KIELCE - Stadion Lekkoatletyczny, ul. Boczna 15. Sobota 9:30
-
- Wyga
Kończę dzisiejszy trening ledwo biegnę, patrzę z daleka coś mnie w oczy razi! Bliżej podbiegam a to Andrzej w koszulce BbL-u rwie po górę ))) Tak żem się ucieszył że pod stadion zpierdrniczałem aż mnie kolka złapała!!)) Andrzej jaki dystans?
Jeszcze tylko Sławek musi zakupić koszulkę i mamy komplet!
Oczywiście każdy może ją zakupić ale nie każdy będzie się w niej czuł tak jak my hahahaha)
Oczywiście każdy może ją zakupić ale nie każdy będzie się w niej czuł tak jak my hahahaha)
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
0,5 Kozibara A dokładniej 16 km . Jak Ty uważasz że ledwo biegłeś to co ja mam powiedzieć ?kozibar pisze:Kończę dzisiejszy trening ledwo biegnę, patrzę z daleka coś mnie w oczy razi! Bliżej podbiegam a to Andrzej w koszulce BbL-u rwie po górę ))) Tak żem się ucieszył że pod stadion zpierdrniczałem aż mnie kolka złapała!!)) Andrzej jaki dystans?
Zauważyłem oczywiście niebieską koszulkę BBL-u ale nie skojarzyłem nawet że to możesz być Ty ... No to się poznaliśmy
- slaweko
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czyli to jednak Andrzej był! A już miałem Bartek pisać, że na pewno coś Ci się (może z wysiłku?) pomyliło i poprzeinaczało. Bo przecież Andrzej tyle razy tutaj, na tej grupie utwierdzał nas w przekonaniu, że On to raczej pomału, jakieś krótkie dystanse itp. itd., że generalnie to w ogóle póki co do nas nie bardzo pasuje a tu proszę dogonić Go nie mogłeś... "cicha woda" normalnieAndyql pisze:0,5 Kozibara A dokładniej 16 km[...]kozibar pisze:Kończę dzisiejszy trening ledwo biegnę[...]
Pozdrawiam serdecznie,
so
p.s. jak tylko trochę obrobię się ze swoimi sprawami oczywiście zamówię elegancką koszulkę BBLu. Zastanawiam się tylko nad rozmiarem L vs. XL? Duża ta rozmiarówka jest?
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
Bartek nie mógł mnie dogonić ale tylko dlatego że biegliśmy w przeciwną stronę A rozmiarówka raczej duża. Moja L-ka sięga mi prawie do kolanslaweko pisze:Czyli to jednak Andrzej był! A już miałem Bartek pisać, że na pewno coś Ci się (może z wysiłku?) pomyliło i poprzeinaczało. Bo przecież Andrzej tyle razy tutaj, na tej grupie utwierdzał nas w przekonaniu, że On to raczej pomału, jakieś krótkie dystanse itp. itd., że generalnie to w ogóle póki co do nas nie bardzo pasuje a tu proszę dogonić Go nie mogłeś... "cicha woda" normalnieAndyql pisze:0,5 Kozibara A dokładniej 16 km[...]kozibar pisze:Kończę dzisiejszy trening ledwo biegnę[...]
Pozdrawiam serdecznie,
so
p.s. jak tylko trochę obrobię się ze swoimi sprawami oczywiście zamówię elegancką koszulkę BBLu. Zastanawiam się tylko nad rozmiarem L vs. XL? Duża ta rozmiarówka jest?
Pozdr
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
I tak jest. Szczerze. Gdzie mi tam do Bartka albo do Ciebie ... Fakt, teraz biegam dalej ale powoli , w tempie 6:00 min/km więc nie mam się za bardzo czym pochwalić. Biegam bo lubię , bo co to za życie bez biegania...slaweko pisze: Bo przecież Andrzej tyle razy tutaj, na tej grupie utwierdzał nas w przekonaniu, że on to raczej pomału, jakieś krótkie dystanse itp. itd., że generalnie to w ogóle póki co do nas nie bardzo pasuje ...
Pozdr, A.
-
- Wyga
Biegam bo lubię , bo co to za życie bez biegania...
Pozdr, A.
Święte słowa! niech nam przyświecają do końca świata!) 6 min na km po lesie to jest już dobre bieganie. Wyjdziesz na asfalt powiedzmy półmaraton wiosenny 1:55 to minimum jakie zrobisz )) Wiem co mówię.
Pamiętajcie jutro 9:30 na stadiony biegiem marsz!!) tudzież na inne leśne bieganie)
Pozdrawiam B.
Pozdr, A.
Święte słowa! niech nam przyświecają do końca świata!) 6 min na km po lesie to jest już dobre bieganie. Wyjdziesz na asfalt powiedzmy półmaraton wiosenny 1:55 to minimum jakie zrobisz )) Wiem co mówię.
Pamiętajcie jutro 9:30 na stadiony biegiem marsz!!) tudzież na inne leśne bieganie)
Pozdrawiam B.
-
- Wyga
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=1
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
Nie no ... to nie jest fair.... mnie w lesie spotykają wyłącznie jakieś 100-letnie babcie z kijkami ...kozibar pisze:https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=1
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
Hej Kielczanie!
będę w Kielcach w 2gi weekend września (8-9 IX) i potrzebuje zrobić ok 20-25k wybieganie w tempie ~5:40/6:00 w niedziele rano, raczej po miękkim i w miarę płaskim a zupełnie nie znam Kielc i okolicy od tej strony. Czy może znalazła by się jakaś grupa do której mógłbym dołączyć, albo ktoś chciałby pobiegać razem, lub może ktoś mógłby mi jakoś, np na mapmyrun rozrysować? Będę mieszkał na oś "Pod Dalnią" i raczej z braku czasu (dzieci i inne) chciałbym zacząć i skończyć bieg właśnie tam. z góry dzięki.
będę w Kielcach w 2gi weekend września (8-9 IX) i potrzebuje zrobić ok 20-25k wybieganie w tempie ~5:40/6:00 w niedziele rano, raczej po miękkim i w miarę płaskim a zupełnie nie znam Kielc i okolicy od tej strony. Czy może znalazła by się jakaś grupa do której mógłbym dołączyć, albo ktoś chciałby pobiegać razem, lub może ktoś mógłby mi jakoś, np na mapmyrun rozrysować? Będę mieszkał na oś "Pod Dalnią" i raczej z braku czasu (dzieci i inne) chciałbym zacząć i skończyć bieg właśnie tam. z góry dzięki.
-
- Wyga
Już w niedzielę 26 sierpnia kolejny - VII Mityng Świętokrzyski. Zapraszamy serdecznie na stadion przy ulicy Bocznej 15 od godziny 16:00.
https://www.facebook.com/pages/Mityng-% ... ref=stream
https://www.facebook.com/pages/Mityng-% ... ref=stream
- slaweko
- Wyga
Się pochwalę - niewiele brakło do tzw. 2 kozibarów -> niedzielne wybieganie.
Było i przez miasto i przez lasek. Oczywiście po lesie duuuuużo przyjemniej niż chodnikiem wzdłuż ruchliwych ulic.
Pozdrawiam,
Sławek
Było i przez miasto i przez lasek. Oczywiście po lesie duuuuużo przyjemniej niż chodnikiem wzdłuż ruchliwych ulic.
Pozdrawiam,
Sławek