WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

pabloss
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:w lecie kabackim takie grylowanie odchodziło, że szybko zawróciłem, bo bym chyba omdlał z głodu :)
i braku powietrza - sam dym...
:)
keep on running, keep keep on running.
New Balance but biegowy
Kas
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:Kasia pewnie już się szykuje, żeby zachwycić nas swoim biegiem we wtorek, stąd jej dzisiejsza nieobecność. :hej:
Kasia wyszła wczoraj w miasto i nie chciało jej się rano wstawać :hejhej: Ale zaraz idzie sobie pobiegać, żeby dzień nie był tak całkiem zmarnowany
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: ok. 46 minut.

Nieprzeczytany post

Kas pisze:Kasia wyszła wczoraj w miasto i nie chciało jej się rano wstawać :hejhej:
Kiepska wymówka, oj kiepska... :hejhej:
Kas pisze:Ale zaraz idzie sobie pobiegać, żeby dzień nie był tak całkiem zmarnowany
Trenuj, trenuj, ktoś musi nas poprowadzić do zwycięstwa we wtorkowych zawodach. :D
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
liskak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

To ja się w końcu przywitam :)

Kasia jestem (taka chyba najbardziej ruda)

Trochę czasu mi to zajęło, jako że wstydliwe ze mnie na ogół dziewczę :)

Obecnie odpoczywam poza Warszawą i powoduję dziwne zamieszanie na wsi biegając :P
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

liskak pisze:To ja się w końcu przywitam :)

Kasia jestem (taka chyba najbardziej ruda)

Trochę czasu mi to zajęło, jako że wstydliwe ze mnie na ogół dziewczę :)

Obecnie odpoczywam poza Warszawą i powoduję dziwne zamieszanie na wsi biegając :P
Witamy. :D Czy rude dziewczę biega podczas warszawskiego BBL? :hej:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
liskak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja bym to określiła mianem raczej się toczy :P
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

liskak pisze:Ja bym to określiła mianem raczej się toczy :P
Toczyć się też trzeba potrafić! Poza tym, tocząc się można uzyskać całkiem niezłą prędkość... :bleble:

Beata, masz może dla nas jakieś małe wskazóweczki przed Biegiem Konstytucji? Może coś na temat rodzaju rozgrzewki, którą wypadałoby przeprowadzić przed biegiem? Tak swoją drogą, jest ustalona jakaś dokładna godziną, o której trzeba dotrzeć na miejsce startu? :]
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:52:04

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze: Tak ogólnie, co tu takie pustki? Żadnych opisów wrażeń po teście Coopera? Normalnie bieda ludzie! :bum:
[...]
Zaraz po teście śmignąłem na mazurki i właśnie wróciłem. A co do testu to również i tym razem cel nie został zrealizowany :grr:

A może jakoś się spotkamy przed startem Konsttucji 3 Maja ?
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jaackaal pisze:
Reaktor pisze: Tak ogólnie, co tu takie pustki? Żadnych opisów wrażeń po teście Coopera? Normalnie bieda ludzie! :bum:
[...]
Zaraz po teście śmignąłem na mazurki i właśnie wróciłem. A co do testu to również i tym razem cel nie został zrealizowany :grr:

A może jakoś się spotkamy przed startem Konsttucji 3 Maja ?
Niektórym to dobrze, na majówkę nawet wyjechali. :ble: Jasne, że można się spotkać. My z Łukaszem zapewne będziemy śmigali wspólnie, podobnie jak na Cooperze. :) Dzisiaj byłem obadać trasę, przyjemna.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Wszyscy na wyjazdach :)
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

jaackaal pisze:A może jakoś się spotkamy przed startem Konsttucji 3 Maja ?
na wymianę koszulek? ;) swoją drogą, to dziwię się, że wosir ciągle promuje bawełnę.
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:
jaackaal pisze:A może jakoś się spotkamy przed startem Konsttucji 3 Maja ?
na wymianę koszulek? ;) swoją drogą, to dziwię się, że wosir ciągle promuje bawełnę.
Chętnie wymienię zieloną okolicznościową koszulkę upamiętniającą XXI Bieg Konstytucji 3 Maja na t-shirta w dobrym stanie marki Nike, Reebok, Adidas bądź Puma rozmiar L-XL! Zgłoszenia proszę kierować na skrzynkę prywatną. Przewiduję możliwość nieodpłatnego - nie tak jak u Gosi Andejrzewicz -ofiarowania mojego autografu na wspomnianej koszulce. :hejhej:

Bawełna... Ta koszulka mnie zszokowała, nie wyobrażam sobie biegać w niej podczas ciepłego dnia. Natomiast we wtorek słoneczny dzień nam "nie grozi" według prognoz pogody... :ojnie:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:Natomiast we wtorek słoneczny dzień nam "nie grozi" według prognoz pogody... :ojnie:
...będzie raczej zimno i mokro :)
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Dziękujemy wszystkim za udział w sobotnim teście Coopera! I gratulujemy świetnych wyników, choć z pewnością w październiku będą jeszcze lepsze :)!
Zdjęcia są i to bardzo fajne - będą za jakiś czas na FB. Ja mam niestety awarię kompa w domu, nie mogłam ich zatem wrzucić ... chyba, że ktoś chciałby mnie wspomóc, to niech prześle mi adres mailowy na pw.
Reaktor pisze:Beata, masz może dla nas jakieś małe wskazóweczki przed Biegiem Konstytucji? Może coś na temat rodzaju rozgrzewki, którą wypadałoby przeprowadzić przed biegiem? Tak swoją drogą, jest ustalona jakaś dokładna godziną, o której trzeba dotrzeć na miejsce startu? :]
Rozgrzewka przed każdym biegiem zajmuje jakieś 30 min. Ja robię zawsze około 2-3km (10-15 min.) spokojnego truchtu, później z 10 min. różnych ćwiczeń rozciągających, przed samym startem ze 2-3 żywe przebieżki po około 100m.
Później chwila skupienia i start :).

Tobie, Reaktor, radzę potruchtać wolno z 10 min. i dobrze się porozciągać: w truchcie, w marszu. Myślę, że z 20 min. przed biegiem wystarczy :).

Upału nie będzie, ale to dobrze. Bo naprawdę ciężko się biega, gdy słońce praży. A tak trzeba będzie biec szybko żeby nie zmarznąć :hejhej: .
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:52:04

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze: Niektórym to dobrze, na majówkę nawet wyjechali. :ble: Jasne, że można się spotkać. My z Łukaszem zapewne będziemy śmigali wspólnie, podobnie jak na Cooperze. :) Dzisiaj byłem obadać trasę, przyjemna.
A jakim tempem będziecie biec ? Na jaki czas się nastawiacie ?
ODPOWIEDZ