Lublin- grupa biegowa
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
a propos Ścieżek Nike, to dodam, że w najbliższą sobotę o 10:00 odbędą się zawody na dystansie 5k
Chętnych do sprawdzenia aktualnej formy zapraszam w imieniu orgów.
Chętnych do sprawdzenia aktualnej formy zapraszam w imieniu orgów.
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Wyga
Nooo z samego faktu zaproszenia na biegi nie wynika moje w nich uczestnictwo
Sobota do południa, to nie jast dla mnie dobry termin do biegania
Ale rozumiem, że Ty byłeś
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
nie, nie bylem - nocka w pracy, a pozatym nie mialem pojecia, ze cos takiego bedzie mialo miejsce; )akurat pisze:Nooo z samego faktu zaproszenia na biegi nie wynika moje w nich uczestnictwo
- andre1105
- Wyga
W ostatnim niedzielnym wspólnym bieganiu wzięło udział 11 osób(10 panów i jedna pani-należą się dla niej słowa uznania). Atmosfera jak zawsze była super pogoda także, a jesienne pejzaże to marzenie:)
- andre1105
- Wyga
W dzisiejszym wspólnym bieganiu wzięło udział 9 osób. Mam nadzieję, że na kolejnych spotkaniach będzie nas więcej. Przypominam miejsce i termin spotkań dla tych co jeszcze z nami nie biegają a może będę chcieli się przyłączyć: każda niedziela godz. 9.30 -zbiórka przy Tamie nad Zalewem Zemborzyckim. Zapraszam i do zobaczenia:)
-
- Rozgrzewający Się
Wczoraj, przy takim pięknym jesiennym słonku, zamiast chować sie w lesie, obiegłem sobie w końcu Zalew. Piękna sprawa o tej porze roku. Przy czym myslę,że mogłem wydłużyć nieco odcinek od "Rękawa" (tu gdzie się "kończy" Zalew) do mostu na Bystrzycy na Cienistej. Pobiegłem przez ul.Bór i dalej Cienistą do mostu, potem już w prawo na ścieżkę wzdłuż lewego brzegu. Czy ten kawałek - od "Rękawa" do mostu - da się pobiec ciut dłużej: żeby nie biec szosą tylko, żeby jakoś się przez łąki przecisnąć wzdłuż prawego brzegu rzeki ?
- andre1105
- Wyga
od rękawa do mostu możesz pobiec linią brzegową, a potem przez most na Bystrzycy i w prawo i dalej prosto aż do Mariny i tamy. Zapraszam Cię na wspólne bieganie o 9.30 zbiórka przy tamie w każdą niedzielę. Będziesz mógł poznać wówczas "tajemnice" przebiegu całej trasy. Pozdrawiam i do zobaczenia.martini_74 pisze:Wczoraj, przy takim pięknym jesiennym słonku, zamiast chować sie w lesie, obiegłem sobie w końcu Zalew. Piękna sprawa o tej porze roku. Przy czym myslę,że mogłem wydłużyć nieco odcinek od "Rękawa" (tu gdzie się "kończy" Zalew) do mostu na Bystrzycy na Cienistej. Pobiegłem przez ul.Bór i dalej Cienistą do mostu, potem już w prawo na ścieżkę wzdłuż lewego brzegu. Czy ten kawałek - od "Rękawa" do mostu - da się pobiec ciut dłużej: żeby nie biec szosą tylko, żeby jakoś się przez łąki przecisnąć wzdłuż prawego brzegu rzeki ?
- andre1105
- Wyga
Dziękuję wszystkim (8) Panom za udział we wspólnym bieganiu. Wszystkich niezdecydowanych zapraszam w każdą niedzielę nad Zalew Zemborzycki o godz. 9.30 - zbiórka przy tamie. Biegamy przez cały rok. Każdy może biec swoim tempem. Pozdrawiam wszystkich lubelskich biegaczy.
-
- Rozgrzewający Się
Witam, właśnie od niedawna zacząłem biegać, w sumie od dwóch tygodni (po wyjściu z woja). Mieszkam na osiedlu Bronowice, p[o którym biegam sobie samotnie. Jak by był ktoś chętny do wspólnego joggingu to serdecznie zapraszam. Zawsze wieczorkiem około 19:00, o ile praca pozwala.
- andre1105
- Wyga
Dziękuję wszystkim (15) Panom za udział we wspólnym bieganiu mimo deszczowej i wietrznej dzisiejszej pogody. Wszystkich niezdecydowanych zapraszam w każdą niedzielę nad Zalew Zemborzycki o godz. 9.30 - zbiórka przy tamie. Biegamy przez cały rok. Każdy może biec swoim tempem. Pozdrawiam wszystkich lubelskich biegaczy.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Zrobilibyście jakąś zbiorową fotkę, żeby było widać wasze zachęcające "pysie" to by się to lepiej prezentowało.