i braku powietrza - sam dym...Svolken pisze:w lecie kabackim takie grylowanie odchodziło, że szybko zawróciłem, bo bym chyba omdlał z głodu
WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kasia wyszła wczoraj w miasto i nie chciało jej się rano wstawać Ale zaraz idzie sobie pobiegać, żeby dzień nie był tak całkiem zmarnowanyReaktor pisze:Kasia pewnie już się szykuje, żeby zachwycić nas swoim biegiem we wtorek, stąd jej dzisiejsza nieobecność.
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Kiepska wymówka, oj kiepska...Kas pisze:Kasia wyszła wczoraj w miasto i nie chciało jej się rano wstawać
Trenuj, trenuj, ktoś musi nas poprowadzić do zwycięstwa we wtorkowych zawodach. :DKas pisze:Ale zaraz idzie sobie pobiegać, żeby dzień nie był tak całkiem zmarnowany
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- liskak
- Rozgrzewający Się
To ja się w końcu przywitam
Kasia jestem (taka chyba najbardziej ruda)
Trochę czasu mi to zajęło, jako że wstydliwe ze mnie na ogół dziewczę
Obecnie odpoczywam poza Warszawą i powoduję dziwne zamieszanie na wsi biegając :P
Obecnie odpoczywam poza Warszawą i powoduję dziwne zamieszanie na wsi biegając :P
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Witamy. :D Czy rude dziewczę biega podczas warszawskiego BBL?liskak pisze:To ja się w końcu przywitam
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Toczyć się też trzeba potrafić! Poza tym, tocząc się można uzyskać całkiem niezłą prędkość...liskak pisze:Ja bym to określiła mianem raczej się toczy :P
Beata, masz może dla nas jakieś małe wskazóweczki przed Biegiem Konstytucji? Może coś na temat rodzaju rozgrzewki, którą wypadałoby przeprowadzić przed biegiem? Tak swoją drogą, jest ustalona jakaś dokładna godziną, o której trzeba dotrzeć na miejsce startu? :]
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- jaackaal
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:52:04
Zaraz po teście śmignąłem na mazurki i właśnie wróciłem. A co do testu to również i tym razem cel nie został zrealizowanyReaktor pisze: Tak ogólnie, co tu takie pustki? Żadnych opisów wrażeń po teście Coopera? Normalnie bieda ludzie!
[...]
A może jakoś się spotkamy przed startem Konsttucji 3 Maja ?
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Niektórym to dobrze, na majówkę nawet wyjechali. Jasne, że można się spotkać. My z Łukaszem zapewne będziemy śmigali wspólnie, podobnie jak na Cooperze. Dzisiaj byłem obadać trasę, przyjemna.jaackaal pisze:Zaraz po teście śmignąłem na mazurki i właśnie wróciłem. A co do testu to również i tym razem cel nie został zrealizowanyReaktor pisze: Tak ogólnie, co tu takie pustki? Żadnych opisów wrażeń po teście Coopera? Normalnie bieda ludzie!
[...]
A może jakoś się spotkamy przed startem Konsttucji 3 Maja ?
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wszyscy na wyjazdach
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
na wymianę koszulek? swoją drogą, to dziwię się, że wosir ciągle promuje bawełnę.jaackaal pisze:A może jakoś się spotkamy przed startem Konsttucji 3 Maja ?
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Chętnie wymienię zieloną okolicznościową koszulkę upamiętniającą XXI Bieg Konstytucji 3 Maja na t-shirta w dobrym stanie marki Nike, Reebok, Adidas bądź Puma rozmiar L-XL! Zgłoszenia proszę kierować na skrzynkę prywatną. Przewiduję możliwość nieodpłatnego - nie tak jak u Gosi Andejrzewicz -ofiarowania mojego autografu na wspomnianej koszulce.Svolken pisze:na wymianę koszulek? swoją drogą, to dziwię się, że wosir ciągle promuje bawełnę.jaackaal pisze:A może jakoś się spotkamy przed startem Konsttucji 3 Maja ?
Bawełna... Ta koszulka mnie zszokowała, nie wyobrażam sobie biegać w niej podczas ciepłego dnia. Natomiast we wtorek słoneczny dzień nam "nie grozi" według prognoz pogody...
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- beata
- Ekspert/Trener
Dziękujemy wszystkim za udział w sobotnim teście Coopera! I gratulujemy świetnych wyników, choć z pewnością w październiku będą jeszcze lepsze !
Zdjęcia są i to bardzo fajne - będą za jakiś czas na FB. Ja mam niestety awarię kompa w domu, nie mogłam ich zatem wrzucić ... chyba, że ktoś chciałby mnie wspomóc, to niech prześle mi adres mailowy na pw.
Później chwila skupienia i start .
Tobie, Reaktor, radzę potruchtać wolno z 10 min. i dobrze się porozciągać: w truchcie, w marszu. Myślę, że z 20 min. przed biegiem wystarczy .
Upału nie będzie, ale to dobrze. Bo naprawdę ciężko się biega, gdy słońce praży. A tak trzeba będzie biec szybko żeby nie zmarznąć .
Zdjęcia są i to bardzo fajne - będą za jakiś czas na FB. Ja mam niestety awarię kompa w domu, nie mogłam ich zatem wrzucić ... chyba, że ktoś chciałby mnie wspomóc, to niech prześle mi adres mailowy na pw.
Rozgrzewka przed każdym biegiem zajmuje jakieś 30 min. Ja robię zawsze około 2-3km (10-15 min.) spokojnego truchtu, później z 10 min. różnych ćwiczeń rozciągających, przed samym startem ze 2-3 żywe przebieżki po około 100m.Reaktor pisze:Beata, masz może dla nas jakieś małe wskazóweczki przed Biegiem Konstytucji? Może coś na temat rodzaju rozgrzewki, którą wypadałoby przeprowadzić przed biegiem? Tak swoją drogą, jest ustalona jakaś dokładna godziną, o której trzeba dotrzeć na miejsce startu? :]
Później chwila skupienia i start .
Tobie, Reaktor, radzę potruchtać wolno z 10 min. i dobrze się porozciągać: w truchcie, w marszu. Myślę, że z 20 min. przed biegiem wystarczy .
Upału nie będzie, ale to dobrze. Bo naprawdę ciężko się biega, gdy słońce praży. A tak trzeba będzie biec szybko żeby nie zmarznąć .
- jaackaal
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:52:04
A jakim tempem będziecie biec ? Na jaki czas się nastawiacie ?Reaktor pisze: Niektórym to dobrze, na majówkę nawet wyjechali. Jasne, że można się spotkać. My z Łukaszem zapewne będziemy śmigali wspólnie, podobnie jak na Cooperze. Dzisiaj byłem obadać trasę, przyjemna.