mógłbym sobie pobiec jeszcze raz Zwłaszcza, że przecież mamy taką piękną pogodę
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
oj tam. w sobotę ładnie będzie
-
- Zaprawiony W Bojach
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie wiem jeszcze, ale zobaczymy w praktyce jak to będzie się rozwijać. Na 9:30 będę prowadził, a na 11 mogę być prowadzony.
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
peleryna na wietrze z powodzeniem może pełnić funkcję żagla, tylko spinaker sobie doszyję kitejogging
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pogoda wreszcie dopisała i kuper nie zmókł. Wyniki są już na pierwszej stronie (jeśli coś się nie zgadza, to proszę o info na maila).
-------------------------------------
Jutro święto biegowe w Poznaniu - maraton. Biegnie kilku naszych. Będzie można im rzucać kłody pod nogi, bo są na to skoordynowani. Zapraszam do wspólnej zabawy. Będę w okolicach ulicy Mogileńskiej czyli na 29 kilometrze. To dobre miejsce żeby wszystkich karcić za styl biegu. Do zobaczenia i powodzenia.
-------------------------------------
Jutro święto biegowe w Poznaniu - maraton. Biegnie kilku naszych. Będzie można im rzucać kłody pod nogi, bo są na to skoordynowani. Zapraszam do wspólnej zabawy. Będę w okolicach ulicy Mogileńskiej czyli na 29 kilometrze. To dobre miejsce żeby wszystkich karcić za styl biegu. Do zobaczenia i powodzenia.
-
- Wyga
Zdjęcia z dzisiejszego Coopera:
Jak zwykle gdyby ktoś chciał wersje w pełnej rozdzielczości, to niech da znać na maila (orso82@o2.pl) lub tutaj na forum.
Jak zwykle gdyby ktoś chciał wersje w pełnej rozdzielczości, to niech da znać na maila (orso82@o2.pl) lub tutaj na forum.
-
- Rozgrzewający Się
Czy test tak jak poprzednio często miało to miejsce zostanie powtórzony za tydzień?
Niestety, nie mogłem dzisiaj się pojawić..
Niestety, nie mogłem dzisiaj się pojawić..
- Sandi9
- Wyga
Słuchajcie, kto się dziś wybiera na Scotta Jurka? Nie chce mi się tak samej tam siedzieć
A tak nieskromnie się pochwalę, że właśnie zdobyłam drugie miejsce w swojej kategorii wiekowej w młodzieżowych biegach towarzyszących maratonowi!
Korzystając z okazji, wszystkim naszym życzę jutro życiówek - będę wolontariuszką przy selgrosie, nie zapomnijcie ode mnie wody wziąć !
A tak nieskromnie się pochwalę, że właśnie zdobyłam drugie miejsce w swojej kategorii wiekowej w młodzieżowych biegach towarzyszących maratonowi!
Korzystając z okazji, wszystkim naszym życzę jutro życiówek - będę wolontariuszką przy selgrosie, nie zapomnijcie ode mnie wody wziąć !
pain is only temporary,
pride is forever.
pride is forever.
-
- Zaprawiony W Bojach
widziałem bartka, kibicowałem mocno, wielkie gratki i następny lecimy razem!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40:05
- Życiówka w maratonie: 2:58:55
Chciałem podziękować wszystkim kibicującym dziś BBL-owcom Po dzisiejszym maratonie stwierdzam, że muszę wrócić do yacoolowych treningów bo mimo, że nabiegałem życiówkę to na ostatnich kilometrach walczyłem o życie. Tak więc niewykluczone, że jeśli uda mi się kiedyś w sobotę o tak wczesnej godzinie wstać to zawitam na zajęcia
10km - 40:05
21,097 km - 1:24:56
42,195 km- 2:58:55
10km - 40:05
21,097 km - 1:24:56
42,195 km- 2:58:55